NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nupo

  Er du en som sliter med å gå ned i vekt? Eller har du nettopp kommet i mål og oppnådd drømmekroppen, men er redd for å legge på deg igjen. Hvordan ha langvarige resultater og ikke bekymre deg lengre om kroppspress og dårlig selvfølelse? Nupo hevder å ha kommet fram til løsningen. De tilbyr ulike produkter som hjelper deg til å gå ned i vekt. Men hvordan kan man være sikker på at løsningene deres er sunne? Næringen og kostholdet er noe som er tett knyttet til helsa. Så inntaket av sånne produkter kan til og med være skadelig. Så hvordan vite om man skal lite på sortimentet deres? En mulig måte er å lese andre kunders reviews om produktene deres. Da får du innsikt i om de er sunne, om de gir resultater og om resultatene holder på lang sikt.

  Hva er Nupo?

  Nupo er en nettbutikk som har begynt sin virksomhet i 1981 i Danmark. Navnet Nupo er en forkortelse av Nutritional Power (NuPo) som også står for selskapets hovedide, nemlig at man kan opprettholde vekten sin eller gå ned i vekt ved å holde en kalorifattig diett som likevel inneholder alle nyttige næringsstoffer som du trenger gjennom dagen. Siden sin lansering i 1981 har Nupo ervervet stadig flere fornøyde kunder over hele verden. Butikken er representert i de fleste europeiske landene, men også i Kina. Ved siden av næringsrike produkter som hjelper deg på veien til dine mål, har Nupo også en blogg der du kan lese masse nyttig knyttet til en sunnere hverdag og din diett. På sida finner du også ulike dietter der det står forklart hvordan du kan slanke deg på en sunn og langvarig måte.

  Mat mot kreft i koronaens tid | Webinar

  Produkter og servicer i Nupo

  Nupo sine produkter er delt opp i tre hovedkategorier: Nupo diets, One Meal og Slim Boost. Nupo diet byr på ulike shakes, supper og havregrøter som til sammen utgjør din daglige menu og mat inntak. Nupo garanterer at du får alle nødvendige næringsstoffer til en kalorikonsum på 800 kCal som sørger for at du går ned i vekt. Du følger dietten i 8 uker, så gjør du opp til 2 uker pause og så kan du begynne på nytt. Du kan repetere prosessen så mange ganger du vil, beroende på resultatene som du vil oppnå. One Meal er sunne proteinbars som kan erstatte en hel måltid. De inneholder nyttige ingredienser som gir deg energi og holder deg mett, og da bare til 200kCal. Slim Boost er kosttilskudd som hjelper deg til å oppnå raskere resultater.

  Du bestiller direkte på hjemmesida, betaler med kort og så er det bare å vente på bestillinga. Varene sendes umiddelbart fra lageret i Danmark. Du har en angrerett på 30 dager etter at du har mottatt leveransen. Fins det noe du lurer på, kan du gjerne kontakte Nupo via både telefon og epost.

  Klager, hyllester og tips

  Har du brukt Nupo sine produkter? Er du fornøyd eller misfornøyd? Har du noe på hjertet? Skriv gjerne en anmeldelse om produktene deres der du forteller om kvaliteten, resultatene og dine forventninger. Er det verdt å handle hos dem? Skulle du handle igjen? Del dine erfaringer og hjelp andre kunder til å ha en bedre handleopplevelse på sida deres.

  Nupo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Nupo

  Din rangering

  FAQ

  Er Nupo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Nupo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nupo?

  Nupo opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Nupo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!