NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser RFPMaker

  Det å dra på en god ferie er noe vi alle er glade. Det er alltid godt å komme seg litt unna, lade batteriene og være klar til å starte igjen når man kommer hjem. Noe vi kanskje spesielt setter pris på med tanke på hvordan situasjonen har vært den siste tiden. Men når man skal på ferie vil man jo gjerne ha det så billig som mulig, samtidig som standarden skal være høy. Det kan være en vanskelig kombinasjon å få til, men på en side som RFPMaker så føler de at de har fått det til. Får man et godt tilbud, som kanskje er for vanskelig å si nei til, så er det lett å være fristet av hva RFPMaker tilbyr. Men la oss ta en nærmere titt slik at du har all informasjon du trenger om dette. Det kan være en stor fordel for deg!

  Informasjon om RFPMaker

  Dette er et selskap registrert i Danmark, og enkelt fortalt så får man rabatt på hotell om man velger å registrere seg på siden deres. Du skal dog være klar over at registreringen ikke er gratis, og det er en del krav og vilkår du må være enig i for at du skal nyte den fulle fordelen av tjenesten. Det er ikke slik at RFPMaker har en avtale hvor de får betalt ved at du bestiller gjennom dem. Eller kanskje har de det, men vil at du også skal betale en medlemspris. Uansett så er det jo noe man blir gjort oppmerksom på, så det er opp til enhver å bestemme om man synes det er greit. Spesielt satt opp i mot hotellene som blir tilbudt. Om man sparer penger ved å bli medlem så er jo saken grei vil vi tro for de aller fleste!

  RFPMaker - How to create a simple Hotel eRFP

  Hvordan det funker

  I og for seg så er det en ganske enkel prosess. Det er tre ulike medlemstyper man kan velge mellom, og rabattene på hotellene er mellom 10 og 30 prosent. Hotellene er opp til 5 stjerner, og det er naturligvis de dyreste. Du får dog ikke sett prisene på hotellene før du registrerer deg, og betalingen av ditt medlemskap blir fullført når du velger et hotell. Så det er ikke sånn at de tar pengene fra deg med en gang, selv om du ikke bestiller hotell. Jo lenger du velger å bli på et hotell bestilt gjennom RFPMaker, desto mindre kommer du til å kjenne på prisen av medlemskapet, så du kommer nok til å se fordelene av et slikt medlemskap!

  Erfaringer med RFPMaker
  Men uavhengig av det så vil vi gjerne høre fra mennesker som har brukt RFPMaker, og hva de syntes. Om det var verdt det og om hotellene er gode nok. Det er viktig å få vite hva folk som har opplevd en tjeneste mener, så skriv gjerne inn til oss og fortell. Uansett om det er positivt eller negativt, så er vi en tjeneste som er her for å hjelpe andre til å ta riktige valg.


  Hvordan RFPMaker fungerer

  RFPMaker
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om RFPMaker

  Din rangering

  FAQ

  Er RFPMaker et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om RFPMaker. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr RFPMaker?

  RFPMaker opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Overnatting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til RFPMaker . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!