JetRadar

Alle kundeanmeldelser

JetRadar

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

JetRadar

Det er fantastisk deilig å reise på ferie, spesielt spennende er det å reise til utlandet. For oss i Nord leter vi vanligvis etter varmere strøk og eksotiske strender. Der kan vi nyte solen fra morgen til kveld og bli kjent med den vakre kulturen og folkene som bor der. Best av alt kan du vise frem brunfargen til misunnelige kolleger, venner og familie når du reiser hjem igjen til Norge. Det kan derimot bli slitsomt å søke på nettet etter billige flyturer og rimelige feriekostnader. Med så mange forskjellige reisebyrå, flyselskaper og hotellkjeder er det å finne en uforglemmelig ferie som ikke tømmer lommeboka, enklere sagt enn gjort. Det finnes utallige forskjellige reiseselskaper, søkemotorer og enda flere pakketilbud. JetRadar tilbyr billige flyturer, hotell og spesialtilbud til den reiselystne. Finn ut mer om JetRadar her og les andres erfaringer med selskapet. 

Om JetRadar
JetRadar er eid av Go Travel Un Limited som er et Hong Kong aksjeselskap. Selskapet startet som en flytur blog av Konstantin Kalinov i 2007. Etter at Russlands flytur-sektor ble liberalisert, og de var lovlig å selge elektroniske billetter, gjorde det mulig for selskapet å vokse. En engelsk versjon av nettsiden var lansert i 2012. JetRadar har hovedkvarter i Phuket i Thailand, og har andre kontorer i Sydey, Hong Kong, Moskva og Saint Petersburg. JetRadar søker etter og sammenligner flyturer fra 1044 flyselskap og er et av verdens største søkemotorer på nett for flyturer. Alle flyselskaper finner du listet på deres nettside og har mange forskjellige språk tilgjengelig inkludert engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. Selskapet er aktiv i 14 markeder over hele verden inkludert USA, Storbritannia, Tyskland og Australia. 

Produkter og Tjenester hos JetRadar
JetRadar påstår at de hjelper tusenvis av mennesker å sammenligne priser på flybilletter, sporer spesialtilbud, og bestiller de billigste billettene som er tilgjengelig. Den raskeste reise-søkemotoren på nettet hjelper brukere å finne flyturer til alle destinasjoner fra alle de største flyselskapene. De mest populære reisemålene inkluderer den Dominikanske Republikk, Egypt, Frankrike, Storbritannia, Japan, Mexico, Puerto Rico, Russland, El Salvador og Thailand. JetRadar skriver på sin nettside at billetter og bestillinger ikke er solgt direkte av JetRadar, men kjøpes fra deres partnere (hotellkjeder og flyselskap). JetRadar er derfor en gratis service og har derfor ikke ansvar for problemer som oppstår på reisen eller problemer som oppstår med deres partnere. Nettsiden deres er helt grei å navigere, men det er vanskelig å finne informasjon om kundeservice og betalingsmåter.

Komplimenter, Klager og Tips til JetRadar
Har du benyttet JetRadar sine tilbudte flyturer, hotell eller spesialtilbud? Levde JetRadar opp til dine forventinger? Finnes det ting som kunne forbedres? Har du opplevd problemer i henhold til kansellering eller refundering? Er det billigere å finne billige flyturer, hotellrom eller reisetilbud? Det kan være skummelt å benytte et nytt selskap til å bestille feriereisen og tilbakemelding fra tidligere reisende kan gjøre denne prosessen enklere og sikrere for potensielle JetRadar kunder. Gi oss din kundeanmeldelse her, slik at du kan hjelpe andre å finne ut om JetRadar er noe de kunne tenke seg, eller om dette er noe de burde styre unna.