Tourradar

Alle kundeanmeldelser

Tourradar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Tourradar

Lysten på et uforglemmelig eventyr? Det er lite som slår en deilig ferie til utlandet, der man kan sole seg i varmere strøk og spise deilig mat. Men om man reiser på ferie ofte så kan de også lett bli litt kjedelig. Vi kan reise til en hel haug forskjellige land, bo på hotell, sole seg ved og bade i stranden. Om man er interessert i å oppleve noe nytt et det ikke alltid lett å finne ut hva. Et eventyr gir oss uforglemmelige minner, spennende opplevelser og energi-givende aktiviteter som gjør at du føler deg frisk og oppladet når man kommer hjem og skal gå tilbake på jobb. Tourradar er verdens første og største leverandør av planlagte eventyrer som kan oppleves over hele verden. Interessert? Les videre for å finne ut mer om selskapenet og deres tjenester. 

Om Tourradar
Etablert i 2010, og drives av CEO Travis Pittman. Tourradar var den første multi-dag turer på et nettbasert marked som de påstår gjør dem til den ledende eventyr turguide selskapet i 2021. Selskapet har i tillegg introdusert en Adventure Booking Platform som kobler eventyrlystne reisere, operatører og reiseagenter for å organisere turer gjennom en plattform. Selskapet har organiser turer i over 160 land rundt kloden og tilbyr over 50 000 eventyrer. 

Produkter og Tjenester hos Tourradar
Eventyropplevelser innen kategorier som aktivitet, festival, fjellturer, elve cruise, sykling, mat og gastronomi, dypt kulturelt, safari, utforsking, helse- og velvære, spa, seiling og over landet. De har en rekke pakkemuligheter som siste-sjans pakker, 2 for 1 ferier, private tur pakker, tidlig-ute pakker og fly pakker. Reiser er tilbudt i en hel mengde land som Africa i Egypt, Kenya og Sør Afrika, Asia som Thailand, Japan, Vietnam og Indonesia, Oceania som Australia, New Zealand og Fiji, Europa som Skottland, Spania, Island, og Tyrkia, Nord Amerika som USA, Canada og Grønnland, og Latin Amerika som Peru, Bolivia, Mexico og Chile. Selskapet tilbyr miljøvennlige reiser, fleksibel booking, stort utvalg, best pris garanti og kundesenter åpent 24/7. Eksempler på turer de tilbyr er 12 dagers Europa Flukt GBP 873, 8 dagers Liten Gruppereise til Cinque Terre i Hjerte av Italia til GBP 1,196, 11 dagers Gresk Øy Hopping til GBP 1,196, og 12 dagers Beste av Tyrkia på land for GBP 775.  

Komplimenter, Klager og Tips til Tourradar
Er du lysten på en uforglemmelig reise til ditt favoritte land i hele verden? Da kan de hende at Tourradar er akkurat det du ser etter. De er den største leverandører av internasjonale ferieeventyr. Har du allerede erfaring med selskapet vil vi gjerne høre dine tanker. Hvordan var din opplevelse med selskapet? Opplevde du positive eller negative overraskelser? Vil du bruke tjenesten selskapet tilbyr igjen? Hvordan er prisene, og får du igjen for pengene? Hvordan er kundeservicen? Fant du et eventyr som passet til de du ønsket deg? Hva enn dine tanker er, vil vi gjerne ha din tilbakemelding. Ditt kunnskapsrike råd kan hjelpe andre som har tenkt på å prøve ut en reise med selskapet. Skriv gjerne en liten kundeanmeldelse her for å gjøre en forskjell i dag.