IBEROSTAR

Alle kundeanmeldelser

IBEROSTAR

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo DFDS Seaways

DFDS Seaways

0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

IBEROSTAR

Er du på utkikk etter en ferie som du vet er miljøvennlig? Hvem vil vel reise på ferie og komme tilbake med dårlig samvittighet? Ferier er en minnerik og spenndene del av livet som mange nyter. Noen av oss ferierer mer enn andre. Med mindre man bare ferierer i sitt hjemland finnes det en rekke grunner for at du kanskje bekymrer deg litt over hvordan dine vaner påvirker miljøet. Det eneste vi vil er å ha det gøy og slappe av, ikke sant? Iberostar er et reisebyrå som påstår at de fokuserer på miljøvennlige prosjekter. Er du interessert i å vite mer om selskapet er det bare å lese videre.

Om Iberostar
Iberostar Group er et globalt reisebyrå selskap og hotellkjede med 8 millioner kunder, over 100 hotell i 16 land og ferier i 35 land og 37, 100 rom. Selskaper har tre business områder; ferie divisjonen, som er kjernen; ferieklubben som de kaller The Club; turisme og reiselivsmerket Almundo.com, World 2 Meet, og Iberoservice. Selskapet var opprettet av Lorenzo Fluxa i 1956 i Palma, Spania. Iberostar påstår å være det ledende globale reiseselskapet i over 60 år. 

Produkter og Tjenester hos Iberostar
Iberostar har mange hoteller i en rekke land og reiser til forskjellige destinasjoner som Europa, inkludert Tyrkia, Montenegro, Portugal og Spaina, Amerika, inkludert Brazil, Cuba, Den Dominikanske Republikk, Jamaica, Mexico, Peru og USA, og Afrika, inkludert Cape Verde, Marokko, og Tunisia.  

Selskapet har jobbet for å transformere hotellferien til å bli mer miljøvennlig. Dette inkluderer langtidsplaner som inkluderer at Iberostar sine steder er fri for engangs-plastikk produkter, planlegger å være avfallsløse i 2025 og karbon nøytrale ved 2030.  Iberostar har forandret måten de tilfører sjømat og de har som mål å ha en 100% ansvarlig forbruk av sjømat ved 2025. Alle økosystemer som omringer Iberostar sine lokaler skal være i forbedrende økologisk helse ved siden av lønnsom turisme ved 2030. Dette er reflektert hos 90% av gjester ved 2023 og er en massiv grunn for 60% av kunder å velge Iberostar i 2025. Iberostar har egne sertifikater eller bekreftet partnersertifisering for ansvarlig turisme er adoptert ved 2x nummeret av hoteller som Iberostar driver ved 2030. 

Iberostar har en vakker, moderne og brukervennlig nettside med mange turisme alternativer med rimelige all-inclusive og rom til rimelige priser. Man kan oppleve en vidunderlig ferie uten at det må koste mange titusener av kroner. De tilbyr gunstige løsninger og høy kvalitet for pengene. Ferier kan for eksempel kanselleres helt gratis. 

Komplimenter, Klager og Tips til Iberostar
Leter du etter en avslappende ferie i et luksuriøst hotell til en rimelig pris? Da kan det hende at Iberostar er noe for deg. Om du har erfaring med selskapet tidligere vil vi gjerne høre din tilbakemelding. Var det en uforglemmelig opplevelse? Har Iberostar et stort utvalg av hoteller, og destinasjoner slik de påstår? Hvordan sammenlignes selskapet med andre reisebyrå og hotellkjeder? Hvordan er ting priset? Har du plan om å reise med selskapet igjen i fremtiden? Hva enn du syns, om det er positiv eller negativt, er det verdifult for andre. Skriv oss en kundeanmeldelse her og hjelp andre.