NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser BookVIP

  Hvem elsker vel ikke å reise? Å oppleve nye kulturer og fantastiske aktiviteter er en liten luksus vi nyter en gang i blant. Det er derimot ikke alltid stressfritt å planlegge reisen da man må surfe på nettet etter potensielle steder å reise til, flybilletter, hotell og i tillegg om det oppstår problemer på veien - Da er det viktig å ha et pålitelig reisebyrå som tar ansvar. Det finnes mange forskjellige reiseselskap, men det er ofte skummelt å prøve nye ting - spesielt når det kommer til ferien! Hos BookVIP kan man finne flybilletter, hotell, tog, bil til leie, samt turer og billetter, hvor enn du vil reise. Finn ut mer om BookVIP og les andre norske erfaringer med selskapet.

  Om BookVIP

  BookVIP var først etablert i 2008 og har hovedkvarter i Miami, Florida. Selskapet var opprettet av Andy Small, Marco Torres, Waylon White og James Colligan med hensikten å transformerer reiselivet for kunder som søker rimelige luksuriøse reiser og 5-stjerners hoteller.

  Produkter og Tjenester hos BookVIP

  BookVIP har som mål å transformere reiselivet og sammarbeiding mellom Mexico og Nord Amerika for å tilby kunder bedre tilbud og samtidig gi hoteller i Mexico flere gjester, som i følge selskapet har gjort en stor forskjell for reiselivet i Mexico. BookVIP påstår at de har tilbud så gode som 70% avslag på ferieturer som er helt uovertruffen og gjør dem til et enestående reisebyrå. Selskapet tilbyr over 1 million kunder best prisgaranti, gratis kansellering og gratis dato justering. På sin nettside finner man Top 20 reisedestinasjoner, Alt-Inklusive Reiser, Familie reiser, Fjell og Ski ferier, Voksen reiser, og Single reiser. I tillegg finner man beste ukentlige tilbud, og tilbud etter sted. BookVIP har en 4.7 av 5 stjerners vurdering av sine kunder. Selskapet påstår at de er den raskest voksende reisebyrået på nett i verden i dag. BookVIP forsyner 90% av mini-ferie pakkene i Mexico. I tillegg tilbyr de 24/7 kundeservice, de har en positiv A-vurdering av Better Business Burea og har noen av de minste avbestillinger og refusjoner i bransjen. Selskapet påstår at de tilbyr sine kunder bedre priser enn andre reisebyrå via direkte avtaler med hotellene, mens kunden går med på å delta i en resort forhåndsvisnings-presentasjon som viser alle fasiliteter og fordeler ved resortet som besøkes. De foreslår til sine kunder å sammenligner priser fra deres nettside med priser fra andre reisebyrå for å forstå gevinsten ved å bruke BookVIP. BookVIP aksepterer Visa, MasterCard, og AmericanExpress. Selskapets nettside er enkel i bruk og oversiktlig.

  Komplimenter, Klager og Tips til BookVIP

  Har du erfaring med BookVIP? Gikk det etter dine forventninger og ifølge BookVIP? Opplevde du uforutsette problemer eller overraskelser? Hvordan var kundeservicen? Kanskje det var positive overraskelser eller aspekter ved BookVIP som er bedre enn andre selskaper som tilbyr den samme servicen? Del dine tanker med andre nordmenn som leter etter et troverdig og pålitelig selskap å planlegge reisen med. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell og kan hjelpe andre å bestemme om BookVIP er rett for dem. Skriv en kort kundeanmeldelse om BookVIP her.

  BookVIP
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om BookVIP

  Din rangering

  FAQ

  Er BookVIP et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om BookVIP. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr BookVIP?

  BookVIP opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Byturer, Vintersport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til BookVIP . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!