HotelSpecials

Alle kundeanmeldelser

HotelSpecials

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo DFDS Seaways

DFDS Seaways

0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

HotelSpecials

Det er et visst paradoks i det å bestille en reise. Fordi alle er ute etter å få det så billig som mulig, samtidig som de er ute etter den beste kvaliteten de kan få. Når du har bestilt flybillettene så gjenstår hotellrommet, og et hotel kan være veldig viktig og avgjørende for hvordan ferien kommer til å bli. Det er klart, målet er jo ikke å bli værende på hotellrommet hele ferien, men ferien blir litt bedre når man er i et fint rom. Så gjelder det jo å finne et godt alternativ, og det er heldigvis mange sider på nettet du kan finne et godt hotellrom på, da også HotelSpecials.no. Bare ved navnet blir du kanskje litt optimistisk? Så da kan du gjerne lese videre for å finne mer ut om dette selskapet og om du bør bruke det!

Informasjon om HotelSpecials.no
Dette er en svensk nettside, som har eksistert helt siden 2006. Det er jo imponerende i seg selv, men reisebransjen er vel blant de bransjene som tåler aller mest. De har kontor både i Gøteborg og Stockholm og har over 200 000 bestillinger i året. Det er ikke verdens største selskap, men med tanke på hva de konkurrerer med så blir man jo litt imponert, det må man si. De åpnet sin norske nettside i 2013, samtidig som de også fikk en dansk tilstedeværelse. Det er ikke så rart de har hatt suksess, da målet deres er å muliggjøre fritidsreiser for folk, til en så billig penge som mulig. Noe som er en kombinasjon de aller fleste kan like, og det er vel kanskje aller mest utvalget av reiser og hotell som er veldig tiltrekkende for mange. Alle har behov for å komme seg vekk litt, så hvorfor ikke ta en kikk på hva HotelSpecials.no har å tilby?

Hva du får
Det er veldig enkelt å finne et godt hotell, da du bare skriver inn hvor du skal, datoene og hvor mange dere er. Da får du ramset opp ulike tilbud, med en variasjon i kvalitetsutvalget. Det avhenger jo litt på hvor du skal, men prisene går fra noen hundre kroner per natt til flere tusen. Så kommer det an på hva du er ute etter. Om du derimot ikke er helt sikker på hva du vil, så kan du se på deres spesialtilbud, hvor de har skreddersydd tilbudene. Der finner du tilbud både for barnefamilier, byturer, romantiske ferier og mye annet. Om man vet at man vil komme seg unna litt, men er litt usikker på hvor og hvor mye det skal koste så er dette et ideelt valg. Generelt virker dette som en god side for alle typer av resier du skal ut på, og om ikke annet så lønner det seg å ta en titt. Da vet du i det minste prisene og har et sammenligningsgrunnlag.

Om du har brukt Hotelspecials.no tidligere så vil vi gjerne vite hva du syntes om det. Så skriv inn til oss og fortell, med så mange detaljer du kan!


Brussel med Hotelspecials.no