NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Reisefeber

  Verden har etterhvert blitt ganske liten, da den tidligere virket helt umulig å se, så er nesten alle destinasjoner rundt om noen timer unna. Det er det store fordeler ved, som at man får oppdage noe nytt, ladet batteriene og se andre kulturer enn sin egen. Så det å reise er noe man bør gjøre så ofte man kan, så fremt man har råd til det. Noe som fører oss til et annet punkt, hvor en skal reise. Hva man har råd til bestemmer det i stor grad, men man kan jo forsøke å tenke litt utafor boksen, og ikke dra til Paris eller Praha liksom. Da kan det jo hende at en side som Reisefeber.no kan hjelpe. For selv om den er langt i fra den eneste på nettet, så virker den å være en side du kan stole på, så hvorfor ikke gi det et forsøk i det minste!

  Informasjon om Reisefeber

  Reisefeber.no er en del av Resia, et svensk selskap som er basert i Sverige, og som kan sies å være et av de aller største i Norden. Selv om Reisefeber er sitt eget selskap, så må de jo fortsatt etterleve Resias standarder, noe som gjør at du får en svært god service. Reisefeber i seg selv er basert på Greåker, og med norsk kontaktinformasjon kan du enkelt få hjelp itl det du trenger, spesielt om du ønsker å bestille en reise. Reisefeber er en side hvor du kan bestille reiser til destinasjoner du har planlagt, men også om du er ute etter litt inspirasjon. Om man har bestemt seg for en ferietur er det ikke dermed sagt at man vet hvor man skal dra, noe som da Reisefeber kan gi deg noen råd for. Men la oss se på hva annet du kan gjøre der.

  Sonus - Reisefieber.wmv

  Hva du kan gjøre hos Reisefeber.no

  Som sagt, dette er jo et reisebyrå, hvor du kan bestille både fly og hotell, sammen eller separat. Og man finner ofte svært gode tilbud der, som er en fin overraskelse, da prisene ofte ser ut til å være mer fordelaktige hos Reisefeber enn på andre sider. Så har de også en annen, egen, kategori for storbyferier. Den passer for deg som kanskje ikke helt vet hvor du vil, men som vet at du vil komme deg vekk i noen dager. Da får du tilbudene ramset opp, i ulike store byer, som oftest i Europa. Selve prosessen med å søke etter reiser er veldig enkel, og det er lett å filtrere ut det man ønsker og ikke det man ikke er ute etter. Det er ikke vanskelig å se hvorfor denne siden har hatt suksess de siste årene, og den er en side man med enkelhet kan anbefale!

  Erfaringer med Reisefeber

  Om du har brukt Reisefeber til noen av dine reiser så vil vi gjerne vite mer om det, om det var enkelt å bestille, og avbestille, om du behøvde det. Fortell og del dine opplevelser med andre lesere her hos oss!


  Hvordan en storbyferie kan se ut

  Reisefeber
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Maglende refusjon etter 10 mnd

  Vi bestilte flyreisr for 20 000 i februar2020. Reisen var planlagt sept.20. 4 uker føravreise tok Reisefeber kontakt fordi flyavganger ble endret, og noen innstilte også. Etter gjentatte henvendelser og løfter om tilbakebetaling, har ingenting skjedd. Dette oppleves som useriøst. Ingen informasjon om hvorfor dette tar slik tid, eller hvorfor dette ikke for lengst er ordnet opp i.

  Dør: Sigrun Buhaug 20-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Reisefeber

  Din rangering

  FAQ

  Er Reisefeber et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Reisefeber. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Reisefeber?

  Reisefeber opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Byturer, Overnatting, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Reisefeber . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!