Reisefeber

Alle kundeanmeldelser

Reisefeber

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

S
Sigrun Buhaug
Vi bestilte flyreisr for 20 000 i februar2020. Reisen var planlagt sept.20. 4 uker føravreise tok Reisefeber kontakt fordi flyavganger ble endret, og noen innstilte også. Etter gjentatte henvendels...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Maglende refusjon etter 10 mnd

  Vi bestilte flyreisr for 20 000 i februar2020. Reisen var planlagt sept.20. 4 uker føravreise tok Reisefeber kontakt fordi flyavganger ble endret, og noen innstilte også. Etter gjentatte henvendelser og løfter om tilbakebetaling, har ingenting skjedd. Dette oppleves som useriøst. Ingen informasjon om hvorfor dette tar slik tid, eller hvorfor dette ikke for lengst er ordnet opp i.


Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Reisefeber

Verden har etterhvert blitt ganske liten, da den tidligere virket helt umulig å se, så er nesten alle destinasjoner rundt om noen timer unna. Det er det store fordeler ved, som at man får oppdage noe nytt, ladet batteriene og se andre kulturer enn sin egen. Så det å reise er noe man bør gjøre så ofte man kan, så fremt man har råd til det. Noe som fører oss til et annet punkt, hvor en skal reise. Hva man har råd til bestemmer det i stor grad, men man kan jo forsøke å tenke litt utafor boksen, og ikke dra til Paris eller Praha liksom. Da kan det jo hende at en side som Reisefeber.no kan hjelpe. For selv om den er langt i fra den eneste på nettet, så virker den å være en side du kan stole på, så hvorfor ikke gi det et forsøk i det minste!

Informasjon om Reisefeber
Reisefeber.no er en del av Resia, et svensk selskap som er basert i Sverige, og som kan sies å være et av de aller største i Norden. Selv om Reisefeber er sitt eget selskap, så må de jo fortsatt etterleve Resias standarder, noe som gjør at du får en svært god service. Reisefeber i seg selv er basert på Greåker, og med norsk kontaktinformasjon kan du enkelt få hjelp itl det du trenger, spesielt om du ønsker å bestille en reise. Reisefeber er en side hvor du kan bestille reiser til destinasjoner du har planlagt, men også om du er ute etter litt inspirasjon. Om man har bestemt seg for en ferietur er det ikke dermed sagt at man vet hvor man skal dra, noe som da Reisefeber kan gi deg noen råd for. Men la oss se på hva annet du kan gjøre der.

Hva du kan gjøre hos Reisefeber.no
Som sagt, dette er jo et reisebyrå, hvor du kan bestille både fly og hotell, sammen eller separat. Og man finner ofte svært gode tilbud der, som er en fin overraskelse, da prisene ofte ser ut til å være mer fordelaktige hos Reisefeber enn på andre sider. Så har de også en annen, egen, kategori for storbyferier. Den passer for deg som kanskje ikke helt vet hvor du vil, men som vet at du vil komme deg vekk i noen dager. Da får du tilbudene ramset opp, i ulike store byer, som oftest i Europa. Selve prosessen med å søke etter reiser er veldig enkel, og det er lett å filtrere ut det man ønsker og ikke det man ikke er ute etter. Det er ikke vanskelig å se hvorfor denne siden har hatt suksess de siste årene, og den er en side man med enkelhet kan anbefale!

Erfaringer med Reisefeber
Om du har brukt Reisefeber til noen av dine reiser så vil vi gjerne vite mer om det, om det var enkelt å bestille, og avbestille, om du behøvde det. Fortell og del dine opplevelser med andre lesere her hos oss!


Hvordan en storbyferie kan se ut