NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ChewBear

  Alle vil føle seg best mulig, og folk er ofte villige til å gjøre nesten hva som helst for å få til det. Folk trener mer enn før, bruker solarium oftere og inntar kosttilskudd på en skala som man aldri har gjort tidligere. Og det er ikke så rart, med tanke på tiden vi lever i, hvor alle forsøker å imponere hverandre på sosiale medier. I tillegg så er det ikke sikkert man får i seg alle vitaminer og næringsstoffer man behøver gjennom dagen, så da kan Chewbear være et av de beste alternativene. Som navnet tilsier så er dette noe du spiser, og det ser akkurat ut som godteri, og med en god smak så vil få lyst til å spise dem bare på grunn av smaken. Men hva er det Chewbear gjør? La oss se litt på det.

  Informasjon om Chewbear

  Chewbear er et selskap som virkelig er representert i sitt navn. Det vil si at de selger tyggbare, små bjørner, som smaker godt. Man skulle som sagt tro det var godteri, men avhengig på hvilken type du kjøper så har de ulike effekter. De har en for hår, en for hud og en for å få en solbrun farge. Og det eneste stedet du kan kjøpe Chewbear er via deres nettside, da det er ingen butikk som selger dem, akkurat nå. Det er Vitamail AS som lager og selger dette produktet, noe som greit å vite, da det ellers ikke er så mye informasjon å finne om selskapet på siden. Da dette er et kosttilskudd så er det smart å snakke med en lege før du tar dem, men det skal egentlig ikke være noe problem, da det er laget av naturlige produkter og 100 prosent vegansk.

  Do The SugarBear Hair Vitamins Work!? (2 Month Trial) | Allisa Rose

  Chewbear Tan

  I Norge har vi dessverre lite sol, noe som gjør at vi må ty til andre grep for å få den fine solbrune fargen før sommeren kommer. Visse år har vi vært så uheldige at det har vært dårlig sommer, noe som har gjort at vi ikke kunne fått en solbrun farge. Nå finnes det produkter som Chewbear Tan, som gir deg en dyp og langvarig farge, og har en deilig smak av cola. Innholdet i Chewbear Tan er 6 mg betakaroten, noe som er det markedets sterkeste dose. Og det er betakaroten som gir deg fargen du er ute etter. Det er i det minste mye tryggere enn å bruke solarium, og du kan bestille deg hjem, slik at du ikke mister tid ved å besøke et solarium. I en flaske som du bestiller finnes det 60 bjørner, og du kan tegne et abonnement som gir deg en flaske per måned, hvor du skal ta to per dag. Om du er ute etter en fin farge, kan dette være den beste, tryggeste og enkleste muligheten for å få det.

  Har du brukt Chewbear?

  Da dette er et kosttilskudd vil vi gjerne at de av dere som har brukt Chewbear skriver til oss og forteller om deres erfaringer.


  Fungerer Chewbear?

  ChewBear
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  6.8
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  7

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Greit resultat og god smak!

  Hjelper huden min, og jeg neglene vokser raskere. Jeg kjøpte disse vitaminene fordi jeg opplevde at dusjen ble fylt med hår. Dette hjalp litt til nå. Jeg har bare tatt disse i litt over en måned, kan gi en bedre anmeldelse når jeg er ferdig med min andre boks!

  Dør: Anne Andersen13-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Didn't ordered but recieved

  Hey, i didn't ordered any hair vitamins again but i still recieved 2. i want to return them both or want my money back.

  Dør: Hamna Malik07-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om ChewBear

  Din rangering

  FAQ

  Er ChewBear et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om ChewBear. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.8/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ChewBear?

  ChewBear opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til ChewBear . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!