NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser EXPO Fitness Coaching

  Vil du bli i bedre fysisk form? Knaksje bygge litt mer muskulatur? Eller gå ned i vekt? Flere av oss vil begynne å trene, men kan ikke finne motivasjon, eller begynner med trening på egen hånd som ofte resulterer i skader og smerter. Å gå på treningsstudio er en mulighet, men det er både tidskrevende og litt dyrt. Ved siden av det må man tilpasse seg studioets åpningstider. Derfor har man kommet med bedre og mer fleksible løsninger, nemlig å ha personlig trener i lommen din. Det er mulig med EXPO Fitness Coaching. De lover å tilby deg et personifisert treningsprogram som er tilpasset dine egne behov. Men hvordan vite om du faktisk skal ha gode resultater? Det er flere sider som tjener på folks ønske om å forbedre utseendet og forandre kroppen sin. Du kan få bedre innsikt i resultatene som du kan forvente, ved å lese andre reelle kunders reviews om tjenestene på sida. Da kan du bestemme for deg selv om du vil abonnere deg eller ikke.

  Hva er EXPO Fitness Coaching?

  EXPO Fitness Coaching er en norsk nettside der du kan bestille personlig trener på nett. Ideen bak det er at man skal utvikle muskulaturen sin, gå ned i vekt og komme lett og sikkert i mål. Treningsøktene er tilpasset dine egne behov og treningsnivå og sørger for at du ikke mister motivasjonen på veien til ditt mål. Trenerne setter opp programmet slik at vanskelighetsgraden øker samtidig som du blir flinkere. På den måten kan du alltid utfordre deg selv til å prestere bedre. Ved siden av det er treningsøktene tilrettelagt etter dine tidligere skader slik at du ikke får nye traumer.

  Skal du gå på "keto-dietten"? Se denne videoen FØRST!

  Produkter og servicer i EXPO Fitness Coaching

  EXPO Fitness Coaching tilbyr ulike treningsprogrammer. Utefra hvor ofte du vil trene og hvor vil du trene, setter de sammen et treningsprogram som er skreddersydd for deg og dine behov. Du kan velge blant det å trene hjemme, på reise, på gym, utendørs eller på kontoret. De tilpasser programmet ditt nivå og endrer det hver sjette uke slik at det blir variert og spennende.

  Nettsida tilbyr også personifiserte treningsprogrammer til bedrifter. Det innebærer at man setter sammen et personlig program for hver eneste ansatt. Ideen bak det er man presterer bedre på jobb, er mer konsentrert og produktiv når man trener, er frisk og føler seg bra i egen kropp. Det er å anses som å investere i framtiden. Det tilbys ulike typer abonnement. Man kan velge mellom 6-måneders abonnement og 12-måneders. Det første koster 499 NOK/mnd, det andre 399 NOK/mnd. Man kan også bestille program uten abonnement, da koster det 599 NOK/mnd. Fordelen med å bestille personlig treningsplan på nett, er at sida lover jevnlig oppfølgning av resultatene dine, samt de kan svare på alle dine treningsrelaterte spørsmål.

  Klager, hyllester og tips

  Har du bestilt en treningsplan på EXPO Fitness Coaching. Da kan du dele erfaringen din med andre potensielle kunder. Beskriv resultatene som du har fått. Var det noe som du ikke likte? Fortell gjerne om det. Levde programmet og resultatene opp til forventningene dine? Var trenerne postive og hjelpsomme gjennom hele programmet? Del erfaringen med andre og hjelp dem til å treffe et riktig valg for seg selv.

  EXPO Fitness Coaching
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om EXPO Fitness Coaching

  Din rangering

  FAQ

  Er EXPO Fitness Coaching et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om EXPO Fitness Coaching. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr EXPO Fitness Coaching?

  EXPO Fitness Coaching opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Gå Ned i Vekt, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til EXPO Fitness Coaching . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!