EXPO Fitness Coaching

Alle kundeanmeldelser

EXPO Fitness Coaching

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life
Life
0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo White One
White One
0 Anmeldelser

Det er mange ting vi kan gjøre for å bli bedre, rent helsemessig. En ting som er viktig er å se sunn ut. For gjør man ikk...

EXPO Fitness Coaching

Vil du bli i bedre fysisk form? Knaksje bygge litt mer muskulatur? Eller gå ned i vekt? Flere av oss vil begynne å trene, men kan ikke finne motivasjon, eller begynner med trening på egen hånd som ofte resulterer i skader og smerter. Å gå på treningsstudio er en mulighet, men det er både tidskrevende og litt dyrt. Ved siden av det må man tilpasse seg studioets åpningstider. Derfor har man kommet med bedre og mer fleksible løsninger, nemlig å ha personlig trener i lommen din. Det er mulig med EXPO Fitness Coaching. De lover å tilby deg et personifisert treningsprogram som er tilpasset dine egne behov. Men hvordan vite om du faktisk skal ha gode resultater? Det er flere sider som tjener på folks ønske om å forbedre utseendet og forandre kroppen sin. Du kan få bedre innsikt i resultatene som du kan forvente, ved å lese andre reelle kunders reviews om tjenestene på sida. Da kan du bestemme for deg selv om du vil abonnere deg eller ikke. 

Hva er EXPO Fitness Coaching?
EXPO Fitness Coaching er en norsk nettside der du kan bestille personlig trener på nett. Ideen bak det er at man skal utvikle muskulaturen sin, gå ned i vekt og komme lett og sikkert i mål. Treningsøktene er tilpasset dine egne behov og treningsnivå og sørger for at du ikke mister motivasjonen på veien til ditt mål. Trenerne setter opp programmet slik at vanskelighetsgraden øker samtidig som du blir flinkere. På den måten kan du alltid utfordre deg selv til å prestere bedre. Ved siden av det er treningsøktene tilrettelagt etter dine tidligere skader slik at du ikke får nye traumer. 

Produkter og servicer i EXPO Fitness Coaching
EXPO Fitness Coaching tilbyr ulike treningsprogrammer. Utefra hvor ofte du vil trene og hvor vil du trene, setter de sammen et treningsprogram som er skreddersydd for deg og dine behov. Du kan velge blant det å trene hjemme, på reise, på gym, utendørs eller på kontoret. De tilpasser programmet ditt nivå og endrer det hver sjette uke slik at det blir variert og spennende. 

Nettsida tilbyr også personifiserte treningsprogrammer til bedrifter. Det innebærer at man setter sammen et personlig program for hver eneste ansatt. Ideen bak det er man presterer bedre på jobb, er mer konsentrert og produktiv når man trener, er frisk og føler seg bra i egen kropp. Det er å anses som å investere i framtiden. Det tilbys ulike typer abonnement. Man kan velge mellom 6-måneders abonnement og 12-måneders. Det første koster 499 NOK/mnd, det andre 399 NOK/mnd. Man kan også bestille program uten abonnement, da koster det 599 NOK/mnd. Fordelen med å bestille personlig treningsplan på nett, er at sida lover jevnlig oppfølgning av resultatene dine, samt de kan svare på alle dine treningsrelaterte spørsmål. 

Klager, hyllester og tips
Har du bestilt en treningsplan på EXPO Fitness Coaching. Da kan du dele erfaringen din med andre potensielle kunder. Beskriv resultatene som du har fått. Var det noe som du ikke likte? Fortell gjerne om det. Levde programmet og resultatene opp til forventningene dine? Var trenerne postive og hjelpsomme gjennom hele programmet? Del erfaringen med andre og hjelp dem til å treffe et riktig valg for seg selv.