NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser VitaLiv

  God helse er alfa og omega for å leve et godt liv, men det kan være vanskelig å opprettholde helsa over tid av ulike grunner. Leter du etter kosttilskudd som faktisk fungerer og holder det de lover? Et merke som er verdt pengene og som passer å bruke i din hektiske hverdag? Kanskje VitaLivs kosttilskudd kan være løsningen for deg? Men hvilke varianter bør man velge og hvordan er kvaliteten? Fungerer de i det hele tatt? Ta en titt på anmeldelsene her for å lese andres meninger og erfaringer om dette firmaet.

  Om VitaLiv
  VitaLiv er et norsk firma grunnlagt i 2014 som selger naturlig kosttilskudd. De tilbyr flere ulike produkter som SleepRepair, FlexRepair, CoffeeForte, GlucoMax, ManUP og Omega-3 Forte. Alle produktene er fremstilt i Norge og basert på råvarer av høy kvalitet fra anerkjente leverandører. VitaLiv sine produkter er trygge å bruke da de tilfredsstiller kvalitetskravet til GMP (Good Manufacturing Practice) som er et internasjonalt organ for verifisering av farmasøytiske produkter. Ingrediensene er utelukkende naturlige og du finner ikke andre innholdsstoffer i produktene deres enn det som finnes i vanlig mat, ei heller unaturlig store mengder. Det er derfor trygt å bruke produktene dersom du er allergiker, gravid eller går på medisiner, så fremt du tåler vanlig mat. Dersom du er usikker, lønner det seg alltid å rådføre seg med legen for sikkerhets skyld.

  Produkter og tjenester
  VitaLivs produkter sendes i posten ved at du signerer deg opp på et abonnement hos dem. Hvor ofte du mottar produktene varierer utifra hvilket produkt du abonnerer på. Som hovedregel sendes produktene ofte og automatisk for at du alltid skal motta dem ferske samt for å dekke behovet ditt. Alle produktene blir sendt med fri frakt gjennom Posten og Bring og du har 14 dagers returrett på prøvepakken fra bestillingen er mottatt. Du mottar din første bestilling etter 7-10 dager og du har dessuten mulighet til å returnere produktene dine etter 180 dager dersom du ikke er fornøyd eller ikke ser fremgang med produktene du har kjøpt. Abonnementet er løpende og det er ingen bindingstid, du kan når som helst endre abonnementet for eksempel ved å utsette forsendelser, sette abonnementet på pause eller avslutte det. Betaling gjøres via faktura og det er ingen skjulte kostnader eller forhåndsbetaling ved kjøp. Holdbarheten på produktene er 2 år fra produksjonsdatoen. Ønsker du å komme i kontakt med VitaLiv, kan du kontakte dem direkte på denne epost-adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om VitaLiv
  Har du bestilt produkter fra VitaLiv? Vi ønsker å høre hva du synes om dem, fortell oss gjerne om din erfaring med dette firmaet, ved å skrive en anmeldelse på denne siden. Hvordan er kvaliteten på produktet og var det intakt da du mottok det i posten? Kom det fram i riktig tid? Fungerer produktet, opplever du at det har hjulpet deg? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om VitaLiv for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om VitaLiv? Les anmeldelsene om VitaLiv her for å se om produktene deres passer for deg.

  VITALIC - Poison Lips (Official)

  VitaLiv
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (2)

  8.2
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prisnivå
  rating
  9
  Levering
  rating
  8

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Godt produkt

  FlexRepair er virkelig et godt produkt. Anbefaller det på det sterkeste.

  Av: Hans Berger28-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Gluco Max med krom

  Jeg ønsker å bestille 1 boks.

  Adresse: Sveomsvegen 67, 2820 Nordre Toten

  Vennlig hilsen
  Anne Korsvold

  Av: Anne Korsvold 15-10-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om VitaLiv

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er VitaLiv et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av VitaLiv. I gjennomsnitt har de fått en rating på 8.2/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr VitaLiv?

  VitaLiv opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen VitaLiv nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!