Sunkost

Alle kundeanmeldelser

Sunkost

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Dinhelsemat
Dinhelsemat
1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Kost1
Kost1
1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Sunkost

Interessert i sunn kost og helse? De siste årene har vår fysiske og psykiske helse vært på agendaen. Uten tvil har mengden av mennesker som fokuserer på helse blitt mye mer vanlig enn det kanskje vært et par tiår tilbake i tid. Vi lever bare en gang, det skal sies, men på samme tid er vi blitt så mye mer oppmerksomme og kunnskapsrike på livsstil og dens inflytelse på vår psykiske, men selvsagt også vår fysiske helse. Heldigvis finnes det hundrevis av selskaper som spesialiserer seg på akkurat disse tingene. Hvem vil vel ikke ha god helse? Sunkost er et av disse selskapene som fokuserer på å selge varer som skal forbedre helsen din. For å finne ut mer om selskapet kan du lese videre under. 

Om Sunkost
Sunkost er Nordens eldste helsekostkjede og har vært etablert i over 30 år. De har som mål at det ikke skal være dyrt å være sunn, og gjør det enklere og mer fristende å leve sunt. 

Produkter og Tjenester hos Sunkost
Sunkost er et av Nordens største leverandører av vitaminer, mineraler, kosttilskudd og sunn mat. De har også produkter til personlig pleie, livsstil og velvære, og drikke som deilig te og kaffi. Innen kosttilskudd finner man for eksempel vitaminer og mineraler, betakaroten, jern, jod, kalium, kalsium og mer. Innen sunn mat finner man barnemat, barnegrøt, fiber, bakemiks, brødmiks, kakemiks, og så videre. Sunne snacks kategorien inneholder barer, lavkalori, lavkarbobarer, nøtte-, museli-, raw-barer, proteinbarer, chips, popcorn, og godteri (sunn mat?). Man finner energidrikker, kaffi, te, te løsvekt, te utstyr, med mer. Innen personlig pleie har de aromaterapi, massasjeoljer, gavesett personlig pleie, hud, ansikt, kremer, leppepleie, hårfarge, shampoo, duft, deodorant, fotpleie, sminke og salver, og enda mer så klart. I tillegg har de kategorier som livsstil som inneholder diverse ting som flasker, livsstilprodukter (hva nå enn det betyr), matbokser, sprayer, tekstiler og klær, tøfler og så videre. De har også kategorier innen merker, allergier, barn, og kategorier på benbygging. Selskapet påstår å alltid ha gode tilbud, samt tilbyr de gratis frakt ved bestillinger med en verdi på over 199kr. Så tilbyr de også lynrask levering som tar 2-4 virkedager, eller så kan man bruke klikk og hent i deres 100 butikker. Som kunde kan man betale med faktura, kortbetaling med Visa eller Mastercard, betalingsutsettelse og delbetaling. De tilbyr å sende varer hjem der du kun trenger å betale innen 14 dager, uten at man trenger å gi ut kortinformasjon. Faktura sendes da i e-posten. Kunder har 14 dagers angrerett og normal leveringstid er 2-4 virkedager. 

Komplimenter, Klager og Tips til Sunkost
Lite lyst å leve sunt? Ikke frykt! Sunkost har deg som målgruppe. Hvem vil vel egentlig leve sunt? Utenom at det er en selvfølge at ingen vil være syke, hvem vil egentlig leve sunt? Vi vil jo helst nyte livet når vi først har det. Sunkost påstår at de gjør det sunne liv fristende. Hvor sant er dette? Vi vil gjerne høre om din erfaring i en tilbakemelding. Skriv en kundeanmeldelse her i dag.