The Sightseeing Pass

Alle kundeanmeldelser

The Sightseeing Pass

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

The Sightseeing Pass

Planlegger du en tur til USA og lurer på hvor du finner de beste attraksjonene? Da kan det være lurt å benytte seg av en reiserelatert bedrift som har god kjennskap til reisemålet. Det finnes selvfølgelig en rekke slike selskap å velge mellom, så hvordan vet du hvilket som er best? Ved å lese kundeanmeldelser på NorskeAnmeldelser kan du se hva andre sier om virksomheter som for eksempel Sightseeing Pass, før du bestemmer deg for om du ønsker å benytte deg av dem. Dette vil gjøre det mye enklere for deg å avgjøre om et selskap virker både trygt og pålitelig.

Om Sightseeing Pass
Sightseeing Pass er en reiserelatert virksomhet som blant annet selger billetter til ulike attraksjoner på tvers av USA. Sightseeing Pass er et privateid selskap som ble grunnlagt i 2016. De har sitt hovedkontor i New York i USA der de først begynte å tilby tjenestene sine. I dag finner du også et utvalg attraksjoner i noen få andre land som for eksempel Spania og Portugal. Selskapets mål er å bli den største formidleren av billetter og pass til turistattraksjoner i USA, og å gjøre disse tjenestene billigere for sine kunder.

Produkter og tjenester av Sightseeing Pass
Hos Sightseeing Pass kan du benytte deg av ulike tjenester og tilbud som billetter og pass til ulike turistattraksjoner. I tillegg til dette kan du også laste ned kart og guider for ulike byer som også er tilgengelige når du ikke har tilgang til en internettforbindelse. Selskapet hevder å gi deg tilgang til over 300 ulike attraksjoner og når du bestiller et pass eller en billett kan du enten skrive den ut eller bruke mobilen din for å verifisere tilgangen. Dersom du er del av et større reisefølge kan det være lurt å kontakte selskapet på forhånd da de tilbyr ulike grupperabatter. Du bør også se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på kjøpet ditt dersom du bestemmer deg for å benytte deg av tjenestene til dette selskapet. Dersom du ønsker å kunne kansellere et pass er det viktig at du kjøper passet med virksomhetens forsikring. Du vil ikke få pengene tilbake for et ubrukt pass dersom det er kjøpt uten forsikring. for å holde deg oppdatert om ulike destinasjoner, nyheter, tilbud og kampanjer fra Sightseeing Pass kan du melde deg på deres nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette.

Komplimenter, klager og tips om Sightseeing Pass
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til trygge og pålitelige alternativer på nett slik at du enkelt kan unngå svindel eller dårlig kundeservice. Derfor vil vi gjerne høre din tilbakemelding om Sightseeing Pass dersom du har benyttet deg av noen av tjenestene til dette selskapet. Fortell gjerne litt om brukervennligheten til nettsiden eller appen, profesjonaliteten til selskapet, responstiden til kundeservice eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre. Din erfaring er svært verdifull for lesere som vurderer å benytte seg av dette selskapet for sin neste ferie!