Iglo

Alle kundeanmeldelser

Iglo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kost1

Kost1

1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo VitaePro

VitaePro

0 Anmeldelser

Er du lei av falske håp gitt av helsetilskudd? Skulle du ønske at der var en enklere måte å skjønne og finne de n&o...

Iglo

Det å føle seg bra er viktig, noe som kan vel sies å være en underdrivelse. Men i en stadig mer stressende hverdag, hvor ting virker bare å fly forbi i hundre kilometer i timen er det vanskelig å føle seg bra, avslappet og komfortabel. Man kan forsøke å stresse ned, men om livet ditt er full fart hele tiden kan det være en forvandling som vanskelig lar seg gjøre. Heldigvis finnes det ulike ting som kan hjelpe, som for eksempel trening. Det er noe som er bra for både kropp og sjel, men dessverre ikke alle av oss gjør det. Da kan du forsøke kosttilskudd, som inneholder ingredienser som er viktige for deg som du kanskje ikke får i deg. Iglo Selolje er et eksempel på det, og om du er nysgjerrig på hva det er for noe, så les gjerne videre!

Hva du behøver å vite om Iglo Selojle
Dette er et ganske enkelt kosttilskudd som kommer i tablettform og som du bestiller. Du kan gjerne sette opp et abonnement, noe som anbefales om du er fornøyd med produktet og dets virkning på deg. En boks med Iglo Seolje skal holde for 60 dager, men det anbefales som sagt å fortsette hvis du føler deg bedre. Den første boksen får du gratis, noe som er en stor fordel, hvor du deretter kan da bestemme deg for hva du vil gjøre. Det at du kan teste det helt gratis først er noe de fleste av oss liker, fordi det ikke innebærer noen risiko for oss som sådan. Det kommer dog en fraktavgift, men det er å forvente, fordi ellers ville jo selskapet som selger produktet gått konkurs ganske fort. Men det er enkelt å bestille, du bare fyller inn kontaktinformasjon, og du får tabletter som skal holde for 60 dager!

Hva som finnes i Iglo Selolje
Slike produkter fremstiller ofte ganske store lovnader, og Iglo Selolje er ikke et unntak sånn sett. Den lover deg jo tross alt helsen til en eskimo, så noe godt må den jo gjøre! Det er kanskje spesielt de essensielle fettysrene som kosttilskuddet har som kroppen din behøver, som du ikke alltid får. Det er mye de kan hjelpe med, blant annet sterkere immunforsvar, smidigere ledd og et mer velfungerende hjerte. Som sagt, ganske store lovnader, noe som omega-3 hjelper mye med. Hvorvidt det fungerer like godt for alle kan jo diskuteres, da alles kropper fungerer forskjellig, og har ulike behov. Og når man sier selolje, så er det virkelig selolje som selges, da det utvinnes fra spekket på selen. Det er sannsynlig at du ikke har prøvd noe slik tidligere, så om dette er problemer du har, hvorfor ikke gi det en sjanse? Det er dog alltid smart å prate med legen først, for å vite at det ikke kan skade deg, men ellers? Det er jo tross alt neste gratis!

Men om du har gjort det allerede, så skriv gjerne til oss og fortell om effektene og om det hjalp!


Selolje fra Norge