NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hvitserk

  Det har vel sjeldent vært noe tidspunkt hvor folk har hatt mer lyst til å dra på ferie enn nå under pandemien. Det er forståelig, spesielt fordi folk gjerne vil ha det de ikke får. Og med stengingen av grenser så er det noe som folk kjenner på. Når de endelig åpnes igjen kommer det til å være en gedigen oppsving i bestillinger av reiser, noen til Syden, mens andre reiser til mer spesielle steder. Om du vil komme deg til et sted hvor ikke alle snakker norsk, så forstår vi deg, og da kan det hende at Hvitserk er stedet for deg. Du har kanskje ikke hørt om det tidligere, men da har du noe kult i vente. Hos dem kan du bestille eventyrreiser og ekspedisjoner! Det høres vel ganske ålreit ut? Om det er av interesse for deg så les gjerne videre for mer informasjon!

  Informasjon om Hvitserk

  Hvitserk som det er i dag har en historie fra 2005, men da det ble slått sammen med Eventyrreiser, som har over 30 års erfaring i bransjen kan man trygt si at menneskene bak vet hva de driver med. Dette er et norsk selskap og en norsk reisearrangør, noe mange liker, spesielt om de skal reise et sted i utlandet. Og for å si det sånn, om du bestemmer deg for å reise til Antarktis så vil du ha noen du kan kommunisere med! Ja, fordi det er faktisk et alternativ hos Hvitserk, og det er greit å vite at reisene du kan bestille der er for de som er i god fysisk form. For det handler ikke kun om å reise, men å gjøre det på en litt annen måte enn hva man vanligvis ville gjort deg, som blant annet at du må være forberedt på lange sykkelturer eller gåturer. Men det er en opplevelse du aldri kommer til å glemme!

  Vi Reiser Til Stavanger! Snø, Face reveal, oljemuseum og bader i sjøen! | #1

  Hva du kan bestille hos Hvitserk

  Det er fascinerende hva du kan bestille, da de har reiser til bokstavelig talt alle kontinenter på jorda, altså til og med Antarktis som vi nevnte. Du kan finne reisen du er ute etter enten ved å gå inn på destinasjonene og se på hva som tilbys individuelt, eller så kan du gå inn på selve aktivitetene. Og utvalget av aktiviteter er komplett, hvor du finner alt mulig fra ekspedisjoner, toppturer, seiling, safari og mye annet. Det er helt sikkert at du vil få lyst til å dra ut på reise når du ser hva de har å tilby. Og det er ikke slik at du må være i toppform for alle deres reiser, men det er greit å ta visse forhåndsregler om du skal ut på en spesielt strabasiøs reise. Om du er ute etter minner for livet så er Hvitserk en side du bør ta en titt på. Du kommer til å bli fristet, det er helt sikkert!

  Om du er en av de heldige som har vært på reise med Hvitserk, skriv til oss og fortell om hvordan det var!


  En fottur i Amazonas

  Hvitserk
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Hvitserk

  Din rangering

  FAQ

  Er Hvitserk et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hvitserk. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hvitserk?

  Hvitserk opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Spesielle turer, Gruppeferier.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hvitserk . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!