JustFly

Alle kundeanmeldelser

JustFly

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

JustFly

Sol, strand, varme, brune legger og iskald brus. Eller byliv, restauranter, shopping, attraksjoner. Alle har vi våre favoritter når vi skal bruke våre hardt opptjente ferieuker. Ferien får man ikke tilbake, uansett hvor misfornøyd man skulle være. Derfor er planlegging ekstra viktig. For noen er planleggingen en glede, og brukes til kvelder hvor man utveksler ideer, ønsker og tips. Planleggingen og forventingene er halve ferien, sier noen. Men hvordan kan man planlegge for å forsikre oss om at ferien ikke blir mislykket? En full garanti får man nok aldri, uansett hvor man drar eller hvor kjent man er der fra før. Ekstraordinære hendelser, eller Force Majeure kan sette en stopper for ferien, uansett om det er ekstremvær eller politikk som er årsaken. Men man kan likevel gardere seg så godt som mulig gjennom å planlegge riktig. En måte å gjøre dette på, er å lese kundeanmeldelser fra tidligere reisende som har brukt de selskapene man vurderer. 

 

Hva er JustFly?
I ganske mange år nå har flere og flere reisende ønsket å skreddersy sin egen ferie i stedet for å velge pakkereiser fra de tunge reiseselskapene. En grunn kan være at man helst ikke vil møte halve nabolaget når man først reiser bort. I tillegg kan en familie ha ganske mange ulike preferanser og ønsker. Dersom man skreddersyr sin egen ferie, kan man sørge for å legge inn elementer som gjør at alle blir fornøyde. 

JustFly er en del av FlightHub. Bakgrunnen for selskapet FlightHub var at gjennom å øke reisemulighetene og å koble sammen mennesker over landegrenser så vil man også øke menneskers bevissthet, redusere frykt og inspirere til en positiv endring. 

FlightHub har over 5 millioner kunder hvert eneste år, og har helt siden 2012 hatt som mål at de skal tilby en tjeneste hvor kundene kan finne de billigste flyreisene og samtidig få best mulig reiserute og god kundeservice. 

FlighHub forsøker også å bidra til en bedre verden gjennom å donere til og sponse organisasjoner som MakeAWish, Big Brothers Big Sisters og West Island Mission. 

 

Hva slags tjeneste tilbyr JustFly?
På nettsiden til JustFly kan du søke opp billige flyreiser, hoteller og leiebilavtaler. Slik kan du selv skreddersy reisen din, alt etter hvilke ønsker som alle i reisefølget ditt har. Hver dag tilbyr de nye deals og kampanjer som de har forhandlet frem med samarbeidspartnerne sine. På nettsiden kan du også endre reiserute, kansellere flyvninger eller overnattinger. Du kan rett og slett fungere som din egen reiseagent. 

 

Kundeservice
Dersom du skulle støte på problemer med noen av reservasjonene dine, kan du få hjelp enten via chat på nettsiden eller ved å ringe til kundeservice. Du får også oppgitt kontaktinformasjon direkte til hotell og andre samarbeidspartnere, slik at du kan kontakte de direkte om du ønsker.

 

Erfaring & Tilbakemelding
Den beste informasjonen du kan få, er fra andre kunder som har prøvd tjenesten før deg. Derfor vil vi gjerne vite hvilken opplevelse du har hatt gjennom JustFly. Vi er interessert i både ros og klager i tillegg til enhver opplevelse du måtte hatt gjennom kjøpet ditt.