Slik finner du en billig ferie
Ferie, Reiser og Turer

Her i norden er vi svært opptatt av reiser og ferieturer. Vi har som regel flere ferier i løpet av et år og bruker mye tid og penger på å finne de beste alternativene når vi ønsker å dra bort et sted. Selv om ferie er noe vi prioriterer å bruke penger på så kan det av og til være vanskelig å sette av nok penger til den perfekte turen. Her har vi samlet sammen noen tips om hvordan du kan finne en billig ferie som passer til dine ønsker og behov. Det finnes nemlig mange måter å gjøre ferien billigere på, og mye ligger i å gjøre de riktige undersøkelsene på forhånd. Kan du spare penger på hvilket flyselskap du velger å bestille fra? Finnes det noen utgifter du lett kan unngå ved å velge en spesiell type pakkereise? Hva bør du tenke på når du setter i gang med bestillingen? Disse og mange flere spørsmål får du svar på her!

Velg riktig selskap for flybilletter eller annen transport og overnatting

Noen av de høyeste kostnadene for ferien er selvfølgelig selve reisen og overnattingen. Det finnes en rekke ulike selskap du kan bestille flybilletter, hotell og andre aktiviteter for ferien gjennom. Før du bestemmer deg for hvilket selskap du ønsker å benytte deg av er det likevel noen ting du burde undersøke før du bestiller noe. Er selskapet pålitelig? Hvordan er betingelsene deres for bestillingen? Har andre hatt noen særlige positive eller negative erfaringer med tjenestene deres? På NorskeAnmeldelser kan du finne en oversikt over de mest populære selskapene innen reise. Ikke bare finner du informasjon om de ulike selskapene, men du kan også lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av tjenestene deres. Dette gjør det mye enklere for deg når du skal vurdere hvilket selskap du ønsker å bestille hos!

Sammenlign priser mellom ulike selskap

Etter at du har funnet frem til noen selskap som har fått gode tilbakemeldinger fra andre kunder, og som tilbyr den reisen du er ute etter, så er det også lurt å sammenligne prisene mellom de ulike selskapene. Er den samme flybilletten for eksempel billigere hos Lastminute enn hos Skytours? Når du skal sammenligne priser er det viktig at du leser nøye gjennom vilkårene for kjøpet og sjekke om det finnes noen ekstra kostnader som ikke dukker opp før du setter i gang med bestillingen.

Sjekk ulike dager og datoer Unngå høytider og høysesong hvis du kan

I Norge har vi noen store høytider og fellesferier som gjør at store deler av befolkningen har fri på samme tid. Dette fører til høy etterspørsel for flybilletter, overnatting og andre aktiviteter. Dette fører også til at prisene stiger betraktelig og derfor kan du spare utrolig mye penger hvis du har mulighet til å legge ferien din utenfor de mest populære datoene. Prisene på hotell og flybilletter kan også variere kraftig etter ukedag. Derfor bør du passe på å utføre søkene på ulike ukedager du har tilgjengelig.

Vurder en billig All-Inclusive ferie

Hvis du er ute etter å bestille en tur som dekker de fleste utgiftene for reisen når du bestiller så kan en billig All-Inclusive ferie være det ideelle alternativet for deg! Her kan du bestille en pakkereise som inkluderer alt fra transport, opphold, mat, drikke, aktiviteter og mye mer. Dette gjør det enkelt for deg å få en oversikt over kostnaden for hele reisen og unngå uforutsette utgifter. Det kan ofte også lønne seg å bestille alt gjennom et selskap i stedet for å finne kjøpe alt separat.

Vent med å bestille til siste minutt

Noen ganger kan det faktisk lønne seg med å vente med å bestille helt til siste minutt. Flyselskap og hoteller ønsker nemlig å fylle de resterende billettene og rommene sine for å få inn mest mulig penger. Derfor setter de ofte ned prisene betraktelig på restplasser når datoen nærmer seg. Hvis du er ekstra tøff kan du også pakke kofferten for å dra til flyplassen og hoppe på en tur som har billetter til overs.

Det kan være enklere å legge til rette for en billig ferie i Norge

Hvis du har en stramt budsjett for ferien eller ønsker å feriere her hjemme så kan dette være en god måte å gjøre ferien billigere på. Hvis du for eksempel bruker kollektiv transport som buss eller tog, eller til og med din egen bil så kan du spare mye penger på å komme deg til destinasjonen. Dette gjør også at du kan vente med å bestille overnattingen til du er fremme på stedet og kan undersøke de ulike hotellene med egne øyne. Her i Norge har vi også en fantastisk kultur for camping. Det finnes en rekke campingplasser og andre overnattingssteder som er tilrettelagt for camping med både telt, campingvogn eller bobil og dette kan fort ende opp med å være et av de aller beste alternativene for en billig ferie.

Det er ikke alltid prisen som avgjør kvaliteten på ferien din og ved å følge disse tipsene kan du enkelt finne en billig ferie som likevel inkluderer alt du ønsker deg. Bruk god tid på å gjøre de rette undersøkelsene på forhånd, planlegg nøye hva du er villig til å bruke mest penger på og ikke glem å lese kundeanmeldelser for alle selskap du vurderer å benytte deg av slik at du kan finne de beste alternativet for deg.

Mer Ferie, Reiser og Turer