Endelig tid for sommer og sol! - Hvorfor bruke Chartertur?

Endelig tid for sommer og sol! - Hvorfor bruke Chartertur?
Ferie, Reiser og Turer

Etter årevis med Corona, hjemmekontor, norgesferie og innesitting er endelig tiden inne: Nå kan vi reise på ferie igjen! Mange har allerede booket reise og sitter klar til avgang - og mange vil vente å se hvor været er på plass, eller hvor det er gode tilbud å få fingrene i.

Chartertur for alle penga?

For mange er ferie, sol og sommer synonymt med det å “slippe å tenke noe særlig”. Det har vi stor forståelse for! Å måtte forhandle pris med en tvilsom Über-sjåfør, eller å ta flybussen til det som viser seg å være feil hotell, og måtte spørre seg frem til der du har booking, det kan vi droppe. Hos for eksempel Solfaktor kan du booke skreddersydde reiser fra A-Å.

Rett til hotellet

Det er mange grunner til å reise “charter”. Eksempelvis nevnte løsninger med å bli fraktet rett til hotellet. Du spaserer rett forbi stakkar sjeler som står og krangler på pris med Über-sjåfører, sover en halv time i bussen, eller ser ferdig filmen du begynte på på flyet, og settes av på riktig hotell. Eventuelt står den avtalte leiebilen og venter, der du har fått beskjed om.

Guidet tur og arrangementer

Mange av oss som skal på ferie har nettopp dette for øyet: ferie. Ikke arrangementsplanlegging, avtaler, telefoner og e-poster. For deg som reiser med chartertur, eller “pakkereise”, som det heter på fint, kan enkelt og greit velge i gode tilbud, som kan bestilles, avbestilles, avtales og settes opp enkelt.

Venner for livet

Når man booker chartertur, så er det gjerne sånn at man arrangerer tur sammen med likesinnede fra samme sted som deg, eller fra nærliggende områder. Det er godt med eksempler på folk som bor i samme område, som har blitt kjent på Chartertur, som har holdt kontakten, skapt gode minner sammen, og blitt gode venner, også etter hjemturen.

Unngå svindel

I april i år advarte The Guardian mot å bli offer for svindel og bedrag i sammenheng med booking og reise på sommerferie. Du skal ikke lete lenge for å finne eksempler på folk som har tapt store summer, samt håp og gode ferieminner, mens de har blitt svindlet “på åpen gate” av useriøse aktører på nett. Eksempelvis er det en oppgang i 18% på registrerte svindler i sammenheng med Hotellovernattinger, hvor typiske gjester taper summer omkring 12.000,- norske kroner! Dette slipper du også godt unna, ved å bruke en aktør som solfaktor.

Mer Ferie, Reiser og Turer