RFPMaker

Alle kundeanmeldelser

RFPMaker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

RFPMaker

Det å dra på en god ferie er noe vi alle er glade. Det er alltid godt å komme seg litt unna, lade batteriene og være klar til å starte igjen når man kommer hjem. Noe vi kanskje spesielt setter pris på med tanke på hvordan situasjonen har vært den siste tiden. Men når man skal på ferie vil man jo gjerne ha det så billig som mulig, samtidig som standarden skal være høy. Det kan være en vanskelig kombinasjon å få til, men på en side som RFPMaker så føler de at de har fått det til. Får man et godt tilbud, som kanskje er for vanskelig å si nei til, så er det lett å være fristet av hva RFPMaker tilbyr. Men la oss ta en nærmere titt slik at du har all informasjon du trenger om dette. Det kan være en stor fordel for deg!

Informasjon om RFPMaker
Dette er et selskap registrert i Danmark, og enkelt fortalt så får man rabatt på hotell om man velger å registrere seg på siden deres. Du skal dog være klar over at registreringen ikke er gratis, og det er en del krav og vilkår du må være enig i for at du skal nyte den fulle fordelen av tjenesten. Det er ikke slik at RFPMaker har en avtale hvor de får betalt ved at du bestiller gjennom dem. Eller kanskje har de det, men vil at du også skal betale en medlemspris. Uansett så er det jo noe man blir gjort oppmerksom på, så det er opp til enhver å bestemme om man synes det er greit. Spesielt satt opp i mot hotellene som blir tilbudt. Om man sparer penger ved å bli medlem så er jo saken grei vil vi tro for de aller fleste!

Hvordan det funker
I og for seg så er det en ganske enkel prosess. Det er tre ulike medlemstyper man kan velge mellom, og rabattene på hotellene er mellom 10 og 30 prosent. Hotellene er opp til 5 stjerner, og det er naturligvis de dyreste. Du får dog ikke sett prisene på hotellene før du registrerer deg, og betalingen av ditt medlemskap blir fullført når du velger et hotell. Så det er ikke sånn at de tar pengene fra deg med en gang, selv om du ikke bestiller hotell. Jo lenger du velger å bli på et hotell bestilt gjennom RFPMaker, desto mindre kommer du til å kjenne på prisen av medlemskapet, så du kommer nok til å se fordelene av et slikt medlemskap!

Erfaringer med RFPMaker
Men uavhengig av det så vil vi gjerne høre fra mennesker som har brukt RFPMaker, og hva de syntes. Om det var verdt det og om hotellene er gode nok. Det er viktig å få vite hva folk som har opplevd en tjeneste mener, så skriv gjerne inn til oss og fortell. Uansett om det er positivt eller negativt, så er vi en tjeneste som er her for å hjelpe andre til å ta riktige valg.


Hvordan RFPMaker fungerer