NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser FlyDubai

  Nå er det snart på tide å ta en tur igjen. Det må man nesten, det har vært for lenge siden vi har hatt sjansen, og det å bestille en billett igjen for å reise kommer til å bli en nytelse. Heldigvis finnes det mange selskap å bestille fra, og steder man kan få billettene sine. Så handler det om å velge hvor du skal, hva du har råd til, og ikke minst hva du har drømt om. Så er det jo sånn at visse flyselskap er bedre enn andre, det er bare naturlig, og kanskje du vil like det FlyDubai har å tilby? Basert på kundeanmeldelse fra folk som har brukt dem virker det ganske sannsynlig, og les gjerne vår tilbakemelding her for å få mer informasjon. Skal du ut på tur snart så kan FlyDubai være et godt valg.

  Hva du bør vite om FlyDubai

  Som navnet tilsier så er dette et flyselskap fra De Forente Arabiske Emiratene, og selv om de konkurrerer mot kanskje mer kjente Fly Emirates, så bør man ikke tvile på kvaliteten til FlyDubai av den grunn. Begge disse selskapene er eid av staten, men Flydubai ble etablert i 2008, og er på mange måter et rimeligere alternativ. I tillegg så flyr de til destinasjoner som det større selskapet ikke gjør. Det er en stor fordel, og det er nok en grunn til at det er så populært. Så er også flyvningene deres litt mindre luksuriøse enn hva man er vant med fra Emiratene, men det behøver nødvendigvis ikke å være så negativt. Det betyr jo for eksempel billigere billetter, så det er noe å tenke på. De flyr mange steder, har god kvalitet, så det er ikke så mye å klage på når det kommer til Fly Dubai. Basert på erfaring og det deres kunder så virker det som det går bra.

  Hvor du kan fly med FlyDubai

  De flyr bokstavelig talt over hele verden. Det er både kjente og ukjente destinasjoner, så det er mye å velge mellom, og en fin greie er at de også flyr til litt mindre flyplasser enn det de største flyselskapene gjør. På den måten får du mulighet til dra til steder som ligger litt vekk fra sentrum om man kan si det sånn, samtidig som destinasjonene er gode. De hjelper deg om du har noen spesifikke ønsker eller om det er noe du lurer på som du ikke finner ut av om på deres side. Det er en god service og på flyene får du tilbudt filmer, god mat og annet for å ha en så god og komfortabel flyreise som mulig. Mer enn det kan man ikke kreve, og om du skal på ferie snart så er det ikke det dummeste valget å gjøre det med FlyDubai.

  Om du har vært kunde hos dette selskapet så vil vi gjerne vite mer om det. Skriv til oss og fortell oss mer om det, og hva du syntes om opplevelsen. Nøl ikke, vi venter på dine innspill!

  FlyDubai
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om FlyDubai

  Din rangering

  FAQ

  Er FlyDubai et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om FlyDubai. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr FlyDubai?

  FlyDubai opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til FlyDubai . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!