NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Myholidays

  Det er fantastisk deilig å reise på ferie, spesielt spennende er det å reise til utlandet. For oss i Nord leter vi vanligvis etter varmere strøk og eksotiske strender. Der kan vi nyte solen fra morgen til kveld og bli kjent med den vakre kulturen og folkene som bor der. Best av alt kan du vise frem brunfargen til misunnelige kolleger, venner og familie når du reiser hjem igjen til Norge. Det finnes utallige forskjellige reiseselskaper og enda flere pakketilbud. MyHolidays tilbyr billige flyturer, hotell og feriepakker til den reiselystige. Finn ut mer om MyHolidays her og les andres erfaringer med selskapet.

  Om MyHolidays

  MyHolidays ble etablert i 2015 og har hovedkvarter i Qatar. De har som mål å tilby sine kunder rabatterte reiseløsninger. De er ikke direkte leverandør av disse tilbudene, men tilrettelegger forsyningen av reisetilbudene for sine kunder. MyHolidays tilbyr tilbud på rutine og urutinerte flyturer, lavspris-flyselskaper, hotell, dynamiske reisepakker, feriepakker og reiseforsikring i 13 land or territorier og tilbyr priser i den lokale valuta, i Australia, Tyskland, Egypt, Spania, Frankrike, Italia, Singapore, Sør-Afrika, De forente arabiske emirater, Saudi Arabia, Qatar, og Storbritannia.

  Produkter og Tjenester hos MyHolidays

  Hos MyHolidays finner du billige flyturer, hotell og feriepakker. De tilbyr enkel, rask, trygg og tilgjengelig reiseplanlegging på nett. MyHolidays påstår at de er ett troverdig selskap med over 10 millioner glade reisende, best pris garanti, trygg og sikker betaling, 24x7 kundesenter. På nettsiden deres finner du de mest populære reisemålene, hoteller, og anmeldelser og vurderinger fra tidligere gjester slik at du kan lettvindt undersøke feriealternativer fra hjemmet eller på farten. Andre alternativer de har er ekspressbestilling, rute identifisering, og de oppmuntrer sine kunder til å dele reisemål med venner og familie via SMS eller deling via sosiale medier.

  De påstår at de har enda bedre reisetilbud enn det man kan finne på nettsiden, og er tilgjengelig for kunder som ringer MyHolidays direkte. På deres nettside har de en lang liste med vilkår og betingelser mellom annet fraskriver de seg alt ansvar når det kommer til kvalitet, nøyaktighet og fullstendighet av alt data og informasjon, og at de bare jobber som bestillingsagent. De fleste flybilletter er ikke refunderbare slik at du ikke kan be om pengene tilbake. Hotellreservasjoner er litt mer komplisert og tilbyr ikke alltid penger tilbake om du kansellerer. De tilbyr ikke kansellering og refundering om turen allerede har begynt eller du har tatt nytte av en service. Nettsiden deres er helt grei å navigere.

  Komplimenter, Klager og Tips til MyHolidays

  Har du benyttet MyHolidays tilbudte flyturer, hotell eller feriepakker? Levde MyHolidays opp til dine forventninger? Finnes det ting som kunne forbedres? Har du opplevd problemer i henhold til kansellering eller refundering? Det er skummelt å benytte et nytt selskap til å bestille feriereisen og tilbakemelding fra tidligere reisende kan gjøre denne prosessen enklere og sikrere for potensielle MyHoliday kunder. Gi oss din kundeanmeldelse her, slik at du kan hjelpe andre å finne ut om MyHolidays er noe de kunne tenke seg, eller om dette er noe de burde styre unna.

  Myholidays
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Myholidays

  Din rangering

  FAQ

  Er Myholidays et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Myholidays. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Myholidays?

  Myholidays opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Myholidays . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!