Glitre Energi

Alle kundeanmeldelser

Glitre Energi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Elskling.no

Elskling.no

0 Anmeldelser

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke ha...

Logo Kraftriket

Kraftriket

0 Anmeldelser

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, el...

Logo Strøm

Strøm

0 Anmeldelser

Nordmenn er generelt opptatte av strøm. I hvert fall de som betaler strømregningene i husholdningen. Den ene måneden ...

Logo Fjordkraft

Fjordkraft

9 Anmeldelser

Liver vårt er utenkelig uten forskjellige apparater, hvitvarer og innretninger som vi bruker hjemme. Alle disse apparatene, hvitvarene og inn...

Glitre Energi

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket selskap og hvilken avtale vi velger. For noen så har også klimapåvirkningen noe å si, og om de kan velge grønt så gjør de det. Men generelt sett er ikke det topprioritet. Akkurat den moralen kan man si hva man vil om, men sånn er det nå en gang. Og da gjelder det jo for strømselskap som Glitre Energi å være så smarte som mulig, og om de skulle greie å kombinere pris med grønn energi så er jo det best. Er det sånn at du er ute etter et nytt strømselskap så les gjerne videre. Du får all info du behøver, og kanskje bytter du til slutt også?

Hva du bør vite om Glitre Energi
Som navnet tilsier så er dette et norsk strømselskap, og de har sitt hovedkontor i Drammen. Det gjør selskapet ganske sentralt og enkelt å nå, men du kan jo naturligvis også kontakte dem via telefon og epost om du heller foretrekker det. Før du fortsetter med valget ditt så er det greit å gå inn på siden deres for å få den relevante informasjonen rundt det de tilbyr. Så kan du jo også lese vår tilbakemelding. Vi har erfaring i dette og vår kundeanmeldelse gir deg det meste av informasjonen som faktisk er nyttig for deg.

Du kan velge strømavtaler for privat eller for bedrift, og de tilbyr mange ulike løsninger som du kan skreddersy til å være passende for akkurat ditt behov. Man får også inntrykket av en veldig god og proff side, noe som reflekterer bra på Glitre Energi, og det man rimeligvis kan forvente fra dem.

Hva du kan velge mellom hos Glitre Energi
Som du kanskje har antatt så er det mye forskjellig å velge mellom, og alt avhenger egentlig på hva slags type avtale du vil ha. Det kan hende at du vil ha fastpris. Om det er tilfellet så får du en mer stabil regning hver eneste måned, men når sommermånedene kommmer så kan det hende at du betaler litt mer enn du kanskje trenger. Men stabiliteten er jo uansett noen gjerne betaler litt mer for.

Du kan også velge flytende, hvor pris går i henhold til markedet, og hva som blir diktert der. Den kan være grei å ha, spesielt om du har en fastlagt makspris på hvor mye det blir per øre i måneden. De har også andre typer av avtaler for deg å se gjennom, og du vil gjøre deg selv en tjeneste om du tar en nøye titt på alt de har å tilby. Da kan det faktisk hende at du sparer en god slump med penger hver måned, samtidig som du tar vare på planeten vår. Det høres ut som en farlig god kombinasjon!

Og om du er en av dem som har brukt Glitre Energi vil vi vite mer om det. Skriv til oss her!