NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser 12go

  Det finnes alltids noen steder i denne verdenen som man kanskje skulle ønsket om man visste om tidligere. Stedre, byer, strender eller lignende som finnes på den andre siden av kloden, men som er som en drøm når man ser det for første gang. Asia er et uoppdaget kontinent for mange nordmenn, om man ser bort i fra de typiske turiststedene på Bali og Thailand. Men det er klart at Asia er mye mer enn dette, og om du vil oppdage noe nytt så kan det hende at 12Go kan hjelpe deg. Om du ikke har hørt om det tidligere så klandrer vi deg ikke, men du bør lese videre. Vurderer du å ta en tur til den fjerne Østen? Da anbefaler vi at du leser denne kundeanmeldelse for å vite mer om hva 12Go kan tilby deg.

  Hva du bør vite om 12Go

  12Go er ikke et selskap som opererer eksklusivt i Asia, de finnes også i Europa blant annet, så denne tilbakemelding gjelder for så vidt for begge kontinentene, for selve tjenesten som tilbys er lik. Det er jo noe vi liker. 12Go er et selskap som ble startet i Singapore i 2012, og målet var jo å forbedre turistopplevelsen på kontinetentet, og gjøre det litt mer moderne. Europa er et mindre kontinent, og det har hjulpet, men det var mye lettere å få tak i flybilletter, tog og buss-billetter i Europa som tar deg fra et land til et annet, enn i mange andre steder i verden. Det er en side du kan finne billetter for ulike destinasjoner, spredt rundt om Asia, og gjør det rett og slett mye lettere for deg å finne frem på kontinentet, og du kan booke hele reise på nettet. Det er ikke noe man muligens er vant med fra den delen av verden. Så det er ikke så rart at 12Go har hatt så stor suksess de siste årene.

  En god tjeneste å bruke

  Hos 12Go kan du skrive hvor du vil reise fra og hvor sen din avsluttes. Så må du naturligvis også skrive inn når reisen avsluttes, så får du presentert alternativene. En slik erfaring gjør det lettere for en å finne frem, for du kan også filtrere søket avhengig på transportmetode. Du kan velge fly, buss, tog, ferjer, taxi og noen andre alternativ. Det gjør det utrolig smidig å finne frem, og som sagt så har de destinasjoner over store deler av Asia. Du bestiller reisen på 12Go, så det er de du har å gjøre med for hele reisen din. Det er også noe som gjør det mye lettere, så trenger du ikke å ha kontakt med ulike arrangører hele tiden. Det er lettere å ha alt samlet på et sted.

  Vi er dog veldig nysgjerrige på hva kunder av 12Go har å si om tjenesten. Er dere fornøyde med den, eller er det noe du vil klage på. Fyll inn kontaktskjemaet under og fortell oss om din erfaring. Da hjelper du både oss og våre lesere!

  12go
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om 12go

  Din rangering

  FAQ

  Er 12go et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om 12go. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr 12go?

  12go opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Byturer, Vintersport og Aktiviteter, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter, Dag- og Natt-Billetter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til 12go . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!