DFDS Seaways

Alle kundeanmeldelser

DFDS Seaways

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Viator | TripAdvisor

Viator | TripAdvisor

0 Anmeldelser

Det å reise er noe av det beste man kan gjøre, og jo mer man ser av verden desto bedre er det. Det er klart, man behøver jo pen...

Logo Ticket Service

Ticket Service

0 Anmeldelser

Det er alltid greit å komme seg bort litt, vekk fra hverdagen og oppleve noe nytt og spennende. Kanskje få noen minner som varer livet ...

DFDS Seaways

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er DFDS Seaways, som har ulike destinasjoner til og fra Norge. Så la oss se litt nærmere på dette danske selskapet

Om DFDS Seaways
Det er noe ironisk at det finnes faktisk flere store norske cruiseselskap, som er blant de største i verden. Men de opererer av naturlige årsaker ikke i Norge, da etterspørselen for cruise her i nord er heller liten. Det finnes noen så klart, men blant de aller mest kjente er DFDS Seaways, som jo er dansk. DFDS Seaways er eid av DFDS, som er et dansk rederi grunnlagt i 1866 av danske forretningsmenn. Siden da har det bare vokst og vokst da de jobber også i andre områder. Når det kommer til DFDS Seaways så har de vokst mye de siste årene, og i 2006 så fornyet de flåten sin, så om du skal ta et cruise fra Oslo til en av destinasjonene derfra så kan du være sikker på at det er en moderne båt du reiser med. DFDS Seaways har jo den fordelen i Norge at de er så kjent hos oss, at vi umiddelbart vet hva det er snakk om, og mange av oss tror kanskje også at det er et norsk selskap. 

Linjene som DFDS tilbyr
Fra Norge så kan du ta båten fra Oslo til København reklamert som et deilig avbrekk fra hverdagen. Du kan finne gode priser hele tiden på DFDS og de kan alltids kombineres med tilbud på hotell så du kan få en god avtale. Når du er på båten så er det ulike tilbud og hendelser som blir arrangert slik at du kan ha en god stund på båten. Og selv om et cruise fra Oslo til København ikke virker så langt, så tar det faktisk en natt, så det er nesten som en bytur å regne. Men om du skulle være på tur rundt om i Europa så finnes det en rekke linjer du kan dra nytte av. Som fra Amsterdam til Newcastle eller fra Dover til Calais. De fleste rutene er lokalisert i nord-Europa, så det innebærer at de er alle i nærheten for en flott biltur for deg sammen med din partner. Eller sammen med barna. Det er litt opp til deg!

Kom i kontakt med DFDS Seaways
Som man nesten regner med når det kommer til et slik selskap så er det flere ulike metoder du kan bruke for å kontakte DFDS Seaways. Det enkleste er på siden deres, hvor du finner all kontaktinformasjon og du har både live chat, telefon og mail som mulige kanaler for kontakt. Du kan til og med gi de ris eller ros, så det er klart de tar kundekontakten og kundeservicen seriøst.

Har du tatt et cruise?
Om du er en av de heldige som har tatt et cruise vil vi gjerne høre fra deg om dine opplevelser, både positive og negative. På den måten kan vi hjelpe andre som skal på tur.


En tur fra Køben til Oslo