NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Aaptiv

  Du har kanskje fått med deg hvor populært det er å trene og spise sunt? Fitnessbølgen har regjert i ganske lang tid, og sosiale medier gjør trenden større og større. I den forbindelse har ganske mange nye apper og selskaper kommet på markedet. Aaptiv er en av disse, og det som kjennetegner slike selskaper er at de tar treningsstudioet hjem til deg. Det er en jungel av treningsapper og tjenester som Aaptiv som alle markedsfører seg ganske intenst. Reklame for et produkt er ikke like ærlig som en review. Derfor har du kommet til rette sted om du ønsker å skaffe deg oppriktig informasjon om en treningsapp før du laster den ned og tar den i bruk. Du har rett og slett ikke tid eller ork til å pløye gjennom alle appene selv og prøve de. Bruk heller andres informasjon og les anmeldelser gitt for fitnessrelaterte tjenester. Slik kan du finne en tjeneste som passer ditt behov.

  Hva er Aaptiv?

  Aaptiv startet som svært mange selskaper har startet: ved at noen føler et behov for en tjeneste eller et produkt, men de finner ingen som kan tilby nettopp det de ønsker. Dette var tilfellet for Ethan Agarwal som tilbrakte mye ute på forretningsreiser. Han ønsket å trene og holde seg fit selv om han reiste, og syntes det var vanskelig å finne motivasjon. Han ønsket en audio-tjeneste som kunne motivere og hjelpe ham underveis. Han fant ingenting som kunne tilby ham akkurat det, og dermed så Aaptiv dagens lys. I dag er Aaptiv både audio og videobasert og har blitt et av de raskest voksende mobile produkter på markedet for trening. Deres mål er å hjelpe vanlige mennesker til å finne glede i å bevege seg, nyte tilfredstillelsen etter en treningsøkt og oppleve fordelene av en bedre helse.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Aaptiv?

  Når du melder deg inn i Aaptiv og laster ned appen deres får du tilgang til over 2500 treningsprogrammer og økter. Programmene er satt opp for å hjelpe deg til å nå målene dine. Hver øke kommer det nye økter og du får også støtte og inspirasjon gjennom gruppen av andre brukere på Aaptiv.

  Det hele gjøres i tre veldig enkle steg. Først registrerer du hva som er målet ditt med neste økt. Det kan være å gå ned i vekt, redusere stress, løpe eller bygge muskler. Du får da opp foreslåtte økter fra appen med ulike varighet, treningsmetode, musikk etc. Så velger du ønsket økt, putter i ørepluggene og setter i gang.

  Grunnen til at appen fokuserer på veiledning gjennom audio er for at du skal slippe å måtte følge med telefonskjermen når du trener. Du får full bevegelsesfrihet når du får veiledningen rett på øret og kan dermed bruke energien din på treningen.

  Appen inneholder både treningsøkter til å utføre hjemme, på treningssenter eller utendørs.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Vi ønsker å høre fra deg som har prøvd appen til Aaptiv. Hva er du fornøyd med? Er det noe du ikke er fornøyd med? Legg igjen en kundeanmeldelse slik at andre få vite fordeler og ulemper med Aaptiv.

  Aaptiv
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Aaptiv

  Din rangering

  FAQ

  Er Aaptiv et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Aaptiv. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Aaptiv?

  Aaptiv opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Aaptiv . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!