Hvitserk

Alle kundeanmeldelser

Hvitserk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

Logo I amsterdam

I amsterdam

0 Anmeldelser

Det å komme seg vekk fra byen man har vokst opp i kan være bra på mange mulige måter. Spesielt om man velger å flytte...

Hvitserk

Det har vel sjeldent vært noe tidspunkt hvor folk har hatt mer lyst til å dra på ferie enn nå under pandemien. Det er forståelig, spesielt fordi folk gjerne vil ha det de ikke får. Og med stengingen av grenser så er det noe som folk kjenner på. Når de endelig åpnes igjen kommer det til å være en gedigen oppsving i bestillinger av reiser, noen til Syden, mens andre reiser til mer spesielle steder. Om du vil komme deg til et sted hvor ikke alle snakker norsk, så forstår vi deg, og da kan det hende at Hvitserk er stedet for deg. Du har kanskje ikke hørt om det tidligere, men da har du noe kult i vente. Hos dem kan du bestille eventyrreiser og ekspedisjoner! Det høres vel ganske ålreit ut? Om det er av interesse for deg så les gjerne videre for mer informasjon!

Informasjon om Hvitserk
Hvitserk som det er i dag har en historie fra 2005, men da det ble slått sammen med Eventyrreiser, som har over 30 års erfaring i bransjen kan man trygt si at menneskene bak vet hva de driver med. Dette er et norsk selskap og en norsk reisearrangør, noe mange liker, spesielt om de skal reise et sted i utlandet. Og for å si det sånn, om du bestemmer deg for å reise til Antarktis så vil du ha noen du kan kommunisere med! Ja, fordi det er faktisk et alternativ hos Hvitserk, og det er greit å vite at reisene du kan bestille der er for de som er i god fysisk form. For det handler ikke kun om å reise, men å gjøre det på en litt annen måte enn hva man vanligvis ville gjort deg, som blant annet at du må være forberedt på lange sykkelturer eller gåturer. Men det er en opplevelse du aldri kommer til å glemme!

Hva du kan bestille hos Hvitserk
Det er fascinerende hva du kan bestille, da de har reiser til bokstavelig talt alle kontinenter på jorda, altså til og med Antarktis som vi nevnte. Du kan finne reisen du er ute etter enten ved å gå inn på destinasjonene og se på hva som tilbys individuelt, eller så kan du gå inn på selve aktivitetene. Og utvalget av aktiviteter er komplett, hvor du finner alt mulig fra ekspedisjoner, toppturer, seiling, safari og mye annet. Det er helt sikkert at du vil få lyst til å dra ut på reise når du ser hva de har å tilby. Og det er ikke slik at du må være i toppform for alle deres reiser, men det er greit å ta visse forhåndsregler om du skal ut på en spesielt strabasiøs reise. Om du er ute etter minner for livet så er Hvitserk en side du bør ta en titt på. Du kommer til å bli fristet, det er helt sikkert!

Om du er en av de heldige som har vært på reise med Hvitserk, skriv til oss og fortell om hvordan det var!


En fottur i Amazonas