NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Intercontinental Hotels Group

  Reise

  , ferie, avslapping, opplevelser, attraksjoner og restauranter. Alle disse ordene får hjernen vår til å starte å drømme igjen. Verden var blitt så liten, men så ble det plutselig så vanskelig å reise. Nå er det kanskje på tide å komme seg ut i den store verden igjen? Få litt nye impulser og oppleve litt mer enn sofakroken i stua? For at selve planleggingen og bestillingen ikke skal være et slit og et pes for deg, har vi her samlet noen gode overnattingsmuligheter og reviews. Det fins mange ulike hotellkjeder, og noen har et mer eksklusivt preg andre. Som for eksempel Intercontinental Hotels Group.

  Hva er Intercontinental Hotels Group?

  Intercontinental Hotels Group er kanskje bedre kjent som IHG, eller IHG Hotels and Resorts. Bare ordet Resorts får mange til å lukke øynene og se for seg luksuriøse rom med utsikt over asurblått hav, paraplydrinker og bassenganlegg. Intercontinental Hotels Group er et britisk selskap som baseres på gjestfrihet og alternativer for alle. Selskapet er satt sammen av to ulike deler: Bass Hotels og Intercontinental. Hovedkontoret ligger i Storbritannia, men selskapet har kontorer også i USA, Singapore, Sydney, Tokyo, Dubai og Shanghai. Hotelgruppen har omtrent 5 650 hoteller og 842 750 gjesterom.

  Hotellene deles inn i 16 ulike kategorier, som er samlet i 4 ulike temaer: "The Luxury and Lifestyle Collection", "Premium Collection", "Suites Collection" og "Essentials Collection". Et av deres mest spesielle hoteller er Crowne Plaza Liverpool John Lennon Airport, som opprinnelig har vært terminalbygningen på tidligere Liverpool Speke Airport.

  Hvilke produkter og tjenester tilbyr Intercontinental Hotels Group?

  Intercontinental Hotels Group tilbyr overnatting for alle, rimelige budsjettvennlige hoteller for familier, romantiske getaways og luksuriøse hoteller hvor man kan bli bortskjemt. Hotellene finnes i Europa, Asia, Australia, USA og Karibia og Midtøsten. Hotellgruppen har også alternativer for gjester som ønsker å ta med seg kjæledyrene sine, familier som ønsker tilgang til badeanlegg, strender og de som bare vil ha nærhet til flyplasser. IHG tilbyr også muligheter for businessmøter med ressurser online som gjør planleggingen enkel.

  Når du bestiller hos Intercontinental Hotels Group får du tilgang til reviews skrevet av gjester som tidligere har overnattet på hotellene. De har også en egen app slik at du har tilgang til booking når som helst og hvor som helst.

  Intercontinental Hotels Group har også et eget lojalitetsprogram hvor du kan tjene poeng på hver overnatting. Som medlem i programmet får du også tilgang til eksklusive tilbud og de laveste prisene. Wi-Fi er inkludert i alle dine overnattinger pluss andre fordeler.

  Erfaringer & Tilbakemeldinger

  Intercontinental Hotels Group dekker utrolig mange hoteller i ulike kategorier. Noen kundeanmeldelser roser de for gjestfrihet, rene rom og fantastisk frokost. andre igjen synes det kan være vanskelig å få kontakt med kundeservice. Har du bodd på et hotell under IHG Hotels and Resorts før? Er du medlem av lojalitetsprogrammet deres, og har benyttet deg av det? Skriv gjerne en kundeanmeldelse her, slik at andre kan som ikke har prøvd de før kan dra nytte av dine erfaringer før de bestiller rom.

  Intercontinental Hotels Group
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Intercontinental Hotels Group

  Din rangering

  FAQ

  Er Intercontinental Hotels Group et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Intercontinental Hotels Group. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Intercontinental Hotels Group?

  Intercontinental Hotels Group opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Overnatting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Intercontinental Hotels Group . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!