Air Malta

Alle kundeanmeldelser

Air Malta

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Apollo
Apollo
0 Anmeldelser

Alle har behov for en ferie en gang i blant, og alle har sine egne preferanser for hvor de vil dra. Det er ikke noe nytt, og turisme har ...

Logo Lufthansa
Lufthansa
0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Momondo
Momondo
0 Anmeldelser

Reising har etter hvert blitt utrolig viktig for oss, og jo flere steder vi kan se, og flere kulturer vi kan oppleve, desto bedre er det. Nå ...

Logo Lets Deal
Lets Deal
0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Air Malta

Det er sannsynligvis først når du ønsker å bestille en ferie at du skjønner hvor mange selskaper det er som tilbyr flyreiser, hoteller, feriesteder, hytter osv. Et av selskapene du kan velge er Air Malta. Men hva slags ferieleverandør eller reisebyrå er dette? Hvordan blir hotellene og hotellrommet ditt? Vil personalet være vennlig og gjestfritt? Vil Air Malta gi deg de beste setene i flyet? Kan du være sikker på at du ikke blir overbooket? Og hvis du støter på et problem eller bare har en klage, vil kundeservicen deres være vennlig nok til å hjelpe deg? Her på Norskeanmeldelser.no kan du finne svar på dette ved å lese anmeldelser fra ekte kunder. Du vil finne anmeldelser med kunder sine erfaringer, meninger, komplimenter, klager og mer, med ting du burde vite om dette flyselskapet. Les anmeldelsene deres for å finne ut om Air Malta er den typen selskap du vil bestille hos.

Om Air Malta
Air Malta er et flyselskap og en hotellleverandør. De er det viktigste flyselskapet på Malta. Selskapet ble etablert ved en sammenslåing av flere mindre flyselskaper som ble etablert kort tid etter andre verdenskrig. De tilbyr flyreiser til mer enn 35 destinasjoner i Europa, inkludert Roma, Palermo, Catania og selvfølgelig Malta. Du kan bestille flyreiser, men du kan også besøke nettsiden deres for overflødig bagasje, last, charterfly, konferanser, insentiver, flyplasstransport og mer. De tilbyr reiseforsikring, som kan være veldig gunstig når du skal på tur, i tillegg til at de tilbyr hotell og bilutleie. Som du ser er det mye på et sted, og du kan bruke Air Malta til store deler av planleggingen av din reise.

Tjenester fra Air Malta
Du kan enkelt bestille en av deres flyreiser på nettsiden deres. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn din destinasjon, hvor du reiser fra, om du vil ha en tur-retur-flyvning, enveisflyvning eller multi-city-flyvninger og om du vil ha økonomiklasse av business class. Etter det vil du bli presentert med alternativer, og du kan velge en og følge resten av prosedyren. Du kan også ordne innsjekkingen din online, noe som kan spare deg for mye tid på flyplassen deres. Og du kan til og med velge sete online. Du får tilgang til nettsiden deres via datamaskin, men de har også en app som kan hjelpe deg med å administrere bestillingen din via mobiltelefonen. Alt i alt vin Air Malta tilby en måte for deg som skal ut å reise å booke og fikse det du trenger via telefon eller pc. 

Erfaringer med Air Malta
Har du noen gang prøvd Air Malta? Hva synest du om tjenesten? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var flyturen? Brukte du appen eller nettsiden? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.