Priceline

Alle kundeanmeldelser

Priceline

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Priceline

Det er alltid greit å komme seg unna en gang i blant, uavhengig om det er til utlandet eller en ferie i Norge. Bare det å komme seg bort fra det hverdagslige er en glede og fornøyelse som mange er ute etter. Da er det ikke rart at det finnes så utrolig mange alteranativ å velge mellom. Når det kommer til destinasjoner, men også måter å komme seg frem på. Det finnes mange selskap man kan bruke for å søke etter reiser og man vil gjerne bruke en som tilbyr alt på sted. Både reise, opphold og billeie. Priceline er en av dem, og i konkurranse med veldig mange andre sider er det ineressant å se hva de kan by på. Interessert i å ta en ferie snart? Da anbefaler vi deg å lese videre for mer informasjon om Priceline!

Viktige detaljer om Priceline
Dette er et amerikansk selskap, som ble grunnlagt for 23 år siden, og som kom på nettet året etter. Det er eid av Booking Holdings, som også eier Booking.com. Sistnevnte har du sannsynligvis hørt om, og Priceline er altså et søsterselskap. Om det har noe å si for tilliten din til siden eller ei spørs jo, men det er i det minste et seriøst selskap man har å gjøre med. Hos Priceline er det mulig å bestille reiser til destinasjoner over hele verden, og de har også gitt deg muligheten til å bestille hotell og bil også. Sånn sett er det et ganske komplett tilbud og de sier at prisene deres er lave. Det er dog vanskelig for dem å ha for lave priser, da det ikke er de som bestemmer prisene, men flyselskapene og hotellene. Det er i det minste en god tanke, men det viktigste er uansett utvalget på reiser som man får!

Bestill hos Priceline
Om du noengang har bestilt reise på nettet før så vet du hvordan denne prosessen går. Og det som er bra med hvordan det fungerer hos Priceline er at de også er ansvarlige om noe skulle gå galt, om for eksempel flyet skulle forsinkes. Så du kan vende deg til dem for hjelp om du skulle behøve det. Hele bestillingsprosessen foregår på deres side også, så du blir ikke ført videre som du gjør på visse andre sider. Du får som sagt muligheten til å bestille hele reisen, og om du vil ha en skredersydd ferie tilbyr Priceline også det. Du kan også booke en cruisereise om du vil det, så utvalget er ganske komplett altså. Nå som vi snart har kommet forbi pandemien kommer jo reiser til å bli tilgjengelige igjen, og da kommer folk til å bestille i hopetall. Vær en av de første og gi Priceline en sjanse!

Har du reist med Priceline?
Om du har så hadde det vært fint å lese litt om dine erfaringer, hva du syntes og om du ville anbefalt det til kjente og familie. Da hjelper du både oss som gjøre review, men også våre lesere!


Intervju med Pricelines administrerende direktør!