Fit Cuffs

Alle kundeanmeldelser

Fit Cuffs

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Fanatical
Fanatical
1 Anmeldelser

Et valg er alltid godt å ha, spesielt når det kommer til noe så populært som videospill. Det gjør at selskapene konk...

Logo Grønt Fokus
Grønt Fokus
7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Fit Cuffs

Man vil alltid gi seg selv en så stor fordel som mulig når man trener. Det er vanskelig nok å oppnå resultatet man er ute etter sånn rent generelt, men kanskje enda vanskeligere om man sliter med noe, spesielt fysisk på kroppen. Så da er det ikke rart at man hele tiden er ute etter det seneste og det beste som kan hjelpe en på treningsveien, og man ser jo at det stadig vekk kommer ut nye produkter som er laget og designet for å hjelpe den som trener. Fit Cuffs er et slikt selskap, og det krever vel egentlig litt forklaring for å forstå hva det hele går ut på. Så la oss ta en nærmere titt for å se på det og hva de selger. 

Om Fit Cuffs
Dette er et dansk selskap som lager produkter som skal hjelpe deg med treningen, og ikke bare for å bli større og sterkere, men også for å beskytte deg mot potensielle skader når du løfter tunge vekter. På mange måter så kan det ses på som moderne vektløfterbelter, selv om bruken er nogenlunde annerledes. Det handler om okklusjonstrening, og det er kanskje et begrep mange ikke er så kjente med. Okklusjon betyr stort sett det samme som obstruksjon, hvor formålet er å stenge tilgang til visse deler av kroppen. Det er spesielt nyttig om du for eksempel har smerter i benet og du ikke ønsker å belaste det alt for mye. Da kan Fit Cuffs hjelpe deg, og selv om det virker litt rart og ukjent så er det faktisk noe som blir ofte brukt innen fysioterapi. 

Hvor du kan sette Fit Cuffs på
Fit Cuffs lager produkter som passer for de aller fleste områder på kroppen, om det skulle være på armen, kneet, hofta eller ryggen. Det er noe som er tilpasset for mangfoldig bruk og noe som da gjør den til et godt valg for mange ulike typer av plager og smerter som man skulle ha. Ser man på produktene deres og prisene så er det ganske rimelig, i hvert fall i forhold til hva en forventer fra et slikt produkt, men det er viktig å prate med en lege før man bruker det. Da man kutter avgang til en viss del av kroppen med Fit Cuffs så er det naturlig at det kan være farlig for visse, så det å konsultere legen bør være en prioritet før man kjøper Fit Cuffs.

Har du brukt Fit Cuffs?
Det er dog viktig å vite hva andre tenker om produktet og om det virkelig har en så stor fordel som produsentene selv sier at det har. For det er jo viktig at noe som handler om ens helse faktisk fungerer som det skal. Det er jo også derfor vi har denne siden slik at vi kan gi så mye informasjon som mulig til folk, så de har et bedre beslutningsgrunnlag. De får et enda bedre om dere som har kjøpt Fit Cuffs skriver til oss og forteller litt om hva dere syntes!


Trening med Fit Cuffs