NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Expain

  Stress er en del av livet, men det virker som de fleste av oss stresser mer enn vi gjorde før. Om det er en effekt av at hverdagen har forandret seg, eller at vi lever i en politisk urolig verden er usikkert. Men stress er farlig og det går utover kroppen, fysisk. Så det å gjøre noe, eller å ha et produkt som kan hjelpe deg motkjempe det er ikke en dum ide. Og det er der selskapet med det glupe navnet, Expain, kommer inn i bildet. Dette er et selskap som spesialiserer seg på lettelse av stress og stressrelatert smerte. La oss se litt nærmere på de.

  Om Expain

  Expain er et norsk selskap som ble startet i 2009, og de fikk litt hjelp fordi faren til de som startet selskapet jobbet innen biomekanikk. Og da fysioterapeuter så hva han jobbet med så mente de at det så utrolig spennende ut og noe de kunne bruke for sine pasienter. Et problem er dog at utstyret han jobbet med kostet hundretusenvis av kroner. Så da begynte faren, og hans to sønner jobben med å lage mindre og billigere varianter av disse utstyrene, som var måling av muskelaktivitet. Det Expain gjør med sine produkter er at det hjelper deg med å ha din kropp i den beste mulige posisjonen, til enhver tid. De bygger rett og slett produkter som forebygger og lindrer muskel- og leddsmerter i kroppen. Noe som kan være utrolig nyttig, uansett om du jobber i kontor eller i grøfta.

  Produkter fra Expain

  Da er det jo greit å vite at de selger produkter for alle deler av kroppen. Om du har problemer med nakken, av å sitte for lenge ved datamaskinen så kan du kjøpe en stressnakkemåler som forteller deg at du bør justere kroppsholdningen din. Det er lett å glemme om man blir oppslukt i arbeidet, så det å få en vennlig påminnelse er høyst velkomment. De selger produkter for nakke, rygg, ben og armer. Det betyr at hele kroppen din blir dekket og hjulpet og det er noe som er bevist til å hjelpe. I tillegg er ikke prisene helt avskrekkende for hva man får om du skulle tro det. Til og med det å trene kan være skadelig om du ikke gjør det riktig, eller om du overanstrenger deg, så det er mange bruksområder for slike produkter som Expain selger.

  Virker det og er du fornøyd?

  Da Expain lover ganske mye så er det viktig at de holder det de lover, og selv om vi har sett massevis av positive tilbakemeldinger om Expain så ønsker vi også å høre fra dere som leser her. Om du har kjøpt noe fra Expain vil vi gjerne vite om det fungerte som det og om problemene dine ble redusert eller forsvant helt. Det er en veldig viktig del av det Expain driver med og som vi ønsker å få klarhet i.

  Så vi vil at du skriver til oss og forteller om både positive og negative erfaringer med Expain!


  Hvordan Expain fungerer

  Expain
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Expain

  Din rangering

  FAQ

  Er Expain et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Expain. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Expain?

  Expain opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Kostholdsråd, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Expain . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!