NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Vita Pura

  Har du slitt lenge med å gå ned i vekt, å få langvarige resultater og å oppnå drømmekroppen din? Eller vil du helt enkelt øke maskuliniteten din? Flere butikker, kjeder og hele industrigrener tjener på folks uoppnåelige kroppsidealer og kroppspresset som massemedier nå for tida skaper. En mulig måte å redusere vekten din på, er via næringstilskudd. Et sted å kjøpe sånne på, er Vita Pura. Men det er vanskelig å dømme et produkt ut fra forpakningen, særlig når det kommer til piller og medisin. Du kan få en bedre forestilling om kosttilskuddene faktisk virker, ved å lese andre reelle kunders reviews. Så får du vite om du kan lite på produktene deres, hva slags resultater du kan forvente og ikke minst om prisen lønner seg.

  Hva er Vita Pura?

  Vita Pura er en nettbutikk som har satt i gang sin virksomhet i hjertet av Skandinavia i 2016. Siden har butikken ervervet flere fornøyde kunder. Ideen bak produktene deres er at man skal drive kroppen sin til the limits. De selger ulike kosttilskudd som hjelper deg til å gå ned i vekt og ha drømmekroppen din, til å utvikle maskuliniteten din og bygge lettere muskler, å ha gyllenbrun hudfarge eller å optimalisere hormonbalansen. Ved siden av ulike kosttilskudd, har de også en blogg der man kan lese nyttige og interessante artikler om en sunnere livsstil.

  Hvordan komme i gang og lykkes med diett

  Produkter og services i Vita Pura

  Vita Pura tilbyr et sortiment av næringstilskudd. På hjemmesida deres selger de fire hovedprodukter - Alpha man som øker testosteronnivået i kroppen, sekslysten og prestasjonsevnen, Royal Tan som sørger for at du har en jevn og gyllenbrun hudfarge til sommeren, Royal Burner som hjelper deg til å redusere kroppsvekten og å optimalisere metabolismen din, og til slutt Vita Woman som er spesielt utviklet for å mindre smertene og uvelheten som skyldes menstruasjonen.

  For å kunne bestille, må du abonnere deg på ett eller flere av deres produkter. Det tar opp til to uker å få den første leveransen, de neste pakkene leveres automatisk med jevn mellomrom før du har gått tom for produktet. I prisen er inkludert både portokostnadene og merverdiavgiften. Varene betales med faktura som følger med i pakka. Viser det seg at du ikke er fornøyd med produktet, har du 14-dagers angrerett etter at du har mottatt den første leveransen. Selvfølgelig kan du til enhver tid avslutte abonnementet ved å kontakte kundeservice og melde deg av. Lurer du på noe, kan du igjen ta kontakt med supporten deres både via epost, chat og telefon.

  Klager, hyllester og tips

  Er du abonnent hos Vita Pura eller har du vært det? Da kan du dele din erfaring sammen med andre. Skriv en anmeldelse der du beskriver alt fra leveransen til kvaliteten på produktene. Virker de faktisk? Hvor lenge har du brukt dem? Er du fornøyd? Og hvor store forventninger bør en ha? Når det kommer til kroppsrealterte produkter, er det lett at folk føler seg lurt Ofte lever varene ikke helt opp til forventningene. Du kan minske skuffelsen hos andre potensielle kunder ved å skrive en anmeldelse. Eller omvent, du kan dele din postive erfaring.

  Vita Pura
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Vita Pura

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Vita Pura et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Vita Pura. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Vita Pura?

  Vita Pura opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Gå Ned i Vekt, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Vita Pura nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!