NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ekhart Yoga

  Hvem av oss har ikke minst en gang i livet vært ganske opptatt av å være sunn og aktiv? I enkelte perioder av livet blir det enda viktigere enn tidligere. Dersom man går inn for å innhente informasjon om trening eller kosthold på internett, så kan man fort bli overveldet. En treningsform som har vist seg å være veldig populær er yoga. Det fins mange selskaper og produkter som fokuserer på vekttap, men få treningsmetoder er så allsidige som yoga. Ekhart Yoga er et selskap med lang erfaring og de har opp gjennom årene skaffet seg en ganske stor skare av følgere både på YouTube og andre medier. Helt siden 2012 har Ekhart Yoga tilbudt videoer og opplæring i Yoga, det bør dermed være nok av brukere som kan dele sine erfaringer og anmeldelser. Å lese andre brukeres erfaringer og anmeldelser om et selskap er noe av de beste metodene for å undersøke en tjeneste før man velger. Det er helt gratis å dra nytte av andres erfaringer, og slik kan man fange opp egenskaper ved et produkt eller en tjeneste, både positive og negative.

  Om Ekhart Yoga

  Ekhart Yoga er en nettbasert tjeneste for yoga og meditasjon. Det hele startet da ekteparet Esther Ekhart og Bas Paul begynte å laste opp korte yogavideoer gratis på YouTube i 2008. Den gang var ikke Yoga blitt så populær enda, men videoene vakte nysgjerrighet blant seerne. Esther fikk stadig forespørsler om å laste opp flere og gjerne lengre videoer. I 2012 bestemte ekteparet seg for å lansere selskapet EkhartYoga.com. I dag har de et helt team av medarbeidere og sammen jobber de for å spre sin kjærlighet til yoga med hele verden.

  Produkter og tjenester Ekhart Yoga

  Ekhart Yoga består av over 40 instruktører i dag som sammen gir leksjoner i over 25 ulike yogastiler. Man finner også ulike leksjoner basert på hvor mye erfaring man har. Det fins videoer for totalt nybegynnere og det fins videoer for svært viderekomne. I tillegg kan man få instruksjoner og veiledning i meditasjon. Det fins ulike kategorier for leksjonene. Noen ønsker å benytte yoga som en metode for å styrke muskulaturen enkelte steder på kroppen, andre igjen ønsker å benytte yoga for å gå ned i vekt. Noen igjen driver med yoga for å bli mer fleksibel. Yoga som treningsform er også fleksibel i seg selv, og på Ekhart Yoga finner du ulike videoer også alt etter hvor god tid du har. På nettsiden kan du velge dine kriterier ut fra hvilken instruktør du ønsker, yogastil, varighet på videoen, nivå eller mer spesifikke kriterier som for eksempel morgenyoga, yoga for gravide, yoga på reise eller yoga mot angst blant mange flere.

  Erfaring & Tilbakemelding og tips for Ekhart Yoga

  Du kan hjelpe andre som leter etter den rette tjenesten for å lære seg eller å utøve Yoga. Dette kan du gjøre ved å dele dine erfaringer med Ekhart Yoga, dersom du har benyttet deres tjenester. Kundeanmeldelse for en tjeneste er noen av de mest pålitelige kildene til informasjon om et selskap. Det er ikke reklame, men ærlige tilbakemeldinger fra kunder som vil gi både ris og ros.

  Ekhart Yoga
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Ekhart Yoga

  Din rangering

  FAQ

  Er Ekhart Yoga et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ekhart Yoga. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ekhart Yoga?

  Ekhart Yoga opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ekhart Yoga . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!