NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Matcha Slim

  Dette er siden for å høre og lese om andres erfaringer med ulike produkter og tjenester. Kundeanmeldelser fra andre er en av de beste kildene når du ønsker å vurdere om du skal kjøpe et produkt eller tjeneste. En kundeanmeldelse tar for seg både positive og negative aspekter ved produkter og selskaper. Hvert eneste år, spesielt i tiden etter jul og nyttår drukner vi nesten i produkter som alle skal hjelpe oss ned i vekt. Slankemidler og produkter er et hett marked, og forskning viser at mange slike produkter ikke har noen virkning i det lange løp. Derfor kan det kanskje være det beste å lese andres erfaringer med slike produkter? Ta en titt på siden vår for brukererfaringer innenfor mange slankeprodukter.

  Om Matcha Slim

  Matcha Slim er en tradisjonell japansk te som har røtter mange år tilbake, og dermed kombinerer Matcha Slim både helse, innovasjon og kultur. Mange har inntrykk av at japanske tradisjoner fremmer god helse. Matcha Slim reduserer kolesterolnivået og sukkerinnholdet i blodet ditt. Selve te-pulveret består av grønne Matcha te-blad, taurin og sitrussyre. Disse naturlige ingrediensene skal bidra til å stimulere fettforbrenning, gi økt energi og kontrollere appetitten. Teen inneholder masse antioksidanter, og den skal også gi vakker hud.

  To års laboratorieforskning på Melbourne Institute of Food Technology er bakgrunnen for at Matcha Slim så dagens lys.

  Produktet Matcha Slim

  Matcha Slim er grønn Matcha te i pulverform. Produktet består utelukkende av naturlige ingredienser og skal være helt trygg å bruke.

  Produktet anvendes ved å tilsette 1 teskje Matcha Slim i en kopp varmt vann. For å få rette konsistensen bør den spesiallagde bambus-vispen brukes til å røre ut pulveret. Senere lar du teen stå og trekke, og 10 minutter senere kan den nytes.

  ¨Den første uken man tar produktet kan man regne med 2-3 kg vekttap. I denne perioden roes kroppens nervesystem ned, søvn forbedres og appetitten kontrolleres. Den neste uke går kroppen i en detox-fase og man kan oppleve vekttap på 4-6 kg siden start. I uke 3 begynner kroppen å bekjempe og kvitte seg med fett. I uke 4 begynner resultatene å stabiliseres, vektøkning skal ikke skje selv om man øker kalorimengde og totalt kan man nå regne med å ha gått ned totalt 11-13 kg i vekt.

  Manish Arora med over 12 års erfaring med bekjempelse av overvekt anbefaler produktet til kundene sine, blant annet fordi vekten reduseres gradvis og komfortabelt. Han anbefaler at man etter å ha brukt opp en pakke tar en ny pakke etter omtrent 6 måneder for å unngå at tapte kilo kommer tilbake. Jojo-slanking er ikke sunt, og en gradvis reduksjon av vekt gir ikke kroppen for høyt stress.

  Bestilling

  Du fyller ut et skjema på nettsiden og sender det inn. Deretter venter du på at en av agentene ringer deg for bestillingsdetaljer og senere venter du bare på å motta varen.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Dersom du har prøvd Matcha Slim te vil vi gjerne at du skriver en kundeanmeldelse her hos oss, slik at andre kan lese om produktet.

  Matcha Slim
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Matcha Slim

  Din rangering

  FAQ

  Er Matcha Slim et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Matcha Slim. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Matcha Slim?

  Matcha Slim opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Gå Ned i Vekt.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Matcha Slim . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!