Millennium Hotels

Alle kundeanmeldelser

Millennium Hotels

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Trainline

Trainline

0 Anmeldelser

2019 har vært et godt år for tog. Med tanke på hvordan klimadebatten har gått, hvor folk oppfordres til å ikke fly, s...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Millennium Hotels

Snart er det vel på tide å ta en tur ut i verden igjen? For å se hva som finnes, og få oppleve noe nytt, for tiden vi har levd gjennom det siste året har vært vanskelig for de fleste. Så da er det ikke fritt for at man blir fristet til å spandere litt ekstra denne sommeren, og kanskje booke et litt dyrere hotell, i en litt mer eksklusiv destinasjon. Det er ikke noe problem å finne et godt hotell, og Millennium Hotels er et godt eksempel på det. Basert på tilbakemelding fra deres kunder, og kundeanmeldelse som vi har lest, så er dette en svært god hotellkjede. Vil du vite mer? Da bør du lese videre, så kan det nok hende at du blir fristet til å booke rom hos Millennium Hotels for din neste reise!

Hva du bør vite om kjeden!
Erfaring er en god greie, og ved å bruke et hotell som dette får man det beste av alt egentlig. God komfort, høyt servicenivå og en flott hotellopplevelse som du vil huske. Det er i hvert fall det som er poenget med det, og grunnen til at de reklamerer så sterkt for seg. Selve hotellkjeden er ikke veldig gammel, den ble grunnlagt i 1989, og er faktisk opprinnelig fra Singapore. Det er jo en interessant fakta, og siden da har selskapet bare vokst og vokst til at du i dag kan finne Millennium Hotels i flere land spredt rundt over hele verden. Det er en viss eleganse ved å booke rom hos dem, og selv om de kanskje ikke har den eksklusive historien som for eksempel Hilton har, så er det fortsatt veldig høy kvalitet. Så kan du jo bli medlem hos dem også om du vil ha flere fordeler på den måten, som jo kan være greit om du har tenkt til å bruke kjeden ofte.

Hvor Millennium Hotels har sine hotel
Som sagt har Millennium hotell over hele verden, noe som betyr at du kan booke i Los Angeles, Dubai, London, Beijing og Auckland. De eksisterer naturligvis i andre land og mindre byer også, men du kan booke helt som du vil i forhold til lengden. De har også spesielle tilbud som du bør være oppmerksom på, så du kan få det meste ut av reisen din, og er du villig til å betale litt ekstra har de visse rom som er helt fantastiske og eksklusive i alle hotellene deres. Det er dog en god variasjon på eksklusivitet og rimelighet på prisene. Altså er ikke alle hotellene deres femstjerners hotell, så du kan fortsatt få en god opplevelse selv om du ikke vil betale altfor mye.

Om du har brukt et av hotellene til Millennium Hotels vil vi gjerne vite mer om det. Det er viktig for oss å ha så mye informasjon som mulig, og ingen info er like pålitelig som den informasjonen tidligere kunder kan gi. Så skriv gjerne til oss via skjemaet, og gi oss den nødvendige informasjonen vi er ute etter.