Aaptiv

Alle kundeanmeldelser

Aaptiv

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Extreme Fitness
Extreme Fitness
2 Anmeldelser

Om du ønsker å komme deg i bedre form, uansett om det handler om generell helse eller å se bedre ut så er det flere ting e...

Logo iHerb
iHerb
1 Anmeldelser

Iherb startet i 1996 i USA og er en verdens leverandør av naturprodukter, med lager i USA og Asia. De har over 30 000 naturprodukter på...

Logo Original Buff
Original Buff
0 Anmeldelser

Om du er ofte aktiv og du trener mye, eller bare oppholder deg mye utendørs i naturen så behøver du nødvendigv...

Logo Life
Life
0 Anmeldelser

Det å være sunn og frisk føles som om er vanskeligere enn noensinne å være. Det er mange utfordringer en møte...

Aaptiv

Du har kanskje fått med deg hvor populært det er å trene og spise sunt? Fitnessbølgen har regjert i ganske lang tid, og sosiale medier gjør trenden større og større. I den forbindelse har ganske mange nye apper og selskaper kommet på markedet. Aaptiv er en av disse, og det som kjennetegner slike selskaper er at de tar treningsstudioet hjem til deg. Det er en jungel av treningsapper og tjenester som Aaptiv som alle markedsfører seg ganske intenst. Reklame for et produkt er ikke like ærlig som en review. Derfor har du kommet til rette sted om du ønsker å skaffe deg oppriktig informasjon om en treningsapp før du laster den ned og tar den i bruk. Du har rett og slett ikke tid eller ork til å pløye gjennom alle appene selv og prøve de. Bruk heller andres informasjon og les anmeldelser gitt for fitnessrelaterte tjenester. Slik kan du finne en tjeneste som passer ditt behov. 

 

Hva er Aaptiv?
Aaptiv startet som svært mange selskaper har startet: ved at noen føler et behov for en tjeneste eller et produkt, men de finner ingen som kan tilby nettopp det de ønsker. Dette var tilfellet for Ethan Agarwal som tilbrakte mye ute på forretningsreiser. Han ønsket å trene og holde seg fit selv om han reiste, og syntes det var vanskelig å finne motivasjon. Han ønsket en audio-tjeneste som kunne motivere og hjelpe ham underveis. Han fant ingenting som kunne tilby ham akkurat det, og dermed så Aaptiv dagens lys. I dag er Aaptiv både audio og videobasert og har blitt et av de raskest voksende mobile produkter på markedet for trening. Deres mål er å hjelpe vanlige mennesker til å finne glede i å bevege seg, nyte tilfredstillelsen etter en treningsøkt og oppleve fordelene av en bedre helse. 

 

Hvilke tjenester og produkter tilbyr Aaptiv?
Når du melder deg inn i Aaptiv og laster ned appen deres får du tilgang til over 2500 treningsprogrammer og økter. Programmene er satt opp for å hjelpe deg til å nå målene dine. Hver øke kommer det nye økter og du får også støtte og inspirasjon gjennom gruppen av andre brukere på Aaptiv. 

Det hele gjøres i tre veldig enkle steg. Først registrerer du hva som er målet ditt med neste økt. Det kan være å gå ned i vekt, redusere stress, løpe eller bygge muskler. Du får da opp foreslåtte økter fra appen med ulike varighet, treningsmetode, musikk etc. Så velger du ønsket økt, putter i ørepluggene og setter i gang. 

Grunnen til at appen fokuserer på veiledning gjennom audio er for at du skal slippe å måtte følge med telefonskjermen når du trener. Du får full bevegelsesfrihet når du får veiledningen rett på øret og kan dermed bruke energien din på treningen. 

Appen inneholder både treningsøkter til å utføre hjemme, på treningssenter eller utendørs. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Vi ønsker å høre fra deg som har prøvd appen til Aaptiv. Hva er du fornøyd med? Er det noe du ikke er fornøyd med? Legg igjen en kundeanmeldelse slik at andre få vite fordeler og ulemper med Aaptiv.