NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hafslund Strøm

  Når du setter opp en strømavtale er det sannsynligvis bare en ting du er opptatt av. Og det er prisen. Det er ikke så veldig mye annet som er interessant, utenom hvorvidt det er miljøvennlig eller ei, men dessverre er det langt i fra alle som bryr seg om det. Og det er jo ikke akkurat mangel på strømselskap her i Norge, så man har på en måte veldig mye å velge mellom, både når det kommer til priser, men også når det gjelder type av strøm. Og Hafslund Strøm er en av de mest kjente i landet, som de aller fleste vet om. Tenker du på å bytte leverandør? Da kan det være smart å lese videre i denne artikkelen, for så å lese kundeanmeldelse fra deres nåværende kunder. Les videre for å vite alt du trenger om Hafslund Strøm.

  Det du bør vite om Hafslund Strøm

  Og det er jo kanskje visse ting om Hafslund som du ikke visste om? For eksempel er det et av Norges største strømselskap, med over en million kunder. En så stor markedsandel i et så lite land som Norge er imponerende, spesielt med tanke på at de har eksistert siden 2000. Det er ikke så lenge side akkurat, så det er tydelig at de har gjort ganske mye riktig i sin tid. Hafslund Strøm er et norsk selskap, og har kontor i Oslo, men de er faktisk eid av et finsk konsern, noe som kanskje kommer som en overraskelse på visse? Det er jo ikke akkurat det viktigste, men det er greit å vite om i hvert fall.

  Trenger du hjelp med det praktiske, som ved å bytte avtale eller om du skal flytte, så er det bare å kontakte dem for å få all hjelpen du behøver. Det er klart de er villige til å strekke seg langt for å hjelpe deg, det er jo tross alt det de lever av!

  Produktene hos Hafslund Strøm

  Det er viktig å påpeke her at hos Hafslund Strøm kan du bare bestille strøm. Det er ikke som andre lignende strømselskap som også selger TV og internett. Om det er viktig for deg finnes det altså andre steder å få det. Men ved at de ikke har det her så betyr det også at det er mulig for dem å holde litt lavere priser enn ellers, da de ikke har så store kostnader knyttet til andre produkter. Når det gjelder strømtilbudet kan du velge mellom blant annet spotpris, noe som heter Skredderstrøm, Strøm, Stabil og noen andre. Alle har sine forskjellige fordeler og ulemper, så det er definitivt smart å lese gjennom alt før du bestemmer deg. Det er noe for enhver type, om du liker stabilitet, lav pris eller annet. Valget er ditt og det er mye å velge mellom, noe vi liker!

  Er du kunde hos Hafslund Strøm så vil vite om din erfaring og lese din tilbakemelding. Det er viktig for oss og for våre andre lesere, så skriv gjerne inn til oss!


  Julekonsert med Hafslund Strøm

  Hafslund Strøm
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Hafslund Strøm

  Din rangering

  FAQ

  Er Hafslund Strøm et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hafslund Strøm. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hafslund Strøm?

  Hafslund Strøm opererer for det meste innenfor Energi-bransjen, mer spesifikt med Grønn Energi, Elektrisitet, Billig Energi.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hafslund Strøm . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!