TrueStory

Alle kundeanmeldelser

TrueStory

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anders Englund
Om målet er å finne noe å gjøre rundt om i Norge, så er det True Story man bør se til. De har rimelige priser på fantastiske opplevelser, og hele prosessen ved bestillingen gikk veldig greit! Kunde...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anbefalt for alle!

  Om målet er å finne noe å gjøre rundt om i Norge, så er det True Story man bør se til. De har rimelige priser på fantastiske opplevelser, og hele prosessen ved bestillingen gikk veldig greit! Kundeservicen var utrolig enkel å komme i kontakt med, da vi trengte å forandre på noen ting angående vår bestilling.
  Vi bestilte en tur på Akerselva med guide, og det var akkurat like bra som lovet. Om du er ute etter et eventyr men er ikke helt sikker på hva du bør gjøre og hva Norge har å tilby så er True Story et perfekt sted for din søken. Det sier ikke rent lite da hele familien var fornøyde med kajakkturen på Akerselva, og prisen i sammenligning med kvaliteten på opplevelsen var mer enn bra nok.
  Bestillingen av turen til informasjon om hvordan det hele skulle foregå var helt flott, og det gjorde alt mye enklere. Jeg kommer til å bruke True Story igjen, og jeg anbefaler alle andre til å gjøre det samme!
  Vi gleder oss til neste besøk!


  hs=a3a2ef23642e276548ebe221a3f3b3f1<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo DFDS Seaways

DFDS Seaways

0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

TrueStory

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter en god selskap som skal ordne ferien for deg. Du kan være interessert i forskjellige turer og programmer som True Story tilbyr, men du bør ikke bare stole på selskapets nettside. Fordi reklameartikler ikke alltid tilsvarer virkeligheten. Hvilke opplevelser du får når du blir med på en av deres tur? Er det være enkelt å bestille en ferietur hos True Story? Og kan du stole på True Soryes kundeservice hvis du har noen spørsmål? Alt dette kan du finne ut ved å lese vurderinger av selskapets kunder. Deres meninger, anmeldelser, kommentarer og erfaringer kan vise deg hvordan en ferietur med True Story ser ut.

Om True Story
True Story er en ferieturs leverandør. Det er din portal til nye opplevelser, selskapet brenner for opplevelser som har noe spesielt med seg. Spar dine minner om dine eventyrer. Selskapets ansatte synes at opplevelsene er det som faktisk fører oss sammen, noe som skaper felles minner og glede. På grunn av dette kan du bestille hundrevis av turer som skaper opplevelser. Her kan du finne forskjellige reiseturer som er fordelt over hele landet. Her finner du eventyrer  i Bergen, Oslo og Trondheim, og fantastiske naturopplevelser i Lofoten. For å tilbringe dine helg helt usedvanlig kan du velge å fly i vindtunnel i Oslo eller klatre hos Oslo sommerpark, eller bare slappe av i privat badstuen i Oslofjorden. Og glemm ikke at dine helg kan også smake godt! Prøv privat sjokoladesmaking i Oslo, omvisning på Aass bryggeri og Pølsekurs med Anni's pølsemakeri. True Story tilbyr eventyrer for par, familieopplevelser og ferie for barn. Sammen med True Story kan du kjøre i sportsbiler og reise mot Lofotens for å møte spekkhoggere. Nyt med en kaffepause og tradisjonsmat. Uansett hva du bestemmer å velge for deg, bli klar til å dra på din beste eventyr.

 

Tjenester av True Story
Interessert dere i tur eller opplevelser som True Story tilbyr? Da kan du bestille forskjellige opplevelser og eventyrer på deres nettside. Opplevelsesbilleten kan sendes både til den angitte e-postadressen og med posten. Opplevelsesbeviset er gyldig i 24 måneder etter kjøpsdatoen. Du har angrerett i 14 dager etter kjøpsdatoen og få pengene i retur, med mindre annet er angitt. Selskapet er forberett å tilby gavekort som leveres i gaveeske, personlige konvolutter og til utvalgt e-mail. True Story presenterer diverse kategorier av opplevelser. Sammen med dem får du inspirasjon av naturen, mat, wellness og kultur. Du kan velge eventurer for å føle hvordan adrenalin stiger. Eller kanskje vil du bare bestille et fint sted for overnatte. Kundeservice deres hjelper deg med alle spørsmål.

Vurderinger, klager og tips for True Story
De kundene som allerede har bestilt sin ferie hos True Story, kan fortelle deg mye om dette firmaet. Har de fått sine gavekort i tid? Var opplevelsene deres virkelig minneverdige? Hvor ærlige er deres reklameartikler? Var det lett å ta kontakt med og få hjelp fra deres kundeservice? Les vurderinger som er skrevet av selskapets kunder eller skriv din egen anmeldelse og fortell om din erfaring med True Story.