Polynesian Cultural Center

Alle kundeanmeldelser

Polynesian Cultural Center

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Apollo
Apollo
0 Anmeldelser

Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har ...

Logo Momondo
Momondo
0 Anmeldelser

Reising har etter hvert blitt utrolig viktig for oss, og jo flere steder vi kan se, og flere kulturer vi kan oppleve, desto bedre er det. Nå ...

Logo Viator | TripAdvisor
Viator | TripAdvisor
0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Polynesian Cultural Center

Drømmer du om å reise til Hawaii? Ønsker du å lære mer om polynesisk kultur? Da kan det hende du burde vurdere å ta en titt innom nettsiden til Polynesian Cultural Center. Før benytter deg av noen av tilbudene deres er det likevel viktig at du gjør noen undersøkelser for å forsikre deg om at dette er en trygg og sikker side. Les kundeanmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av denne nettsiden her på NorskeAnmeldelser. Disse anmeldelsene gjør det mye enklere for deg å vurdere sikkerheten til nettsiden, i tillegg til å finne ut om dette kan være et godt selskap for deg.

Om Polynesian Cultural Center
Polynesian Cultural Center er et museum og turistattraksjon som ligger i Laie i Hawaii. Det kulturelle senteret har eksistert siden 1963 og inneholder en rekke ulike attraksjoner knyttet til den polynesiske kulturen. Senteret ble opprettet med hensikt å skape arbeidsplasser for studenter ved BYU-Hawaii. Nettsiden til Polynesian Cultural Center er et sted der du både finner informasjon om attraksjonen, kan bestiller billetter og inneholder en nettbutikk som fører ulike produkter knyttet til polynesisk kultur.

Produkter og tjenester av Polynesian Cultural Center
På denne nettsiden kan du gjøre alt fra å bestille omvisninger av attraksjonen til å kjøpe ulike kulturelle artikler. Billettene for museet består av ulike pakker som inneholder omvisninger av de ulike landsbyene som er simulert for å gi et autentisk inntrykk av Hawaii, Tonga, Samoa, Aotearoa, Fiji, Tahiti, Tonga og Marquesas-øyene. Pakkene kan også inkludere måltider av polynesisk opprinnelse og andre aktiviteter som kanoturer. Dersom du besøker nettbutikken på nettsiden vil du finne en rekke produkter av kulturell opprinnelse som for eksempel ukuleler, sengetøy, smykker, mat og dekor. Leveringstiden for internasjonale sendinger til land som Norge ligger på mellom 5-20 dager, og fraktprisen varierer etter størrelsen og vekten på produktet du handler. For å returnere produkter fra dette selskapet må du først kontakte deres kundeservice på forhånd for å få godkjennelse av en retur. Selskapet dekker kun returkostnaden hvis returen er et resultat av et skadet produkt eller en feilsending fra deres side. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra denne nettbutikken kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster med informasjon om dette. Du kan også besøke sidens egen blogg for å lese artikler om blant annet nyheter om senteret, polynesisk matkultur, andre aspekter av den polynesiske kulturen og reisetips for Hawaii.

Komplimenter, klager og tips om Polynesian Cultural Center
Vi ønsker å gjøre det så enkelt som overhodet mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett. Derfor vil vi gjerne høre fra deg dersom du har handlet fra nettbutikken til Polynesian Cultural Center, eller hvis du har noen andre erfaringer med selskapet. Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding der du forteller litt om for eksempel din erfaring med nettbutikkens leveringstid, kvaliteten på produktene deres, servicenivået til kundestøtten eller annen informasjon du tror kan være nyttig for potensielle kunder.