Polar Kraft

Alle kundeanmeldelser

Polar Kraft

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Fjordkraft
Fjordkraft
9 Anmeldelser

Liver vårt er utenkelig uten forskjellige apparater, hvitvarer og innretninger som vi bruker hjemme. Alle disse apparatene, hvitvarene og inn...

Logo Norges Energi
Norges Energi
8 Anmeldelser

Alle vil ha billig strøm, og heldigvis så lever vi i et land hvor det ikke er bare et selskap som har monopol på strømmen...

Polar Kraft

De aller fleste av oss er ute etter å spare penger. I hvert fall der vi kan og der det er fornuftig. Det er klart, det går ikke hver eneste gang, men når det kommer til for eksempel strøm så er det fullt mulig å finne noe som er litt billigere. Det er vedt å forsøke i det minste, for det kan være store forskjell fra selskap til selskap. Noen har du kanskje hørt om, mens andre er litt mindre kjent. Polar Kraft er et godt eksempel på det, og om du ikke helt vet hvem vi prater om så bør du kanskje lese videre? Det er kanskje spesielt betimelig om du er ute etter en ny strømleverandør og ikke har noe i mot å bruke et mindre selskap? Les vår kundeanmeldelse for å få all informasjon!

Hva du bør vite om Polar Kraft
Litt av opprinnelsen til dette selskapet forstår du kanskje også ut i fra navnet. For de er etablert helt oppe i Narvik, så det er vel trygt å si at Polar Kraft er en av de nordligste selskapene vi har erfaring med. Men det er det ingenting negativt med, tvert i mot så er det en viss sjarm i det faktisk. Grunnet deres geografiske lokasjon er det også logisk å tenke på at det er der de har sitt hovedmarked. Og ser man på hvor de har etablert kontor så er det i byer og tettsteder i Nord-Norge. De har allerede rundt 60 000 kunder, så det er tydelig at de vokser fort, og at de gjør mye riktig. Det at de har sertifiseringer og bevis på deres bærekraftige drift fra orgainasjoner som Miljøfyrtårn betyr at du kan bruke dem med god samvittighet. Og det er stadig viktigere for mange, for når du skal bruke strøm så er det vel like greit å være miljøvennlig også?

Skriv en avtale med Polar Kraft
Det er faktisk flere forskjellige avtaler du kan gjøre med Polar Kraft, og alt avhenger egentlig på hva du selv er ute etter. Om du vil ha stabilitet kan det hende at Fastpris er avtalen for deg, men vil du ha billig og litt variabel pris så kan Spotpris være et godt alternativ. Poenget er uansett at det finnes valgmuligheter, og det finnes flere utenom disse to også. En rask gjennomgang av prisene tilsier uansett at det er lave priser generelt uavhengig hvilken avtale du velger, men det er alltid greit å gjøre en skikkelig kontroll selv for å få den fulle oversikten. Om du ønsker å søtte ditt lokale idrettslag har de en avtale for deg også, så det kan lønne seg å gå inn på Polar Kraft for å gjøre nærmere undersøkelser.

Det er mye positivt å si om Polar Kraft, og generelt er det et selskap som gir positive inntrykk. Men det er jo kundene deres som kan fortelle mer om det, og har du noe du vil si, så gjør det gjerne i kontaktskjemaet nedenfor!


En rask introduksjon til Polar Kraft