Ferieklar: Derfor bør du velge all-inclusive
Ferie, Reiser og Turer

Det er ingen som kan klandre deg for å trenge en avslappende ferie under solen i syden. Og når det først skal være avslappende, kan du like godt la en profesjonell reiseoperatør ta seg av planleggingen. Her ser vi litt nærmere på fordelene ved å velge all-inclusive når du skal på ferie, og gir deg triksene du trenger for å unngå en dårlig kundeopplevelse når du skal velge reiseselskap.

Sør-Frankrike. Gardasjøen. Mallorca. I hvert fall noe med sommer og sol, avslapning på stranden og kanskje en kald drink i hånden. En ferie i syden under solens stråler er sunt for både kropp og sjel, og det er selvfølgelig viktig å gjøre den så avslappende som mulig. Kanskje den neste ferien din bør være all-inclusive?

I følge TV 2 nyhetene ser vi nå at syden-bestillingene har begynt å øke siden starten på corona-pandemien. Vi ser også en mulig trend for at nordmenn gjerne legger mer penger i reisen sin og en økt interesse for eksklusive ferier. Vi velger gjerne hotell med høy rangering som også tilbyr all-inclusive. Når du bestiller all-inclusive, overlater du planleggingen av ferien til profesjonelle, noe som har en rekke fordeler, både når det gjelder økonomien og kvaliteten på ferien. Reiseselskapene arrangerer all-inclusive for alle feriegrupper, både med og uten barn. Vi deler fordelene med all-inclusive og hjelper deg med hvordan du kan unngå en dårlig opplevelse når du skal velge reiseselskap.

Unngå stress på reisen med all inclusive

Det er ingenting som er så ødeleggende for ferien som stress. Hvordan kommer vi oss fra flyplassen til hotellet? Hvordan får vi middag den første natten? Risikerer vi å gå langt over budsjettet på ferien? En av de store fordelene med å velge all-inclusive er at du kan lene deg helt tilbake og la andre ordne ferien. Alt du trenger å gjøre er å møte opp på flyplassen med pass og pakket koffert, og derfra kan du trygt legge ansvaret for avslapningen i hendene på reiseoperatøren. Samtidig har du også alltid en person som du kan gå til med spørsmålene dine under turen, slik at du slipper å anstrenge deg.

Enklere og billigere

Ikke bare er det enklere å reise all-inclusive, det kan også være mye billigere. Reiseselskapene har nemlig den fordelen at de kjenner destinasjonen godt og ofte kan få en billigere pris med flyselskaper og hoteller når de lager pakkereiser. Rett og slett fordi de kan ta imot flere ferierende og dermed garantere en stor gruppe kunder. Det er litt vanskeligere å forhandle priser når du bare reiser alene eller med familien.

Samtidig er det ikke alltid så godt å vite hvordan du kommer deg fra A til B i et land du kanskje ikke kjenner i det hele tatt. Hvis du velger en all-inclusive løsning, unngår du vanligvis også å bry hodet med reiseruten til og fra flyplassen når du ankommer destinasjonen. Transfer ordnes i de fleste tilfeller på forhånd, så du ikke trenger å gjøre deg kjent med hvordan busser og tog fungerer på feriedestinasjonen din. Vil du lese mer om hvordan du kan spare penger på reisen? Les mer ved å klikke på lenken.

Unngå dårlige restauranter på reisen

De fleste av oss har nok opplevd å spise middag på en restaurant som ikke lever opp til forventningene. Det verste er nesten at selv om man har blitt lokket i en skuffende turistfelle, så må man fortsatt hoste opp når regning kommer. Også her er det praktisk å ha et reiseselskap i ryggen. Når reiseselskap planlegger tilbudene sine, er dette basert på erfaring. De vet nøyaktig hvor man får den beste restaurantopplevelsen på feriedestinasjonen, slik at du vet akkurat hvor du skal gå når du kjenner sulten komme.

Hvordan velger jeg reiseselskap når jeg vil på en all-inclusive ferie?

Mangler du inspirasjon til hvor ferien skal gå? Når du så skal gå i gang med å bestille så finnes det et hav av alternativ for all-inclusive reiser å velge mellom. Her til lands kan du for eksempel bestille reiser gjennom selskap som Apollo og Momondo, men husk å alltid gjøre grundige undersøkelser på forhånd.

Det finnes noen ting du må være oppmerksom på når du skal velge reisefirma for din neste ferieopplevelse. En tommelfingerregel er at du bør lese kundeanmeldelser av selskapet før du inngår en avtale. Her på NorskeAnmeldelser har vi laget en oversikt over leverandører for sol og all inclusive og tilhørende kundeanmeldelser. Les dem nøye, vær spesielt oppmerksom på de negative vurderingene og vær kritisk før du investerer i et reisetilbud.

Ha en fin ferie. Du fortjener det.

Mer Ferie, Reiser og Turer