Alpereiser

Alle kundeanmeldelser

Alpereiser

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo DFDS Seaways

DFDS Seaways

0 Anmeldelser

Her i Norge har vi ikke akkurat karibisk vær, så om du skal på cruise har du begrensede muligheter. Men en av de mulighetene er D...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Alpereiser

Det å reise på tur er en deilig opplevelse, og noe vi bør gjøre så ofte som mulig. Det er noe i det gamle ordtaket at det utvider ens sanser, og man bør ikke undervurdere det. Samtidig så er det klart er at de aller fleste turoperatørene en finner på nettet tilbyr reiser til store byer, strandferier eller gir deg ulike eksklusive turer. Det Alpereiser gir deg er vinterferier, reiser til alpene, hvor du kan velge hvor bra du vil ha det. Om du er glad i fjellet og snøen og vil komme deg vekk fra den travle hverdagen så er det vel egentlig ingenting som er bedre eller mer tiltalende enn fjellet? Det betyr ikke så mye om du kan stå på ski eller ikke, så lenge du har det gøy. Bør du velge Alpereiser for slike ferier? La oss ta en titt da!

Informasjon om Alpereiser
Dette er en turoperatør som eksistert helt siden 1976 og opererer i Norge, Sverige og Finland. Som nevnt tidligere har de på en måte laget seg en egen nisje i markedet hvor de kun tilbyr alpereiser, noe som gjør at de vet når kunder er på deres side, så er de genuint interessert i det. Det er en stor fordel, og med tanke på det gode utvalget de har, både når det gjelder destinasjon, men også prisklasser, så er det ikke rart at de har hatt suksess så lenge. Det er et hardt marked de konkurrerer i, så enhver fordel de kan dra nytte av er det ikke rart at de gjør det. Det å ta en tur til områder man bare ser på film, til et land som bare er et par timer unna med fly, det høres jo helt ideelt ut det.

Hva du kan bestille hos Alpereiser
Reiser til alpene, kort og godt! Og det er de typiske destinasjonene som du kjenner til det er snakk om, som for eksempel Østerrike og Italia. Det er jo sesongsbasert, spesielt om du ønsker å gå på ski, men ikke tro at deres turer er kun begrenset til vinteren. Om du liker å ta en tur på fjellet på sommeren så kan du det, da får du muligheten til å oppleve noe annet enn den norske fjellheimen. De selger skireiser, sommerreiser, vandringsreiser og temareiser. Om du er et aktivt menneske på utkikk etter noe nytt og spennende bør du definitivt tenke på å ta en tur med Alpereiser.

Som sagt er deres priser varierte, og de dekker klasser fra økonomi til premium. Fra Norge flyr de fra Oslo, Bergen og Stavanger.

Har du brukt Alpereiser?
Vi ønsker dog å få innsikt fra dere som faktisk har reist med Alpereiser til å fortelle om deres opplevelser og erfaringer, både med turen de tok, men også med operatøren. På den måten kan vi mest mulig informasjon til våre lesere som kanskje vurderer å ta en tur med Alpereiser. Det innebærer at vi er ute etter både positiv og negativ feedback, så ikke vær beskjedne!


Reise til alpene