Megatix

Alle kundeanmeldelser

Megatix

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Megatix

Livet er for å leves, og det kan være vanskelig nok for de fleste det. Man må dog ta initiativet, se på mulighetene som finnes, i stedet for at man hele tiden nøler. Da gjør man seg selv en bjørnetjeneste, fordi det er så mye flott der ute i verden. Det er ikke så lett å få oversikten på alt, og skal du for eksempel på reise til Australia, eller kanskje til Thailand så er det mye å vite om. En side som kan hjelpe deg for å få oversikt på alle fester, events og annet som skjer i land som det er Megatix. Hørt om den før, eller har du kanskje ikke så mye erfaring med det? Om det er tilfellet så anbefaler vi at du tar en titt på vår kundeanmeldelse, så kanskje kan vår tilbakemelding være til hjelp?

Hva du bør vite om Megatix
Dette er en tjeneste som er tilgjengelig i forskjellige land, i land som nordmenn tradisjonelt liker på legge ferien til. Du finner Megatix i Australia, New Zealand, Indonesia, Thailand og Malaysia. Poenget med siden er at mennesker og selskap som arrangerer en happening, eller holder konsert eller har noen gode tilbud, publiserer dem på Megatix. Det er rett og slett en enklere måte å nå ut til kundebasen på, og det er faktisk veldig mye interessant du kan finne der. Det handler litt om å dra til disse landene i rett øyeblikk, men gøy er det, og en smart måte å gjøre det på.

Som en tjeneste så er Megatix veldig fornuftig, fordi den hjelper med å introdusere deg til happenings du ellers ikke ville vist om. Og da kan det kanskje også være at du kommer deg unna de verste turistfellene og får oppleve det som faktisk er ekte i landet du reiser til?

For alle som vil
Og er det sånn at du er i området og vil arrangere noe, så kan du faktisk det. Du kan registerere en event på Megatix, forklare hva det handler om og prisen for å komme inn. Det er ingen restriksjoner på hvem som kan gjøre det, selv om alt sannsynligvis ikke er tillat! Men det er relativt løse grenser på hva som er akseptabelt og ikke, og det er utrolig lett å gjøre det. Det er ikke sånn at du behøver å være multimillionær, eller ha et stort selskap, for å kunne arrangere noe via Megatix.

Det er tross alt en grunn til at denne siden har hatt så stor suksess, så det er noe du bør ta en titt på. Og er du på reise til et av disse landene bør du helt klart se hva Megatix har å tilby, da du kan få noen helt uforglemmelige opplevelser om du gjør det!

Har du brukt Megatix? Kanskje du har arrangert noe selv, eller blitt med på en av eventsene? Da skriver du til oss og forteller om det, og om du ville anbefalt det til andre nordmenn også!