Myholidays

Alle kundeanmeldelser

Myholidays

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 Anmeldelser

Lyst til å komme deg unna litt? Det er ikke så rart egentlig med tanke på at hverdagen kan være ganske stressende. Heldigvi...

Myholidays

Det er fantastisk deilig å reise på ferie, spesielt spennende er det å reise til utlandet. For oss i Nord leter vi vanligvis etter varmere strøk og eksotiske strender. Der kan vi nyte solen fra morgen til kveld og bli kjent med den vakre kulturen og folkene som bor der. Best av alt kan du vise frem brunfargen til misunnelige kolleger, venner og familie når du reiser hjem igjen til Norge. Det finnes utallige forskjellige reiseselskaper og enda flere pakketilbud. MyHolidays tilbyr billige flyturer, hotell og feriepakker til den reiselystige. Finn ut mer om MyHolidays her og les andres erfaringer med selskapet. 

Om MyHolidays
MyHolidays ble etablert i 2015 og har hovedkvarter i Qatar. De har som mål å tilby sine kunder rabatterte reiseløsninger. De er ikke direkte leverandør av disse tilbudene, men tilrettelegger forsyningen av reisetilbudene for sine kunder. MyHolidays tilbyr tilbud på rutine og urutinerte flyturer, lavspris-flyselskaper, hotell, dynamiske reisepakker, feriepakker og reiseforsikring i 13 land or territorier og tilbyr priser i den lokale valuta, i Australia, Tyskland, Egypt, Spania, Frankrike, Italia, Singapore, Sør-Afrika, De forente arabiske emirater, Saudi Arabia, Qatar, og Storbritannia.

Produkter og Tjenester hos MyHolidays 
Hos MyHolidays finner du billige flyturer, hotell og feriepakker. De tilbyr enkel, rask, trygg og tilgjengelig reiseplanlegging på nett. MyHolidays påstår at de er ett troverdig selskap med over 10 millioner glade reisende, best pris garanti, trygg og sikker betaling, 24x7 kundesenter. På nettsiden deres finner du de mest populære reisemålene, hoteller, og  anmeldelser og vurderinger fra tidligere gjester slik at du kan lettvindt undersøke feriealternativer fra hjemmet eller på farten. Andre alternativer de har er ekspressbestilling, rute identifisering, og de oppmuntrer sine kunder til å dele reisemål med venner og familie via SMS eller deling via sosiale medier.

De påstår at de har enda bedre reisetilbud enn det man kan finne på nettsiden, og er tilgjengelig for kunder som ringer MyHolidays direkte. På deres nettside har de en lang liste med vilkår og betingelser mellom annet fraskriver de seg alt ansvar når det kommer til kvalitet, nøyaktighet og fullstendighet av alt data og  informasjon, og at de bare jobber som bestillingsagent. De fleste flybilletter er ikke refunderbare slik at du ikke kan be om pengene tilbake. Hotellreservasjoner er litt mer komplisert og tilbyr ikke alltid penger tilbake om du kansellerer. De tilbyr ikke kansellering og refundering om turen allerede har begynt eller du har tatt nytte av en service. Nettsiden deres er helt grei å navigere. 

Komplimenter, Klager og Tips til MyHolidays
Har du benyttet MyHolidays tilbudte flyturer, hotell eller feriepakker? Levde MyHolidays opp til dine forventninger? Finnes det ting som kunne forbedres? Har du opplevd problemer i henhold til kansellering eller refundering? Det er skummelt å benytte et nytt selskap til å bestille feriereisen og tilbakemelding fra tidligere reisende kan gjøre denne prosessen enklere og sikrere for potensielle MyHoliday kunder. Gi oss din kundeanmeldelse her, slik at du kan hjelpe andre å finne ut om MyHolidays er noe de kunne tenke seg, eller om dette er noe de burde styre unna.