Dalane Energi

Alle kundeanmeldelser

Dalane Energi

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo One.com

One.com

1 Anmeldelser

Internett har jo blitt en så stor del av vårt samfunn at det er mye penger i å etablere en nettside, så lenge du vet hva du...

Logo Elskling.no

Elskling.no

0 Anmeldelser

Når en har ansvaret for en familie og sitt eget hjem så er det flere ting en plutselig må tenke på, som man kanskje ikke ha...

Logo Glitre Energi

Glitre Energi

0 Anmeldelser

Strøm er noe vi alle benytter oss av, og de aller fleste av oss er opptatte av pris. Det er det som avgjør for de fleste hvilket sels...

Logo Kraftriket

Kraftriket

0 Anmeldelser

Er du en av mange som synes det er vanskelig å forstå strømregningen? Eller å vite om du har en god strømavtale, el...

Dalane Energi

Det å få et godt strømtilbud er viktig, spesielt da det er noe som kan spare deg veldig mye penger om du velger riktig. Så det er bra for deg å få så god oversikt som mulig over hva som finnes av ulike tilbud, slik at du kan filtrere det beste. I tillegg er det viktig å se om leverandøren dekker ditt område, spesielt om du bor litt på utsiden av de største byene. Da er det ofte ikke dekning, spesielt om du også er ute etter få bedre internett. Samtidig hadde det jo vært ideelt å finne en strømleverandør som også tar miljøet med i betraktningen, slik at man ikke nødvendigvis får dårlig samvittighet hver eneste gang man lar lyset være på. Men, da det er mange leverandører som finnes i Norge, kan vi ta en titt på Dalane Energi, se hvordan de opererer og om det kan være et godt alternativ for deg. 

Informasjon om Dalane Energi
Dette er en av de typene strømselskap som du ser ganske mange av spredt rundt om i landet. De må rett og slett bruke andre metoder for å reklamere seg selv enn de tradisjonelle kanalene, mest fordi det koster mye å kjøpe reklametid på nasjonale kanaler. De er mer fokuserte på å gå rett til kundene, noe som kan være en god ting om du velger å bruke de. Først og fremst fordi det betyr at du får en mer personalisert kundetjeneste, da deres kundebase ikke er like stor som et selskap som for eksempel Fjordkraft. Og strøm er jo strøm, spesielt om det har den fordelen av at du kan velge grønt, om det er det du er ute etter. Uansett så er det jo prisene som er veiledende for hvor mange som kommer til å bruke et selskap som Dalane Energi.

Hva du kan med Dalane Energi
Naturlig nok så ligger det største fokuset hos Dalane Energi på strøm- og energiforbruk, og du kan skreddersy en avtale tilpasset ditt forbruk. Om du er under 35 år så har de en egen avtale for deg der, og om du vil gjøre noe for miljøet har de en avtale med navn Fornybar Strøm. Det er enkelt og oversiktelig å finne ut av hva som kan være den beste løsningen for deg. 

Du kan også bestille TV og internett gjennom Dalane Energi, og om du ønsker å bestille alle produktene fra dem, altså både TV, internett og strøm, så kan det hende at de setter deg opp på et program som gjør det rimeligere for deg å bruke dem. Så det er i det minste verdt å gi det et forsøk, og se hvor du lander!

Har du erfaringer med Dalane Energi?
Det er ikke mye hokus pokus med en strømleverandør, men vi ønsker uansett å høre fra kundene deres om de er fornøyd eller ei. Mest av alt med prisen i forhold til det man får, så skriv gjerne inn til oss og del erfaringene dine med andre som er interesserte!


Kraftpakken fra Dalane Energi