Matcha Slim

Alle kundeanmeldelser

Matcha Slim

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life
Life
0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo White One
White One
0 Anmeldelser

Det er mange ting vi kan gjøre for å bli bedre, rent helsemessig. En ting som er viktig er å se sunn ut. For gjør man ikk...

Matcha Slim

Dette er siden for å høre og lese om andres erfaringer med ulike produkter og tjenester. Kundeanmeldelser fra andre er en av de beste kildene når du ønsker å vurdere om du skal kjøpe et produkt eller tjeneste. En kundeanmeldelse tar for seg både positive og negative aspekter ved produkter og selskaper. Hvert eneste år, spesielt i tiden etter jul og nyttår drukner vi nesten i produkter som alle skal hjelpe oss ned i vekt. Slankemidler og produkter er et hett marked, og forskning viser at mange slike produkter ikke har noen virkning i det lange løp. Derfor kan det kanskje være det beste å lese andres erfaringer med slike produkter? Ta en titt på siden vår for brukererfaringer innenfor mange slankeprodukter. 

 

Om Matcha Slim
Matcha Slim er en tradisjonell japansk te som har røtter mange år tilbake, og dermed kombinerer Matcha Slim både helse, innovasjon og kultur. Mange har inntrykk av at japanske tradisjoner fremmer god helse. Matcha Slim reduserer kolesterolnivået og sukkerinnholdet i blodet ditt. Selve te-pulveret består av grønne Matcha te-blad, taurin og sitrussyre. Disse naturlige ingrediensene skal bidra til å stimulere fettforbrenning, gi økt energi og kontrollere appetitten. Teen inneholder masse antioksidanter, og den skal også gi vakker hud. 

To års laboratorieforskning på Melbourne Institute of Food Technology er bakgrunnen for at Matcha Slim så dagens lys. 

 

Produktet Matcha Slim
Matcha Slim er grønn Matcha te i pulverform. Produktet består utelukkende av naturlige ingredienser og skal være helt trygg å bruke. 

Produktet anvendes ved å tilsette 1 teskje Matcha Slim i en kopp varmt vann. For å få rette konsistensen bør den spesiallagde bambus-vispen brukes til å røre ut pulveret. Senere lar du teen stå og trekke, og 10 minutter senere kan den nytes. 

¨Den første uken man tar produktet kan man regne med 2-3 kg vekttap. I denne perioden roes kroppens nervesystem ned, søvn forbedres og appetitten kontrolleres. Den neste uke går kroppen i en detox-fase og man kan oppleve vekttap på 4-6 kg siden start. I uke 3 begynner kroppen å bekjempe og kvitte seg med fett. I uke 4 begynner resultatene å stabiliseres, vektøkning skal ikke skje selv om man øker kalorimengde og totalt kan man nå regne med å ha gått ned totalt 11-13 kg i vekt. 

Manish Arora med over 12 års erfaring med bekjempelse av overvekt anbefaler produktet til kundene sine, blant annet fordi vekten reduseres gradvis og komfortabelt. Han anbefaler at man etter å ha brukt opp en pakke tar en ny pakke etter omtrent 6 måneder for å unngå at tapte kilo kommer tilbake. Jojo-slanking er ikke sunt, og en gradvis reduksjon av vekt gir ikke kroppen for høyt stress. 

 

Bestilling
Du fyller ut et skjema på nettsiden og sender det inn. Deretter venter du på at en av agentene ringer deg for bestillingsdetaljer og senere venter du bare på å motta varen. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Dersom du har prøvd Matcha Slim te vil vi gjerne at du skriver en kundeanmeldelse her hos oss, slik at andre kan lese om produktet.