Point A Hotels

Alle kundeanmeldelser

Point A Hotels

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Point A Hotels

Det å reise skal være en opplevelse. Det er ikke nødvendigvis sånn at du trenger tusenvis av kroner i budsjettet for å gjøre den minneverdig heller. Ofte er det faktisk de gangene man ikke har så god råd, de gangene man må bruke noen snarveier, som gir den beste erfaring og opplevelse. Det er greit å sove i et fem stjerners hotell, men hvorfor ikke spare pengene på hotellet, så du har råd til alt det andre kule som kan gjøres? Om det er noe du føler er fornuftig så ta en titt på Point A Hotels. Det er en hotellkjede som tilbyr budsjettløsninger, men til høy kvalitet. Les vår kundeanmeldelse og tilbakemelding fra andre kunder. Hvem vet, kanskje har du oppdaget en flott ny måte å reise på?

Hva du bør vite om Point A Hotels
Dette er et selskap som har sitt fokus i Storbritannia. Det kan hende de vil utvide senere, men for nå så finnes de i mange store byer spredt rundt om på øya. Det er jo greit for oss normdenn som liker å ta turen over, og det er uansett tydelig at hva de enn har gjort så har det vært et godt valg for dem. Det er tydelig at det er en kjede som hele tiden vokser, noe det er nødt til å være om du har flere hotell spredt over London. For det er ikke akkurat en billig by og drive med forretning i, så det er tydelig en pålitelig og god hotellkjede.

Og ikke tro at bare fordi vi nevnte at det er hotell for folk med et budsjett at det er en dårlig kvalitet og at det er noe du bare skal bruke som en nødløsning. De har alt du trenger av service og komfort, ikke minst når det kommer til lokasjoner du kan bo i.

Hvor du finner dem
Som sagt så er Point A Hotels spredt over Storbritannia, med et stort fokus på London. Noe som i og for seg er ganske fornuftig da det kanskje er byen med aller flest turister i året. Da skal man gjøre mye feil som hotell om man ikke klarer å få en fortjeneste ut av det. Det har Point A Hotels klart, og de har i dag 7 forskjellige hotell i London. De har også et i Glasgow og Edinburgh i Skottland, i tillegg til Dublin i Irland. Det er et utmerket alternativ, rett og slett, og de har jo ulike prisklasser i forhold til hvilket rom du vil ha.

Om du vil betale litt mer for litt ekstra komfort så kan du det, så det er mange muligheter.

Har du brukt Point A Hotels? Da vil vi gjerne vite mer om det, og om det er noe du ville anbefalt til andre. Når det gjelder slike hotell er det utrolig viktig å få de ærlige meningene til folk som faktisk har brukt dem. Så skriv til oss og fortell oss om det! Det hjelper oss og våre lesere!