NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Better Bodies

  Det å trene har blitt veldig populært de siste årene. Det er ikke så rart når man tenker over det da færre av oss har jobber hvor vi er fysisk aktive, så vi må få det på en annen måte. I tillegg har jo sosiale medier satt et visst press på at vi må se så bra ut som mulig, noe som er veldig viktig for mange. På mange måter er det en gullalder for treningsstudioer og for selskap som selger produkter som har med trening å gjøre. Better Bodies er en av dem, og det som er litt uvanlig med denne butikken er at de selger klær og tilbehør. Altså ikke proteiner og kosttilskudd og slike ting. Om du vil se bra ut mens du trener så er Better Bodies definitivt en butikk du bør sjekke ut, og om du vil vite mer om den, så les videre!

  Informasjon om Better Bodies

  Dette er en butikk som ble startet tidlig på 80-tallet av fitnessguruen Brian Moss i New York. Opprinnelig så var det et modellbyrå for treningsmodeller og det ble veldig suksessfullt, hvor spesielt logoen til Better Bodies ble veldig kjent. På grunn av det utviklet det seg til hva det er i dag, en av de største merkene for klær innen trening og fitness. De er eid av Swedish Fitness Trading AS, som er et selskap med over 20 års erfaring. Og dette er jo klær du skal være komfortabel i, for dette er trangt sittende, som er noe ikke alle føler seg så veldig bra i. Men om du er ute etter en bedre kropp, så er det jo en viss symmetri i å kle seg i produkter fra Better Bodies! Og handler du for minst 750 kroner så får du fri frakt, noe som gjør det litt mer fristende!

  TRYING BETTER BODIES ACTIVEWEAR!! WORTH THE HYPE?!

  Hva du får hos Better Bodies

  De selger som sagt i all hovedsak klær, og det er for både kvinner og menn. Det innebærer produkter som t-skjorter, gensere, bukser, singlet, sports-bh og crop tops. Det er et godt utvalg av klær og de selger opp til XXL i størrelse for menn og XL for kvinner, men hvor mange av produktene går bare opp til L. Da du trener så er kanskje ikke det et stort problem, men om du er i begynnelsen av reisen så er det mulig at klærna til Better Bodies ikke passer så godt. Men med tanke på hva slags opphav butikken har og fokuset rundt fitnessmodeller så er det kanskje ikke en stor overraskelse, tross alt. De selger også ulike tilbehør, som shakers og flasker, hansker, belter og annet redskap og tilbehør. Alt utenom proteiner og kosttilskudd! Om du ønsker å se bra ut mens du trener så er Better Bodies en ideell butikk å handle i!

  Erfaringer med Better Bodies

  Om du har kjøpt produkter fra Better Bodies vil vi gjerne vite hva du syntes og om du ville anbefalt det til andre. Skriv gjerne om dine inntrykk og hva du ville anbefalt!


  Inspirasjon fra Better Bodies

  Better Bodies
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Better Bodies

  Din rangering

  FAQ

  Er Better Bodies et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Better Bodies. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Better Bodies?

  Better Bodies opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Mote, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Better Bodies . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!