12go

Alle kundeanmeldelser

12go

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

12go

Det finnes alltids noen steder i denne verdenen som man kanskje skulle ønsket om man visste om tidligere. Stedre, byer, strender eller lignende som finnes på den andre siden av kloden, men som er som en drøm når man ser det for første gang. Asia er et uoppdaget kontinent for mange nordmenn, om man ser bort i fra de typiske turiststedene på Bali og Thailand. Men det er klart at Asia er mye mer enn dette, og om du vil oppdage noe nytt så kan det hende at 12Go kan hjelpe deg. Om du ikke har hørt om det tidligere så klandrer vi deg ikke, men du bør lese videre. Vurderer du å ta en tur til den fjerne Østen? Da anbefaler vi at du leser denne kundeanmeldelse for å vite mer om hva 12Go kan tilby deg.

Hva du bør vite om 12Go
12Go er ikke et selskap som opererer eksklusivt i Asia, de finnes også i Europa blant annet, så denne tilbakemelding gjelder for så vidt for begge kontinentene, for selve tjenesten som tilbys er lik. Det er jo noe vi liker. 12Go er et selskap som ble startet i Singapore i 2012, og målet var jo å forbedre turistopplevelsen på kontinetentet, og gjøre det litt mer moderne. Europa er et mindre kontinent, og det har hjulpet, men det var mye lettere å få tak i flybilletter, tog og buss-billetter i Europa som tar deg fra et land til et annet, enn i mange andre steder i verden. Det er en side du kan finne billetter for ulike destinasjoner, spredt rundt om Asia, og gjør det rett og slett mye lettere for deg å finne frem på kontinentet, og du kan booke hele reise på nettet. Det er ikke noe man muligens er vant med fra den delen av verden. Så det er ikke så rart at 12Go har hatt så stor suksess de siste årene.

En god tjeneste å bruke
Hos 12Go kan du skrive hvor du vil reise fra og hvor sen din avsluttes. Så må du naturligvis også skrive inn når reisen avsluttes, så får du presentert alternativene. En slik erfaring  gjør det lettere for en å finne frem, for du kan også filtrere søket avhengig på transportmetode. Du kan velge fly, buss, tog, ferjer, taxi og noen andre alternativ. Det gjør det utrolig smidig å finne frem, og som sagt så har de destinasjoner over store deler av Asia. Du bestiller reisen på 12Go, så det er de du har å gjøre med for hele reisen din. Det er også noe som gjør det mye lettere, så trenger du ikke å ha kontakt med ulike arrangører hele tiden. Det er lettere å ha alt samlet på et sted.

Vi er dog veldig nysgjerrige på hva kunder av 12Go har å si om tjenesten. Er dere fornøyde med den, eller er det noe du vil klage på. Fyll inn kontaktskjemaet under og fortell oss om din erfaring. Da hjelper du både oss og våre lesere!