De beste campingplassene i Norge  
Ferie, Reiser og Turer

Pandemien har gjort oss vondt, men samtidig kanskje åpnet øyene våre for det å feriere i eget land. De siste to sommeren har norsk turistattraksjoner, fjell og daler og hatt rekordmange norske besøkende. Dersom du tenker at du fremdeles ikke er helt ferdig med å feriere i Norge og ønsker å oppleve et par perler til før du beveger deg til resten av verden, da har du kommet til rett sted.

Camping i Nord-Norge

I Nord-Norge kan du finne storslagen kultur og rik kulturarv, så dersom du ikke allerede har besøkt denne nordlige perlen så anbefales det absolutt at du tar deg turen. I Nord-Norge vil vi gjerne anbefale Sandvika Fjord & Sjohus Camping Lofoten. Denne vakre campingplassen ligger i Kabelvåg i Lofoten og kan by på en vakker kyst, nye sanitetsområder og gratis Wi-Fi. Denne campingplassen kan også tilby diverse hytter og små leiligheter for deg som ikke ønsker å sove i telt. Camping plassen er enkel å komme seg til både fra E10 og med båt. Besøk campingplassen for å utforske det sørligste punktet på Lofoten eller hva med en ekspedisjon til Vesterålen?

Camping i Øst-Norge

Dersom du ønsker en innlandscamping i Hedmark så er Solenstua Camping den perfekte plassen for deg. Her får du muligheten til å bo i et naturskjønt område vekk fra resten av befolkningen. Campingplassen tilbyr både hytter, teltplasser og god plass til campingbiler. Om vinteren kan du nyte skibakker og vakre omgivelser for langrenns turer. Om sommeren er campingplassen perfekt for deg som er glad i fiske eller en god tur i skog og mark. Selv om du befinner deg et stykke unna sivilisasjon så by denne campingplassen på lekeplasser, en restaurant, gratis Wi-Fi og flotte sanitærfasiliteter. Med andre ord så får du litt av alt på samme tid.

Camping i Sørøst-Norge

Ønsker du å bo nærme sjøen og samtidig være nære den travle bykjernen i Kristiansand og dyreparken? Da er Skottevik Camping det perfekte valget. Denne campingplassen eller feriesentret er perfekt for deg som ønsker en litt mer luksuriøs overnatting. Her er fasilitetene gode, det er tilgjengelig basseng og du kan selv velge om du ønsker å bo i leilighet eller ta med deg campingbilen. Feriesentret ligger i nærheten av flere strender, kaféer, strandvolleyballbane og minigolfbane. Med andre ord er det lett å holde hele familiene i aktivitet når du besøker denne vakre kystplassen.

Camping i Sørvest-Norge

Ønsker du deg en tur til Haugesund så kan Haraldshaugen Camping være den perfekte plassen for deg. Dette er en meget godt vedlikeholdt campingplass der du enten kan få plass til campingbilen eller du kan velge å booke en hytte på nett. Haugesund sentrum ligger kun 2km fra campingplassen så det er kort vei til det meste du skulle trenge. Foretrekker du gåturer i naturen så har Haraldshaugen Camping mer enn nok å by på. Du kan besøke Langfoss, en av de største fossefallene i Norge. Dette fossefallet er ifølge CNN et av verdens vakreste fossefall, så dette er ikke noe du ønsker å gå glipp av. Ønsker du en skikkelig utfordring kan du også forsøke å klatre opp fossefallet. Dersom denne campingplassen høres ut som et sted du ønsker å besøke så kan du lese mer om campingplassen på: https://www.mt-campingnorge.no/.

Camping i Midt-Norge

Nordal Turistsenter i Lom er en lekker campingplass med gåavstand til butikker, attraksjoner og stavkirken. Her kan du velge selv om du ønsker å ha med deg campingbilen eller om du ønsker å booke en av de mange lekre hyttene som finnes på stedet. På området finner du også terrasser, gressletter, en flott restaurant og en pub. Skulle du føle for en tur på idrettsbanen, et dampbad eller en liten tur i solarium så kan du også finne disse fasilitetene på plassen. Med andre ord så finner du det du trenger på denne campingplassen.

Denne campingplassen gjør det også lett for deg å ta en tur til Geiranger, Breheimen, Sognefjellet, Galdhøpiggen eller til Jotunheimen. Her kan du altså bo flott i nærheten av butikker og attraksjoner og samtidig befinne deg så nærme noen av Norges vakreste naturperler. Du kan også ta en tur innom Lom Aktivitetspark der du kan finne moro for hele familien – uansett alder.

Mer Ferie, Reiser og Turer