Hafslund Strøm

Alle kundeanmeldelser

Hafslund Strøm

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Elskling.no
Elskling.no
0 Anmeldelser

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke ha...

Logo Glitre Energi
Glitre Energi
0 Anmeldelser

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket sels...

Logo Kraftriket
Kraftriket
0 Anmeldelser

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, el...

Logo Strøm
Strøm
0 Anmeldelser

Nordmenn er generelt opptatte av strøm. I hvert fall de som betaler strømregningene i husholdningen. Den ene måneden ...

Hafslund Strøm

Når du setter opp en strømavtale er det sannsynligvis bare en ting du er opptatt av. Og det er prisen. Det er ikke så veldig mye annet som er interessant, utenom hvorvidt det er miljøvennlig eller ei, men dessverre er det langt i fra alle som bryr seg om det. Og det er jo ikke akkurat mangel på strømselskap her i Norge, så man har på en måte veldig mye å velge mellom, både når det kommer til priser, men også når det gjelder type av strøm. Og Hafslund Strøm er en av de mest kjente i landet, som de aller fleste vet om. Tenker du på å bytte leverandør? Da kan det være smart å lese videre i denne artikkelen, for så å lese kundeanmeldelse fra deres nåværende kunder. Les videre for å vite alt du trenger om Hafslund Strøm.

Det du bør vite om Hafslund Strøm
Og det er jo kanskje visse ting om Hafslund som du ikke visste om? For eksempel er det et av Norges største strømselskap, med over en million kunder. En så stor markedsandel i et så lite land som Norge er imponerende, spesielt med tanke på at de har eksistert siden 2000. Det er ikke så lenge side akkurat, så det er tydelig at de har gjort ganske mye riktig i sin tid. Hafslund Strøm er et norsk selskap, og har kontor i Oslo, men de er faktisk eid av et finsk konsern, noe som kanskje kommer som en overraskelse på visse? Det er jo ikke akkurat det viktigste, men det er greit å vite om i hvert fall.

Trenger du hjelp med det praktiske, som ved å bytte avtale eller om du skal flytte, så er det bare å kontakte dem for å få all hjelpen du behøver. Det er klart de er villige til å strekke seg langt for å hjelpe deg, det er jo tross alt det de lever av!

Produktene hos Hafslund Strøm
Det er viktig å påpeke her at hos Hafslund Strøm kan du bare bestille strøm. Det er ikke som andre lignende strømselskap som også selger TV og internett. Om det er viktig for deg finnes det altså andre steder å få det. Men ved at de ikke har det her så betyr det også at det er mulig for dem å holde litt lavere priser enn ellers, da de ikke har så store kostnader knyttet til andre produkter. Når det gjelder strømtilbudet kan du velge mellom blant annet spotpris, noe som heter Skredderstrøm, Strøm, Stabil og noen andre. Alle har sine forskjellige fordeler og ulemper, så det er definitivt smart å lese gjennom alt før du bestemmer deg. Det er noe for enhver type, om du liker stabilitet, lav pris eller annet. Valget er ditt og det er mye å velge mellom, noe vi liker!

Er du kunde hos Hafslund Strøm så vil vite om din erfaring og lese din tilbakemelding. Det er viktig for oss og for våre andre lesere, så skriv gjerne inn til oss!


Julekonsert med Hafslund Strøm