Nå skal vi begynne å reise igjen
Ferie, Reiser og Turer

Etter et vanskelig og uvanlig år, der vi måtte være hjemme, ser det endelig ut som om vi har mulighet til å reise litt igjen. I fjor ferierte mange i eget land da det ikke var andre muligheter. Selv om Norge er et flott land, med flott natur, og et fantastisk sted å reise, har nok mange savnet det å kunne reise utenlands igjen.

Når man reiser er det viktig å ha gode betalingsmåter. Mange ønsker ikke å bruke sine bankkort som er knyttet til brukskonto i tilfelle det skjer noe. Dette er da en god tid til å opprette nye og tryggere betalingsmåter, som for eksempel det beste kredittkort man kan få tak i. Da har man en tryggere betalingsmåte i tilfelle det skulle skje noe uforutsett. Man har også muligheten til å velge å utsette litt av betalingen litt, hvis det passer bedre i den økonomiske situasjonen.

Hvor reiser vi nå?

Ettersom det blir mer vanlig å reise igjen så må vi også bestemme hvor vi skal reise. Til å begynne med så er det nok mange som vil reise innen Europa og ikke lenger bort. Det er fortsatt litt mer komplisert å reise lenger, på grunn av innreiseregler til land utenfor Europa. Innen Europa har vi nå avtaler med de fleste land angående innreiseregler og vaksine sertifikat. Dette gjør at det igjen er mulig å reise mellom Europeiske land på en enklere måte. Det er en del land utenfor Europa som fortsatt er stengt for innreise slik som America of Australia, men det begynner så smått å bli mulig å reise litt lenger også.

Storbyferier er poplulære

Nordmenn er glade å besøke storbyer på kortere ferier og dette forblir veldig populært. Byer som Berlin og Paris er store favoritter. Tyske byer er spesielt populære i førjulstider med julemarked mange steder. En klar favoritt for mange nordmenn om vinteren er Kanariøyen,e og her har salget tatt seg opp for den kommende vintersesongen. Det var nok mange som savnet litt sol og varme sist vinter. Det er også mange pensjonister som er vant til å tilbringe store deler av vinteren i et varmere klima, og som gjerne vil gjøre dette igjen nå som situasjonen har forbedret seg.

Fremtidens reiser

Det er nok vanskelig å si hvordan det blir å reise i de kommende årene. At det kanskje ikke bli like fritt eller like enkelt som det var er nok noe vi må forberede oss på. Å reise innenfor Europa bir nok ganske problemfritt, selv om vi nok må bruke masker en god stund framover. Hvordan det blir å reise på lengre turer er foreløpig litt mer usikkert, men ettersom vi om justerer oss til en litt annerledes hverdag, så blir nok også dette en mulighet igjen.

Mer Ferie, Reiser og Turer