Botanic Choice

Alle kundeanmeldelser

Botanic Choice

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Kost1
Kost1
1 Anmeldelser

Bevegelse er liv! Sport gjør livet vårt mer spennende og kroppen vår mer attraktiv. For å holde oss i form besøker ...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Life
Life
0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Logo VitaePro
VitaePro
0 Anmeldelser

Er du lei av falske håp gitt av helsetilskudd? Skulle du ønske at der var en enklere måte å skjønne og finne de n&o...

Botanic Choice

Lurer du på hvor du kan kjøpe kosttilskudd og andre naturlige midler på nett? Det finnes et enormt utvalg av nettbutikker innen dette segmentet, noe som kan gjøre det svært vanskelig å velge hvilke du bør benytte deg av. Her på NorskeAnmeldelser kan du lese om andre kunders erfaringer med nettbutikker som for eksempel Botanic Choice. Disse anmeldelsene gjør det mye enklere for deg å finne ut om selskapet virker pålitelig og trygt før du bestemmer deg for om du ønsker å benytte deg av dem.

Om Botanic Choice
Botanic Choice er en nettbutikk som eies og drives av Indiana Botanic Gardens, et selskap som ble grunnlagt i 1910 av urtelegen Joseph Meyers. I følge selskapet selv er deres mål og ambisjon å kunne tilby effektive naturlige midler til alle og enhver. Virksomheten har sitt hovedkontor i Hobart, Indiana, USA og har siden opprinnelsen blitt et svært kjent navn innen dette området både lokalt og internasjonalt. Indiana Botanic Gardens er et privateid familieselskap med fokus på naturlige medisiner og kosttilskudd som har røtter langt tilbake.

Produkter og tjenester av Botanic Choice
Sortimentet til Botanic Choice består hovedsakelig av kosttilskudd og naturlige midler som er ment til å hjelpe mot ulike sykdommer og tilstander. Sortimentet er kategorisert etter områder som blant annet skjønnhetspleie, benhelse, fordøyelse, energi, essensielle oljer, hårpleie, hjertehelse og hukommelse. Du kan også filtrere produktene etter bestselgere og merker. Når du handler fra denne nettbutikken vil varene deres bli sendt fra USA, noe som gjør at du må tillate en leveringstid på opptil 21 virkedager. Fraktprisen ligger på $9.95 for internasjonale sendinger. Vær oppmerksom på at selskapet fraskriver seg ansvar for å undersøke om produktene deres er lovlige i ditt land, og det vil ikke bli utstedt noen refusjon dersom varene blir konfiskert av tollvesenet. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nye produkter i sortimentet, tilbud og kampanjer fra denne nettbutikken kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og annen informasjon. De har også en egen blogg der du kan finne mer informasjon om de ulike produktene deres, og artikler om blant annet naturlige ingredienser og hvordan de fungerer. Du kan følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter for mer innhold og informasjon knyttet til produktene deres. Dersom du har behov for å komme i kontakt med deres kundeservice er de tilgjengelig på telefon i vanlige arbeidstider.

Komplimenter, klager og tips om Botanic Choice
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste virksomhetene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding om Botanic Choice dersom du har benyttet deg av denne nettbutikken. Hvordan var leveringstiden? Stod kvaliteten av produktet til forventningene? Hvordan var din opplevelse med selve nettsiden? Var du i kontakt med deres kundeservice? Din erfaring kan være svært verdifull for andre når de skal velge hvilket selskap de ønsker å handle fra.