Expain

Alle kundeanmeldelser

Expain

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness

Extreme Fitness

2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb

iHerb

1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Dinhelsemat

Dinhelsemat

1 Anmeldelser

Det å spise sunt og riktig er noe vi alle bør streve etter å gjøre, uansett i hvor god form vi er. Det handler ikke bare ...

Logo Life

Life

0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Expain

Stress er en del av livet, men det virker som de fleste av oss stresser mer enn vi gjorde før. Om det er en effekt av at hverdagen har forandret seg, eller at vi lever i en politisk urolig verden er usikkert. Men stress er farlig og det går utover kroppen, fysisk. Så det å gjøre noe, eller å ha et produkt som kan hjelpe deg motkjempe det er ikke en dum ide. Og det er der selskapet med det glupe navnet, Expain, kommer inn i bildet. Dette er et selskap som spesialiserer seg på lettelse av stress og stressrelatert smerte. La oss se litt nærmere på de. 

Om Expain
Expain er et norsk selskap som ble startet i 2009, og de fikk litt hjelp fordi faren til de som startet selskapet jobbet innen biomekanikk. Og da fysioterapeuter så hva han jobbet med så mente de at det så utrolig spennende ut og noe de kunne bruke for sine pasienter. Et problem er dog at utstyret han jobbet med kostet hundretusenvis av kroner. Så da begynte faren, og hans to sønner jobben med å lage mindre og billigere varianter av disse utstyrene, som var måling av muskelaktivitet. Det Expain gjør med sine produkter er at det hjelper deg med å ha din kropp i den beste mulige posisjonen, til enhver tid. De bygger rett og slett produkter som forebygger og lindrer muskel- og leddsmerter i kroppen. Noe som kan være utrolig nyttig, uansett om du jobber i kontor eller i grøfta. 

Produkter fra Expain
Da er det jo greit å vite at de selger produkter for alle deler av kroppen. Om du har problemer med nakken, av å sitte for lenge ved datamaskinen så kan du kjøpe en stressnakkemåler som forteller deg at du bør justere kroppsholdningen din. Det er lett å glemme om man blir oppslukt i arbeidet, så det å få en vennlig påminnelse er høyst velkomment. De selger produkter for nakke, rygg, ben og armer. Det betyr at hele kroppen din blir dekket og hjulpet og det er noe som er bevist til å hjelpe. I tillegg er ikke prisene helt avskrekkende for hva man får om du skulle tro det. Til og med det å trene kan være skadelig om du ikke gjør det riktig, eller om du overanstrenger deg, så det er mange bruksområder for slike produkter som Expain selger. 

Virker det og er du fornøyd?
Da Expain lover ganske mye så er det viktig at de holder det de lover, og selv om vi har sett massevis av positive tilbakemeldinger om Expain så ønsker vi også å høre fra dere som leser her. Om du har kjøpt noe fra Expain vil vi gjerne vite om det fungerte som det og om problemene dine ble redusert eller forsvant helt. Det er en veldig viktig del av det Expain driver med og som vi ønsker å få klarhet i. 

Så vi vil at du skriver til oss og forteller om både positive og negative erfaringer med Expain!


Hvordan Expain fungerer