NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser GNP Energy

  Det å velge riktig strømleverandør kan spare deg mye penger, fordi strøm generelt sett er dyrt. Så om du har muligheten til å foreta et valg som gjør det billigere for deg, hvorfor ikke gjøre det? Det er slik også GNP Energy presenterer seg selv, og for alle de som er nysgjerrige på hva de har å tilby så kan vi se litt nærmere på de. Om de virkelig er et bedre alternativ, ikke minst et billigere et også.

  Om GNP Energy og ting du bør vite

  Det som er annerledes sånn sett med GNP Energy er at de er et relativt lite selskap, i hvert fall mål opp mot de store gigantene i det norske strømmarkedet, som Fjordkraft, Hafslund eller Skagerak. Og det må vi poengtere ut at ikke er noe negativt ved det. Det kan bety at de har mer tid til å prioritere sine kunder, da de ikke kan risikere å neglisjere noen uten å tape penger på det. De andre kan tape penger mye lettere på grunn av størrelsen deres. GNP Energy er lokalisert i Sandefjord, og med 27 medarbeidere så er de et selskap som er ute etter å vokse. Det som er viktig å vite om GNP Energy er at de ikke produserer strømmen selv. Det kan ses på som positivt da de ikke trenger å legge høye strømpriser på grunn av produksjonskostnader.

  Ulike avtaler hos GNP Energy

  Som hos mange andre strømselskap så har du mulighet til å velge blant ulike tilbud, så du finner det du synes passer best for deg. Når sant skal sies så er produktene så mange, og så ulike at det er best du går på siden deres selv, om du er interessert, for å få en god nok forståelse av alt som tilbys. Men som et eksempel så kan du velge noe som heter Marked Online, hvor du får strømpris til 16,60 øre/ kWh påslag, noe som er veldig billig. Det er dog reservert kun for nye kunder, noe som de fleste av dere som leser denne anmeldelsen er. Du har også andre pakker, blant annet uten bindingstid og med pristak. Så mye avhenger nok på hva du er ute etter og hvordan forbruket ditt ser ut per måned. Men med tanke på at over to hundre tusen mennesker i Norge bruker GNP Energy så gjør de tydeligvis noe riktig. De leverer også til Sverige og Danmark gjennom søsterselskap om det skulle være av interesse.

  Kvaliteten fra GNP Energy

  Da gjenstår det egentlig bare en ting, som er om hvorvidt GNP Energy bør faktisk brukes. Om prisene deres er så bra som de sier og at det ikke er noen skjulte avgifter. Alt dette vil vi vite, og sånn sett så er det ingen bedre til å fortelle oss om dette enn de av dere som bruker GNP Energy. Om folk skal bytte over til dette selskapet bør de ha så mye informasjon som mulig, som dere kan gi de.

  Så nøl ikke, og skriv inn til oss!


  Om GNP Energy

  GNP Energy
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (2)

  5.6
  50% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Billig og enkelt!

  Super sommerkampanje med 3 måneder gratis strøm hos GNP Energy. Fikk raskt hjelp på kundeservice, da jeg hadde lagt inn feil info på måleren ved bestilling.
  Så langt veldig bra!

  Av: Simon 29-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9
  rating

  HELT RÆVVA!!!

  dyrt å lite support osv!
  de frister med billige "avtaler" men regningen er DYR!! :S å selv etter man har sagt opp, krever de betaling lenge etterpå, å "truer" med inkasso! :S

  Av: Kim Arne Raastad 22-01-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om GNP Energy

  Din anmeldelse