NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser TrueStory

  Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter en god selskap som skal ordne ferien for deg. Du kan være interessert i forskjellige turer og programmer som True Story tilbyr, men du bør ikke bare stole på selskapets nettside. Fordi reklameartikler ikke alltid tilsvarer virkeligheten. Hvilke opplevelser du får når du blir med på en av deres tur? Er det være enkelt å bestille en ferietur hos True Story? Og kan du stole på True Soryes kundeservice hvis du har noen spørsmål? Alt dette kan du finne ut ved å lese vurderinger av selskapets kunder. Deres meninger, anmeldelser, kommentarer og erfaringer kan vise deg hvordan en ferietur med True Story ser ut.

  Om True Story

  True Story er en ferieturs leverandør. Det er din portal til nye opplevelser, selskapet brenner for opplevelser som har noe spesielt med seg. Spar dine minner om dine eventyrer. Selskapets ansatte synes at opplevelsene er det som faktisk fører oss sammen, noe som skaper felles minner og glede. På grunn av dette kan du bestille hundrevis av turer som skaper opplevelser. Her kan du finne forskjellige reiseturer som er fordelt over hele landet. Her finner du eventyrer i Bergen, Oslo og Trondheim, og fantastiske naturopplevelser i Lofoten. For å tilbringe dine helg helt usedvanlig kan du velge å fly i vindtunnel i Oslo eller klatre hos Oslo sommerpark, eller bare slappe av i privat badstuen i Oslofjorden. Og glemm ikke at dine helg kan også smake godt! Prøv privat sjokoladesmaking i Oslo, omvisning på Aass bryggeri og Pølsekurs med Anni's pølsemakeri. True Story tilbyr eventyrer for par, familieopplevelser og ferie for barn. Sammen med True Story kan du kjøre i sportsbiler og reise mot Lofotens for å møte spekkhoggere. Nyt med en kaffepause og tradisjonsmat. Uansett hva du bestemmer å velge for deg, bli klar til å dra på din beste eventyr.

  Se denne korte videoen om opplevelsesgaver

  Tjenester av True Story

  Interessert dere i tur eller opplevelser som True Story tilbyr? Da kan du bestille forskjellige opplevelser og eventyrer på deres nettside. Opplevelsesbilleten kan sendes både til den angitte e-postadressen og med posten. Opplevelsesbeviset er gyldig i 24 måneder etter kjøpsdatoen. Du har angrerett i 14 dager etter kjøpsdatoen og få pengene i retur, med mindre annet er angitt. Selskapet er forberett å tilby gavekort som leveres i gaveeske, personlige konvolutter og til utvalgt e-mail. True Story presenterer diverse kategorier av opplevelser. Sammen med dem får du inspirasjon av naturen, mat, wellness og kultur. Du kan velge eventurer for å føle hvordan adrenalin stiger. Eller kanskje vil du bare bestille et fint sted for overnatte. Kundeservice deres hjelper deg med alle spørsmål.

  Vurderinger, klager og tips for True Story

  De kundene som allerede har bestilt sin ferie hos True Story, kan fortelle deg mye om dette firmaet. Har de fått sine gavekort i tid? Var opplevelsene deres virkelig minneverdige? Hvor ærlige er deres reklameartikler? Var det lett å ta kontakt med og få hjelp fra deres kundeservice? Les vurderinger som er skrevet av selskapets kunder eller skriv din egen anmeldelse og fortell om din erfaring med True Story.

  TrueStory
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Anbefalt for alle!

  Om målet er å finne noe å gjøre rundt om i Norge, så er det True Story man bør se til. De har rimelige priser på fantastiske opplevelser, og hele prosessen ved bestillingen gikk veldig greit! Kundeservicen var utrolig enkel å komme i kontakt med, da vi trengte å forandre på noen ting angående vår bestilling.
  Vi bestilte en tur på Akerselva med guide, og det var akkurat like bra som lovet. Om du er ute etter et eventyr men er ikke helt sikker på hva du bør gjøre og hva Norge har å tilby så er True Story et perfekt sted for din søken. Det sier ikke rent lite da hele familien var fornøyde med kajakkturen på Akerselva, og prisen i sammenligning med kvaliteten på opplevelsen var mer enn bra nok.
  Bestillingen av turen til informasjon om hvordan det hele skulle foregå var helt flott, og det gjorde alt mye enklere. Jeg kommer til å bruke True Story igjen, og jeg anbefaler alle andre til å gjøre det samme!
  Vi gleder oss til neste besøk!


  Dør: Anders Englund05-02-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om TrueStory

  Din rangering

  FAQ

  Er TrueStory et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om TrueStory. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr TrueStory?

  TrueStory opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Byturer, Vintersport og Aktiviteter, Overnatting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til TrueStory . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!