Eidsiva Energi

Alle kundeanmeldelser

Eidsiva Energi

67% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
arachni_name
A
arachni_name
1"'`--Les mer
P
Per Åsveien
De er flinke på å få deg til å kjøpe hos dem, men et det smart? Nei. Jeg er og har vært en kunde hos dem i mange år nå, og er ikke fornøyd. Nå nylig har jeg fått inn en ny internettboks som skal ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  1

  1


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  1

  1"'`--


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ikke handle hos Eidsiva

  De er flinke på å få deg til å kjøpe hos dem, men et det smart? Nei. Jeg er og har vært en kunde hos dem i mange år nå, og er ikke fornøyd. Nå nylig har jeg fått inn en ny internettboks som skal gi «en tilfredsstillende følelse», det har jeg 100% ikke fått. Den funket den første uke, men nå bare lyser den grønt uten at det skjer noe. Hvis du er usikker på om du skal bytte til Eidsiva eller noen andre, så er mitt sterkeste råd og holde deg så langt unne Eidsiva som over hodet mulig.


Andre så også på

Logo Elskling.no
Elskling.no
0 Anmeldelser

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke ha...

Logo Hafslund Strøm
Hafslund Strøm
0 Anmeldelser

Når du setter opp en strømavtale er det sannsynligvis bare en ting du er opptatt av. Og det er prisen. Det er ikke så veldig mye...

Logo Glitre Energi
Glitre Energi
0 Anmeldelser

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket sels...

Logo Kraftriket
Kraftriket
0 Anmeldelser

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, el...

Eidsiva Energi

Anmeldelser Eidsiva Energi

Hvor mange forskjellige apparater og innretninger som bruker strøm har du i hjemmet ditt ? Det finnes store sjanser at et menneske har minst et kjøleskap, en fryser, en vaskemaskin og et fjernsyn, og de fleste har også en datamaskin, oppvaskmaskin, mobiltelefon, hårtørrer etc. La oss ikke glemme om alle lyskildene som bruker ganske mye elektrisitet, spesielt om vinteren når dagene er korte og kveldene er lange og mørke. Slik kan det være veldig gunstig for deg å velge den riktige energileverandøren. Dette kan spare masse penger for deg fra år til år. Men hvordan kan man få vite hvilken energileverandør som er den gunstigste for en? Eidsiva Energi er et av selskapene som leverer elektrisitet og ikke bare det, men også solseller, hjemmelading, fjernvarme og internett over bredbånd. Men er det virkelig for din fordel hvis du velger dette selskapet? Holder bedriften sine løfter? Får kunder støtte fra kundeservice, hvis de får noen problemer? Vil du være helt sikkert ved å velge et energiselskap? Les gjerne anmeldelser av ekte kunder som har allerde fått forskjellige tjenester fra dette selskapet. Dette kan hjelpe deg med å bestemme om Eidsiva Energi kan være den passende energileverandøren for deg.

Om Eidsiva Energi Eidsiva
Energi er et energiselskap som leverer elektrisitet, solceller, hjemmelading, og dessuten fjernevarme og bredbånd. Bedriften tilbyr 100% vannkraft, som sikrer at det produseres like mye fornybar energi som du selv bruker, og dessuten tilbyr selskapet deg å bruke solceller for å få solenergi. Også tilbyr selskapet deg å få ladebokser som passer enhver elbil og bolig med hjemmelding fra Eidsiva Energi. Kunder av denne bedriften får ikke bare elektrisitet, men også komfortabelt, forutsigbart og miljøvennlig fjernvarme. Både fram til bolig og inne i din bolig. Firmaet leverer til og med bredbånd både for privat og for bedrifter. Selskapet leverer TV og bredbånd til flere fritidsområder.

 

 

Tjenester av Eidsiva Energi
Du kan registrere deg som en ny brukere på selskapets hjemmeside. Det er enkelt for deg å holde oversikt over ditt strømforbruk og dine fakturaer på Min side eller via deres App. Her har du også en mulighet for å endre personopplysninger eller samtykker, og enkelt bytte strømavtale hvis du vil. Med selskapets flytteskjema kan du enkelt ta med deg strømmen når du flytter. Fyll ut din nye adresse og dato for overtakelse så tar selskapet seg av resten. Selskapet sier at du får deg gode rabatter på forskjellige produkter og billetter fra deres samarbeidspartnere. Hvis du støter på problemer med deres tjenester, kan du sjekke deres Spørsmål og svar - seksjon. Dessuten er det mulig å sende dem en melding, skrive dem i chat eller ringe dem. Du kan også følge dem på Instagram , Facebook, Twitter eller YouTube hvis du ønsker det.

Klager, vurderinger og tips for Eidsiva Energi
Har du allerede fått energitjenester fra Eidsiva Energi? Da del gjerne din erfaring med dette selskapet. Er du fornøyd med deres tjenester? Får du nok strøm til alle dine apparatet og innretninger i hjemmet ditt? Hva vil du si om deres bredbånd? Er du fornøyd med det? Har du noen gang oppdaget problemer som en fjernvarme ble avskåret? Gi oss gjerne beskjed ved å skrive en kundeanmeldelse. Din anmeldelse hjelper andre mennesker til å bestemme seg hva betyr det å være en kunde av Eidsiva Energi. Slik hjelper du dem med å avgjøre om de faktisk bør velge akkurat dette energiselskapet eller foretrekke noe annet.