Farmateket

Alle kundeanmeldelser

Farmateket

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kost1
Kost1
1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo Gymgrossisten
Gymgrossisten
1 Anmeldelser

Er du glad i å trene og vil forme den beste og mest muskuløse kroppen? Da er det noen få ting som du absolutt trenger, og disse ...

Farmateket

Føler du deg bra? Er det et spørsmål du har stilt deg den seneste tiden, eller er det noe du på en måte har tatt for gitt? Kanskje gjør det litt vondt i et kne, men noe du har blitt vant med? Det behøver jo ikke nødvendigvis å være sånn, og hos Farmateket kan du kjøpe og velge mellom en haug av forskjellige produkter. Det er jo litt vanskelig å vite hva man skal tro på, for det er mange merker og selskap som lover mye, men som egentlig ikke klarer å holde det de lover. Det kan man se på tilbakemelding og av egen erfaring egentlig. Derfor kan det jo lønne seg å lese denne kundeanmeldelsen for å få litt mer inngående informasjon. Hvem vet, kanskje du blir fristet til å kjøpe noe, eller finner noe du virkelig trenger? Les videre for mer!

Hva du bør vite om Farmateket
En god nyhet angående om Farmateket er at det er et norsk selskap. Det er viktigere enn man skulle tro for slike selskap. Spesielt fordi de da blir underlagt norsk lov i forhold til hva de kan selge og innholdet i produktene de selger. De åpnet i 2013, og det er tydelig at de har hatt ganske stor suksess med hvordan de har drevet. Man overlever tross alt ikke over flere år uten å vite hva man driver med og alle produktene de selger er utviklet i samarbeid med Pharmatech AS og MultiLab Østfold AS. Igjen, det handler mer om at man kan stille noen til ansvar på en lettere måte, skulle det være nødvendig. Ikke at vi tror det, fordi Farmateket har generelt et godt rykte, og de har de jo jobbet hardt for å få.

Bestiller du for over 500 kroner får du gratis frakt, og dette er ikke et vanlig apotek, selv om navnet kan kanskje få en til å tro det. Dette er et selskap som selger helsekost så forventningene dine til hva du kan kjøpe der bør tilpasses deretter!

Hva du kan kjøpe hos Farmateket
Da dette er en nettside for helsekost og kosttilskudd så er det naturligvis også der fokuset for produktene deres ligger. De har dog ganske mye forskjellig og interessant til salgs som er verdt å ta en kikk på. Om du trenger hjelp for vektkontroll, produkter for immunsystemet, kosttilskudd eller hud og kroppspleie så har det et relativt komplett utvalg. Det gjør det jo bare mer fristende og interessant å kjøpe noe der, fordi de har gjort en så god jobb. Så er det også verdt å huske at Farmateket lager produktene selv, så dette er ting du ikke har stor sjanse for å finne andre steder. Det høres vel ganske fristende ut? Eller hva?

Om du har handlet hos Farmateket og har noe du vil nevne leser vi gjerne om det. Skriv til oss via kontaktskjemaet nedenfor og gi oss alle opplysninger du føler er nødvendige!


En kombinasjon av trening og Farmateket!