Ztrengz

Alle kundeanmeldelser

Ztrengz

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Ztrengz

Det å føle seg bra og komfortabel med seg selv er populært, som det alltid har vært egentlig. Det er bare at i dag så blir vi bombardert med inntrykk og reklame om hvordan vi bør se ut, slik at vi alle får litt angst om vi ser bra nok ut eller ikke. Så har det også noe med helse å gjøre, jo bedre form man er i, fysisk, desto sunnere og friskere føler man seg. Noe som naturligvis er veldig viktig, og Ztrengz er et produkt som kan hjelpe deg med å komme i balanse med deg selv. Det er kanskje spesielt viktig i dag da vi lever i et samfunn hvor vi spiser stadig mer usunn mat, og vi får inn i kroppen vår ting som ikke er så bra for oss. Så hvorfor ikke gi Ztrengz en sjanse til å hjelpe deg til å føle deg bedre?

Informasjon om Ztrengz
Ztrengz har eksistert siden 2004, og er grunnlagt og eid av Alexander B. Krewald. Det er litt vanskelig å beskrive hva de selger, fordi det har på en måte flere bruksområder. Blant annet kan du bruke deres produkter for velvære og skjønnet, men også for å føle deg bedre fysisk. Hva du kjøper og putter i kroppen din er naturligvis avgjørende sånn sett. Noe som er relativt paradoksalt med tanke på at Ztrengz selger kun ett produkt akkurat nå, noe som heter ZTRENGZ Beauty Oil. Vi skal ikke spekulere altfor mye i hvorfor det er slik, men det kan bare hende at de gjør en ny arrangering i sitt sortiment, men vil beholde det ene produktet som har solgt godt.

Målet med Ztrengz, som Krewald selv sier, er å få folk til å føle seg bra med produktene de bruker fra Ztrengz. Både når det gjelder velvære og skjønnhet. Noe som ikke er det enkleste å få til, spesielt med tanke på at det er et veldig vanskelig marked, med mange konkurrenter.

Hva du får med Ztrengz
Når du kjøper et slikt produkt er det helt avgjørende hva slags innhold det har, og hos Ztrengz får du både Omega 3 og 6, med en blanding av 10 ulike oljer. Blant annet arganolje, rosehippolje, rosmarin og kaktusolje. Det høres jo ut som ganske eksklusive og dyre ingredienser, noe som betyr at det kan ha en god effekt på kroppen. Det er noe som kan gi deg energi samtidig som det får kroppen din til å se bedre ut. En ganske god kombinasjon, som gjør det verdt et forsøk i det minste. 

Har du prøvd Ztrengz?
Det er en forskjell på å anbefale en motebutikk eller elektronikkhandel til noen, fra det å si at de bør kjøpe fra en butikk som Ztrengz. Fordi Ztrengz bruker man direkte på kroppen, så derfor vil vi oppfordre de som leser her hos oss og som har kjøpt fra denne danske butikken til å skrive til oss slik at andre kan lese om deres erfaringer og om de bør kjøpe der eller ei!


Ztrengz kan brukes til massasje