NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Priceline

  Det er alltid greit å komme seg unna en gang i blant, uavhengig om det er til utlandet eller en ferie i Norge. Bare det å komme seg bort fra det hverdagslige er en glede og fornøyelse som mange er ute etter. Da er det ikke rart at det finnes så utrolig mange alteranativ å velge mellom. Når det kommer til destinasjoner, men også måter å komme seg frem på. Det finnes mange selskap man kan bruke for å søke etter reiser og man vil gjerne bruke en som tilbyr alt på sted. Både reise, opphold og billeie. Priceline er en av dem, og i konkurranse med veldig mange andre sider er det ineressant å se hva de kan by på. Interessert i å ta en ferie snart? Da anbefaler vi deg å lese videre for mer informasjon om Priceline!

  Viktige detaljer om Priceline

  Dette er et amerikansk selskap, som ble grunnlagt for 23 år siden, og som kom på nettet året etter. Det er eid av Booking Holdings, som også eier Booking.com. Sistnevnte har du sannsynligvis hørt om, og Priceline er altså et søsterselskap. Om det har noe å si for tilliten din til siden eller ei spørs jo, men det er i det minste et seriøst selskap man har å gjøre med. Hos Priceline er det mulig å bestille reiser til destinasjoner over hele verden, og de har også gitt deg muligheten til å bestille hotell og bil også. Sånn sett er det et ganske komplett tilbud og de sier at prisene deres er lave. Det er dog vanskelig for dem å ha for lave priser, da det ikke er de som bestemmer prisene, men flyselskapene og hotellene. Det er i det minste en god tanke, men det viktigste er uansett utvalget på reiser som man får!

  LA VLOG:: Vi reiser!!

  Bestill hos Priceline

  Om du noengang har bestilt reise på nettet før så vet du hvordan denne prosessen går. Og det som er bra med hvordan det fungerer hos Priceline er at de også er ansvarlige om noe skulle gå galt, om for eksempel flyet skulle forsinkes. Så du kan vende deg til dem for hjelp om du skulle behøve det. Hele bestillingsprosessen foregår på deres side også, så du blir ikke ført videre som du gjør på visse andre sider. Du får som sagt muligheten til å bestille hele reisen, og om du vil ha en skredersydd ferie tilbyr Priceline også det. Du kan også booke en cruisereise om du vil det, så utvalget er ganske komplett altså. Nå som vi snart har kommet forbi pandemien kommer jo reiser til å bli tilgjengelige igjen, og da kommer folk til å bestille i hopetall. Vær en av de første og gi Priceline en sjanse!

  Har du reist med Priceline?

  Om du har så hadde det vært fint å lese litt om dine erfaringer, hva du syntes og om du ville anbefalt det til kjente og familie. Da hjelper du både oss som gjøre review, men også våre lesere!


  Intervju med Pricelines administrerende direktør!

  Priceline
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Priceline

  Din rangering

  FAQ

  Er Priceline et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Priceline. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Priceline?

  Priceline opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Byturer, Overnatting, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Priceline . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!