NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Eidsiva Energi

  Anmeldelser Eidsiva Energi

  Hvor mange forskjellige apparater og innretninger som bruker strøm har du i hjemmet ditt ? Det finnes store sjanser at et menneske har minst et kjøleskap, en fryser, en vaskemaskin og et fjernsyn, og de fleste har også en datamaskin, oppvaskmaskin, mobiltelefon, hårtørrer etc. La oss ikke glemme om alle lyskildene som bruker ganske mye elektrisitet, spesielt om vinteren når dagene er korte og kveldene er lange og mørke. Slik kan det være veldig gunstig for deg å velge den riktige energileverandøren. Dette kan spare masse penger for deg fra år til år. Men hvordan kan man få vite hvilken energileverandør som er den gunstigste for en? Eidsiva Energi er et av selskapene som leverer elektrisitet og ikke bare det, men også solseller, hjemmelading, fjernvarme og internett over bredbånd. Men er det virkelig for din fordel hvis du velger dette selskapet? Holder bedriften sine løfter? Får kunder støtte fra kundeservice, hvis de får noen problemer? Vil du være helt sikkert ved å velge et energiselskap? Les gjerne anmeldelser av ekte kunder som har allerde fått forskjellige tjenester fra dette selskapet. Dette kan hjelpe deg med å bestemme om Eidsiva Energi kan være den passende energileverandøren for deg.

  Om Eidsiva Energi Eidsiva

  Energi er et energiselskap som leverer elektrisitet, solceller, hjemmelading, og dessuten fjernevarme og bredbånd. Bedriften tilbyr 100% vannkraft, som sikrer at det produseres like mye fornybar energi som du selv bruker, og dessuten tilbyr selskapet deg å bruke solceller for å få solenergi. Også tilbyr selskapet deg å få ladebokser som passer enhver elbil og bolig med hjemmelding fra Eidsiva Energi. Kunder av denne bedriften får ikke bare elektrisitet, men også komfortabelt, forutsigbart og miljøvennlig fjernvarme. Både fram til bolig og inne i din bolig. Firmaet leverer til og med bredbånd både for privat og for bedrifter. Selskapet leverer TV og bredbånd til flere fritidsområder.

  Tjenester av Eidsiva Energi

  Du kan registrere deg som en ny brukere på selskapets hjemmeside. Det er enkelt for deg å holde oversikt over ditt strømforbruk og dine fakturaer på Min side eller via deres App. Her har du også en mulighet for å endre personopplysninger eller samtykker, og enkelt bytte strømavtale hvis du vil. Med selskapets flytteskjema kan du enkelt ta med deg strømmen når du flytter. Fyll ut din nye adresse og dato for overtakelse så tar selskapet seg av resten. Selskapet sier at du får deg gode rabatter på forskjellige produkter og billetter fra deres samarbeidspartnere. Hvis du støter på problemer med deres tjenester, kan du sjekke deres Spørsmål og svar - seksjon. Dessuten er det mulig å sende dem en melding, skrive dem i chat eller ringe dem. Du kan også følge dem på Instagram , Facebook, Twitter eller YouTube hvis du ønsker det.

  Klager, vurderinger og tips for Eidsiva Energi

  Har du allerede fått energitjenester fra Eidsiva Energi? Da del gjerne din erfaring med dette selskapet. Er du fornøyd med deres tjenester? Får du nok strøm til alle dine apparatet og innretninger i hjemmet ditt? Hva vil du si om deres bredbånd? Er du fornøyd med det? Har du noen gang oppdaget problemer som en fjernvarme ble avskåret? Gi oss gjerne beskjed ved å skrive en kundeanmeldelse. Din anmeldelse hjelper andre mennesker til å bestemme seg hva betyr det å være en kunde av Eidsiva Energi. Slik hjelper du dem med å avgjøre om de faktisk bør velge akkurat dette energiselskapet eller foretrekke noe annet.

  En video om fordelene ved å bruke solenergi

  Eidsiva Energi
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (3)

  2.8
  67% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  3.4
  Service
  rating
  2.6
  Prisnivå
  rating
  2.6
  Levering
  rating
  2.6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  1

  1

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  1

  1"'`--

  Dør: arachni_name04-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Ikke handle hos Eidsiva

  De er flinke på å få deg til å kjøpe hos dem, men et det smart? Nei. Jeg er og har vært en kunde hos dem i mange år nå, og er ikke fornøyd. Nå nylig har jeg fått inn en ny internettboks som skal gi «en tilfredsstillende følelse», det har jeg 100% ikke fått. Den funket den første uke, men nå bare lyser den grønt uten at det skjer noe. Hvis du er usikker på om du skal bytte til Eidsiva eller noen andre, så er mitt sterkeste råd og holde deg så langt unne Eidsiva som over hodet mulig.

  Dør: Per Åsveien 24-06-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Eidsiva Energi

  Din rangering

  FAQ

  Er Eidsiva Energi et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Eidsiva Energi. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.8/10, hvorav 67% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Eidsiva Energi?

  Eidsiva Energi opererer for det meste innenfor Energi-bransjen, mer spesifikt med Grønn Energi, Elektrisitet, TV, Filmer og Streaming, Internett og Hosting.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Eidsiva Energi . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!